Kodin mukavuus pyörien päällä

Mazda CX-5 Ihanteellinen perhemaasturi:

Maastoauto Mazda CX-5

Korko 0% koko mallistoon

Koko Mazda-mallistoon nyt rahoituskorko 0 % + kulut (avausmaksu 249 €, lisäksi käsittelykulut 15 €/kk)

Mazda Cx 5 Blackout Hero Min Min

Uutta! Mazda CX-5 BLACKOUT EDITION

Mazda CX-5 Blackout Edition tarjoaa vielä entistä enemmän ajonautintoa ja viihtyisyyttä koko perheelle. Blackout Edition -mallin tärkeimmät ominaisuudet: 19" Black alumiinivanteet (225/55R19) ; Mustat leatherette istuimet ja punaiset koristetikkaukset ; Punaiset koristetikkaukset ovessa, polvituessa, keskikonsolissa ja ratissa ; Smart Keyless Entry - avaimeton käynnistys ja lukitus ; 10-kaiuttimen BOSE© Premium Audio - Centerpoint Surround ja Subwoofer ; Adaptiiviset LED ajovalot, 12 mukautuvaa valopistettä.

Entistä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta

Enemmän ajamisen riemua koko perheelle

Mazda CX-5 -mallissa huipentuvat hyvä ajotuntuma ja suorituskyky, hienostunut sisätilojen muotoilu ja digitaalinen liitettävyys. Uusin malli tarjoaa parannetun ja sykähdyttävämmän ajokokemuksen silloin kun haluat – ja enemmän mukavuutta ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa.

2019 CX 5 EU(LHD) C31 Png Min

Tilaa kasvulle – tehoa vetämiseen

Mazda CX-5:n kasvava vetovoima johtuu sen jatkuvasta pyrkimyksestä mukavuuteen, turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Näihin kuuluvat myös 506 litran tavaratilan kapasiteetti. Kun kuljetettavana on vain tavaraa, voit taittaa takapenkit alas ja lastata kyytiin 1 620 litran edestä kuormaa. CX-5 -mallin vaikuttavan tehon ansiosta voit hinata vaivatta jopa 2 000 kg:n kuormia. Voit todellakin pakata mukaan ihan kaiken.

PLATFORM HERO Rgb Final R3 Png Min

Skyactiv-tekniikka murtaa perinteisiä rajoja

Mazda CX-5:n SKYACTIV-kori takaa ajoneuvon täydellisen hallinnan tunteen. Kaikki sen liikkeet vastaavat kuljettajan kiihdytykseen, ohjaukseen ja jarrutukseen niin saumattomasti kuin mahdollista. Yhdessä G-Vectoring Control (GVC) -järjestelmän kanssa se on miellyttävämpi, hienostuneempi ja tarjoaa paremman vasteen kuin mikään aikaisempi järjestelmä.

AWD WET Rgb Final R2 Png Min

Neliveto ja G-Vectoring Control Plus -järjestelmä

Mazdan älykäs nelivetojärjestelmä maksimoi polttoainetaloudellisuuden ja ehkäisee luistoa osoittamalla oikean määrän vääntöä oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan. Uusi G-Vectoring Control Plus parantaa myös ohjauksen vastetta ja vakautta kuljettajan odotettujen ohjausliikkeiden mukaisesti, mikä parantaa ajotuntumaa kaarteissa. Mitä muuta uutta löytyy vuoden 2020 mallista? Maastoajotila!

MUKAVUUTTA KOKO PERHEELLE

Täysin uusittu matkustamo on toteutettu samalla hienostuneen kestävyyden periaatteella kuin auton ulkokuori, mikä tehostaa huomattavasti sen mukavuutta, laatua, muotoilua ja toiminnallisuutta. Läpikotaisin ensiluokkaisen tunnelmansa ansiosta CX-5 kilpailee luokkansa parhaimpien kanssa.

Valitse vaihtoehtosi

Mazda CX-5 ensiluokkaisella Kodo-muotoilulla: Soul of Motion -muotoilu on yhtä sykähdyttävä ja mukava niin matkustajille kuin kuljettajallekin. Tyylikäs parannetulla dynamiikalla varustettu perhemaasturi on suunniteltu puhdasta ajonautintoa varten. Se tarjoaa voimakkaan Jinba Ittai -tunteen kuljettajan ja auton yhteenkuuluvuudesta. Valitse vaihtoehtosi -sivulla voit personoida oman Mazda CX-5:n useita valinnaisia vaihtoehtoja käyttäen.

CX 5 Family Min

YKSI PARHAISTA SAATAVANA OLEVISTA KESKIKOKOISISTA PERHEMAASTUREISTA

CX-5-mallissa olemme saavuttaneet täydellisen ajokokemuksen mahdollistavan muotoilun, tekniikan ja ajettavuuden. Tai näin ainakin saamamme palkinnot meille kertovat. Emme kuitenkaan pysähdy tähän. Jatkamme autojemme kehittämistä, parantamista ja jalostamista, koska pyrkimyksenämme on nautittavin mahdollinen ajokokemus.

CX 5 Lifestyle Skis Min

VASTASATANUT LUMI VARHAIN AAMULLA

Kuvittele, kuinka ajat ylös kohti vuoren huippua ja tunnet olevasi täynnä elämää ja energiaa. Voit kokea saman tunteen ajaessasi i-ACTIV-nelivetojärjestelmällä varustetulla Mazda CX-5:lla. Se tekee ajamisesta nautinnon säästä ja tieolosuhteista riippumatta.

2019 CX 5 US(LHD) C33 Png Min

AJAMINEN ON TÄRKEINTÄ

Istuudu uuden CX-5:n ratin taakse ja koe mukavuuden ja ajamisen riemun uusi taso – lukuisten matkustamokokemukseen ja ajodynamiikkaan tehtyjen parannusten ansiosta. Kaikkien aikojen terävin ja kiehtovin Mazda CX-5 sinetöi ajoneuvon maineen katumaasturiluokan miellyttävimpänä ajokokemuksena.

LÄHETÄ MAZDA CX-5 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

TEE SIITÄ OMANLAISESI

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.