MAZDA CX-5 OMINAISUUDET

G-Vectoring Control Plus -järjestelmällä varustettu Mazda CX-5 on suunniteltu sulavampaan, vähemmän rasitusta tuottavaan ajoon. Kun kyseessä on ajamisen parantaminen, mikään yksityiskohta ei ole liian vähäpätöinen.

MUOTOILU
TEKNIIKKA
2019 Mazda Cx 5 Bose Sound System Centerpoint Audiopilot

Ylivertainen äänentoisto

Olemme rakentaneet ylivertaisen hiljaisen ohjaamon, jotta voit kuulla enemmän siitä, mitä oikeasti haluat kuulla. Mazdan suunnittelijat ovat hyödyntäneet ainutlaatuisia ääntä vaimentavia materiaaleja, kuten ääntä eristäviä laseja ja kattavia tiivistäviä eristeitä. Tuloksena on merkittävä ei-toivotun tieliikenteen melun vaimentuminen. Keskustelu on selkeämpää. Moottorin melu ja värinä ovat vaimeampia. Nautitpa sitten yksin ajamisen rauhasta ja hiljaisuudesta, keskustelusta muiden matkustajien kanssa tai saatavana olevan 10 kaiuttimella ja Centerpoint® 2- sekä AudioPilot® 2 -järjestelmillä varustetun Bose®-äänentoistojärjestelmän äärimmäisen kirkkaasta toistosta, ajamisesi on entistä rentouttavampaa.

SUORITUSKYKY
TURVALLISUUS
2017 CX 5 SOM All New CX 5 Facebook Interior Still 899266054634042771 899266054634042771

TURVALLISEMPI REITTI JOHTAA TURVALLISEMPAAN AJOON

Varmuus on jokaisessa Mazdassa sisäänrakennettuna. Kiitos tästä kuuluu edistyneille turvallisuustekniikoille. Nämä innovaatiot ja havainnointilaitteet auttavat kuljettajia tunnistamaan mahdolliset vaaratilanteet törmäyksien välttämiseksi tai niiden vaikutuksen vähentämiseksi. Niinpä voit keskittyä kaikkein tärkeimpään – edessä olevaan tiehen.