IDEAALI PERHE-SUV: RÄÄTÄLÖITY SINUA VARTEN

VUODEN 2022 MAZDA CX-5

VALMIINA SINUN VALITSEMALLESI TIELLE

Puhdasta kauneutta niin sisältä kuin ulkoakin. Riittävästi tilaa koko perheelle ja erinomainen ajodynamiikka. Veipä elämäntapasi sinua minne tahansa, Mazda CX-5 kulkee kanssasi. Saatavana on nyt sekä uusia, että uusittuja varustetasoja, joiden yksilölliset sisustuksen ja ulkoasun ominaisuudet sopivat elämäntapaasi. Lataa ennakkohinnasto alta tai ole yhteydessä lähimpään jälleenmyyjääsi

KOLME UUTTA VARUSTETASOA

RAKENNETTU SINUN ELÄMÄNTAPAASI VARTEN

Mazda CX-5:n eri mallit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja kaiken tyyppisille ajajille ja heidän perheilleen.

Signature

SIGNATURE: TYYLIN HEIJASTUMA

Hienostunut, elegantti ulkoasu vie Kodo-muotoilun uudelle tasolle. Vuoden 2022 Mazda CX-5 Signature erottuu joukosta missä tahansa kuljetkin. Ylellinen ja ihmiskeskeinen ohjaamo on paikka, jossa mieli lepää. Ajoneuvon sisätilat on mitoitettu juuri oikein koko perheen seikkailua silmällä pitäen.

2021 CX 5 IPM5 GER(LHD) C31 EXT Sport Min

BLACKOUT EDITION & BLACKOUT PLUS: DYNAAMINEN SUORITUSKYKY, AJAMISEN NAUTINTO

Mazda CX-5 Blackout Edition tarjoaa urheilullisemman, näyttävämmän katuauton olemuksen. Kiiltävän mustat ulkoasun muotoiluelementit sulautuvat yhteen sivupeilien, korin koristelistojen, 19-tuumaisten mustien alumiinivanteiden sekä tunnistettavan, kiiltävän mustan ilmanohjaimen kanssa. Blackout Edition huokuu urheilullisuutta ja hienostuneisuutta.

Newgroundii

NEWGROUND: SEIKKAILU KAIKILLE MATKUSTAJILLE

Mazda CX-5 Newground esittelee karheamman ulkoasuvaihtoehdon. Sen hopeisilla yksityiskohdilla huolitellut satiininhimmeät korin koristelistat ja hopeanväriset keulan ja perän alalistat antavat autolle lujan, kaikkeen valmistautuneen ulkomuodon. Seikkailu raikkaassa ulkoilmassa tapahtuu nyt entistäkin tyylikkäämmin.

KAIKKI, MITÄ SINUN ON TIEDETTÄVÄ MAZDA CX-5 -AJONEUVOSTA

Tutustu tarkemmin Mazda CX-5 -autoon. Varaa aika koeajoon tai tutustu esitteisiin.

2021 CX 5 Trunk

Tilaa kasvulle – tehoa vetämiseen

Mazda CX-5:n kasvava vetovoima johtuu sen jatkuvasta pyrkimyksestä mukavuuteen, turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Näihin kuuluvat myös 541 litran tavaratilan kapasiteetti. Kun kuljetettavana on vain tavaraa, voit taittaa takapenkit alas ja lastata kyytiin 1 303 litran edestä kuormaa. CX-5 -mallin vaikuttavan tehon ansiosta voit hinata vaivatta jopa 2 000 kg:n kuormia. Voit todellakin pakata mukaan ihan kaiken.

Skyactive 1

Skyactiv-tekniikka murtaa perinteisiä rajoja

Mazda CX-5:n SKYACTIV-kori takaa ajoneuvon täydellisen hallinnan tunteen. Kaikki sen liikkeet vastaavat kuljettajan kiihdytykseen, ohjaukseen ja jarrutukseen niin saumattomasti kuin mahdollista. Yhdessä G-Vectoring Control (GVC) -järjestelmän kanssa se on miellyttävämpi, hienostuneempi ja tarjoaa paremman vasteen kuin mikään aikaisempi järjestelmä.

Camov

Neliveto ja G-Vectoring Control Plus -järjestelmä

Mazdan älykäs nelivetojärjestelmä maksimoi polttoainetaloudellisuuden ja ehkäisee luistoa osoittamalla oikean määrän vääntöä oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan. Uusi G-Vectoring Control Plus parantaa myös ohjauksen vastetta ja vakautta kuljettajan odotettujen ohjausliikkeiden mukaisesti, mikä parantaa ajotuntumaa kaarteissa.

LÄHETÄ MAZDA CX-5 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.