KATUMAASTURI AKTIIVISILLE PERHEILLE

2024 MAZDA CX-5

SUUNNITELTU KAIKKIIN ELÄMÄNTILANTEISIIN

Mihin tahansa elämäsi tiet vievät, Mazda CX-5 katumaasturi tarjoaa erinomaisen ajodynamiikan yhdistettynä uuteen polttoainetta säästävään Mazda M Hybrid -hybriditekniikkaan. Tämä SUV on suunniteltu erityisesti aktiivisille perheille, tarjoten ajamisen riemua ja edistyksellistä turvatekniikkaa. Upea muotoilu tekee varman vaikutuksen, etenkin uudella Rhodium White -ulkovärillä varustettuna.

RAKENNETTU SINUN ELÄMÄNTAPAASI VARTEN

Mazda CX-5 katumaasturin monipuoliset varustetasot tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja kaiken tyyppisille kuljettajille ja heidän perheilleen.

Signature

TAKUMI - TYYLIN HEIJASTUMA

Hienostunut, elegantti ulkoasu vie Kodo-muotoilun uudelle tasolle. Mazda CX-5 Takumi erottuu joukosta missä tahansa kuljetkin. Ylellinen ja ihmiskeskeinen ohjaamo on paikka, jossa mieli lepää. Ajoneuvon sisätilat on mitoitettu juuri oikein koko perheen seikkailua silmällä pitäen.

2021 CX 5 IPM5 GER(LHD) C31 EXT Sport Min

HOMURA - DYNAAMISTA SUORITUSKYKYÄ JA AJAMISEN NAUTINTOA

Mazda CX-5 Homura on urheilullinen, entistä näyttävämpi katumaasturi. Kiiltävän mustat elementit sulautuvat yhteen mustien sivupeilien ja koristelistojen, 19-tuumaisten mustien alumiinivanteiden sekä Mazdalle tunnusomaisen kiiltävänmustan etusäleikön kanssa. Homura huokuu urheilullisuutta ja hienostuneisuutta.

Newgroundii

NEWGROUND - SEIKKAILU KAIKILLE MATKUSTAJILLE

Mazda CX-5 Newgroundilla pitkät ajomatkat voivat olla kaikkein hauskimpia retkiä. Sen ainutlaatuinen japanilainen muotoilu, tilava sisusta ja helppokäyttöinen tavaratila - inspiroivat mukaan seikkailuun. Istuudu ratin taakse ja nauti dynaamisesta suorituskyvystä ja erinomaisista ajo-ominaisuuksista, mihin tahansa tiesi viekin.

2023 CX 5 Soul Red Crystal

MAZDA M HYBRID HYBRIDITEKNIIKKA

Mazda M -hybriditekniikka käyttää jarrutuksessa pientä generaattoria normaalisti hukkaan menevän energian talteenottamiseksi. Talteen otettua energiaa käytetään avustamaan moottoria, säästäen samalla polttoainetta antamalla virtaa auton sähkölaitteille ja optimoiden ajamista.

Skyactive 1

Skyactiv-tekniikka murtaa perinteisiä rajoja

Mazda CX-5:n SKYACTIV-kori takaa ajoneuvon täydellisen hallinnan tunteen. Kaikki sen liikkeet vastaavat kuljettajan kiihdytykseen, ohjaukseen ja jarrutukseen niin saumattomasti kuin mahdollista. Yhdessä G-Vectoring Control (GVC) -järjestelmän kanssa se on miellyttävämpi, hienostuneempi ja tarjoaa paremman vasteen kuin mikään aikaisempi järjestelmä.

Camov

Neliveto ja G-Vectoring Control Plus -järjestelmä

Mazdan älykäs nelivetojärjestelmä maksimoi polttoainetaloudellisuuden ja ehkäisee luistoa osoittamalla oikean määrän vääntöä oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan. Uusi G-Vectoring Control Plus parantaa myös ohjauksen vastetta ja vakautta kuljettajan odotettujen ohjausliikkeiden mukaisesti, mikä parantaa ajotuntumaa kaarteissa.

LÄHETÄ MAZDA CX-5 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.