LIIKKUMISEN VAPAUTTA - JOKAISEEN ELÄMÄNTYYLIIN

2025 MAZDA CX-30

480X852 Jan CX 30
MAZDA CX-30

ÄÄRIMMÄISEN KOMPAKTI SUV

Määränpäästä riippumatta, ajaessasi kaupungin vilkkailla kaduilla tai rauhallisella maaseudulla, Mazda CX-30 sulautuu saumattomasti mihin tahansa ympäristöön. Dynaaminen suorituskyky ja riemastuttava ajokokemus, yhdistettynä vertaansa vailla oleviin turvallisuus- ja kuljettajaa avustaviin järjestelmiin, takaavat ylivertaisen mukavuuden. Mazda CX-30 muuttaa jokaisen matkasi seikkailuksi.

CX 30 Sideshot16 Sleek And Bold 1000X600

TYYLIKÄS JA ROHKEA

Juuret syvällä japanilaisessa estetiikassa, Mazda CX-30 yhdistää poikkeuksellisen dynaamisuuden minimalistiseen eleganssiin. Erehtymättömän tyylikäs ja kestävä SUV – korin sulavista kaarista aina sisätilojen hienostuneeseen viimeistelyyn.

CX 30 Sideshot16 Sleek And Bold 1000X600
Skyactiv X

SUUNNITELTU SINULLE

Viimeisintä Skyactiv-tekniikkaa käyttäen suunnitellut moottorit on varustettu elektronisella M-Hybrid-ajoteknologialla polttoaineenkulutuksen optimoimiseksi – ajamisen nautinnosta tinkimättä. Ihmiskeskeinen muotoilu takaa intuitiivisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Jousitus vaimentaa vaivattomasti kolhuja ja tärinää, samalla tehden ajosta silkkisen pehmeän.

Skyactiv X

SUUNNITELTU ELÄMÄÄSI VARTEN

Mazda CX-30 on yksinkertaisesti kaunis – korin sulavista kaarista sisätilojen hienostuneeseen viimeistelyyn ja kuoren alta löytyvään innovatiiviseen tekniikkaan. Se täydentää elämääsi tekemällä jokaisesta matkasta todellisen nautinnon.

Mazda CX-30 hinnat ja tekniset tiedot

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN

Auton matkustamo luo ympärillesi ainutlaatuisen ja mukavan ajoympäristön. Kaikki jalkojen, pään ja selän asennosta siihen, miten ympärilläsi olevat ohjaimet ovat saatavillasi, on suunniteltu sinua ajatellen – jotta pysyt virkistyneenä ja keskittyneenä koko matkan ajan.

Mazda CX-30 hinnat ja tekniset tiedot
CX 30 Test Drive Block 1000X600

AJAMISEN RIEMU

Istuudu Mazda CX-30 ratin taakse ja koe tyylikkään katumaasturin dynaaminen suorituskyky. CX-30 täyttää vaativankin kaupunkiautoilijan tarpeet monipuolisilla ominaisuuksillaan ja kompaktilla koollaan.

CX 30 Test Drive Block 1000X600
Mazda CX 30 Gallery Rear Dark

NAGISA & HOMURA

Tutustu lisää varustetasoihimme: Hienostunutta vintagea ja modernia urheilullisuutta henkivä Nagisa, sekä urheilullinen ja rohkea Homura.

LÄHETÄ MAZDA CX-30 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

OSTAMINEN

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.