Mazda CX-5 ominaisuudet ja mitat

Newgroundii

Kohti uusia seikkailuja – pois valmiiksi tallatuilta poluilta

Laita maasturisi testiin: älykäs neliveto tarkkailee olosuhteita 27 anturin avulla. Se käyttää tietoja, kuten kuljettajan ennakoituja ohjausliikkeitä, ulkolämpötilaa, tuulilasinpyyhkijöiden käynnistymistä, tien kallistuskulmia, ohjauskulmaa ja kaasun käyttöä ja päättää välittömästi voimansiirron suhteista etu- ja takapyörien välillä.

2021 CX 5 Trunk

Tilaa kasvulle – tehoa vetämiseen

Mazda CX-5:n kasvava vetovoima johtuu sen jatkuvasta pyrkimyksestä mukavuuteen, turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Näihin kuuluvat myös 541 litran tavaratilan kapasiteetti. Kun kuljetettavana on vain tavaraa, voit taittaa takapenkit alas ja lastata kyytiin 1 303 litran edestä kuormaa. CX-5 -mallin vaikuttavan tehon ansiosta voit hinata vaivatta jopa 2 000 kg:n kuormia. Voit todellakin pakata mukaan ihan kaiken.

CX-5 uudet ominaisuudet
MUOTOILU
TEKNIIKKA
2019 Mazda Cx 5 Bose Sound System Centerpoint Audiopilot

Ylivertainen äänentoisto

Olemme rakentaneet ylivertaisen hiljaisen ohjaamon, jotta voit kuulla enemmän siitä, mitä oikeasti haluat kuulla. Mazdan suunnittelijat ovat hyödyntäneet ainutlaatuisia ääntä vaimentavia materiaaleja, kuten ääntä eristäviä laseja ja kattavia tiivistäviä eristeitä. Tuloksena on merkittävä ei-toivotun tieliikenteen melun vaimentuminen. Keskustelu on selkeämpää. Moottorin melu ja värinä ovat vaimeampia. Nautitpa sitten yksin ajamisen rauhasta ja hiljaisuudesta, keskustelusta muiden matkustajien kanssa tai saatavana olevan 10 kaiuttimella ja Centerpoint® 2- sekä AudioPilot® 2 -järjestelmillä varustetun Bose®-äänentoistojärjestelmän äärimmäisen kirkkaasta toistosta, ajamisesi on entistä rentouttavampaa.

SUORITUSKYKY
TURVALLISUUS

KAIKKI, MITÄ SINUN ON TIEDETTÄVÄ MAZDA CX-5 -AJONEUVOSTA

Tutustu tarkemmin Mazda CX-5 -autoon. Varaa aika koeajoon tai tutustu esitteisiin.

Miltä uusi autosi näyttää? Valikoi ja kokoa näköisesi auto

Mazda CX-5 -konfiguraattorilla voit sukeltaa syvälle tämän tilavan auton tarjoamiin mahdollisuuksiin. Voit personoida ajoneuvosi henkilökohtaisia ja perheesi tarpeita vastaavaksi väreistä ja pintakudoksista aina pienimpiin yksityiskohtiin asti.

Ostamisen apuvälineet