MALLISTOMME TILAVIN, JOPA 7-PAIKKAINEN SUV

TÄYSIN UUSI MAZDA CX-80

ELÄMÄ ON TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA

Henkeäsalpaava esimerkki japanilaisesta käsityötaidosta: Täysin uusi Mazda CX-80 on tyylikäs kolmirivinen SUV, jossa on jopa seitsemän istumapaikkaa. Jokainen yksityiskohta tässä tilavassa ja monipuolisessa ajoneuvossa on huolellisesti suunniteltu kaikkea sitä varten, mitä elämä meille tarjoaa. Japanissa tila nähdään luovana kankaana. Kankaana, jonka täyttää elämä: perhe, nauru ja seikkailu.

MONIPUOLINEN KUMPPANI KAIKKIIN ELÄMÄSI SEIKKAILUIHIN
2024 CX 80 Cargospace 1200X600

Joustava tavaratila lisää monipuolisuutta

Paljon tavaraa pitkää matkaa varten? Kolmannen rivin istuimet taittuvat alas ja silti autoon mahtuu vielä helposti 5 matkustajaa matkatavaroineen. Kun taitat toisen ja kolmannen rivin täysin alas, tavaratila kasvaa valtavaan 1971 litraan, mukaan lukien tavaratilan lattian alla oleva säilytystila.

2024 CX 80 Cargospace 1200X600
2024 CX 80 Artisanred Towing 1200X600

Suuri vetokyky

Kaikkia elämäsi seikkailuja varten suunniteltu. Täysin uusi Mazda CX-80 on 2500 kg:n vetokapasiteettinsa ansiosta tarpeeksi tehokas vetämään esimerkiksi venetraileria tai asuntovaunua seuraavaan lomakohteeseesi. Ja jos haluat, autoon on saatavilla lisävarusteena helppokäyttöinen puolisähköinen vetokoukku, joka pysyy piilossa kunnes se aktivoidaan.

2024 CX 80 Artisanred Towing 1200X600
SISÄTILAT - HUOLELLISESTI VIIMEISTELTYJÄ YKSITYISKOHTIA
CX 80 Venttoseat Premiummodern Whitenappaleatheri

LAADUKKAAT MATERIAALIT TAKAAVAT VERTAANSA VAILLA OLEVAN YLELLISYYDEN

Noudattaen japanilaista Kaicho-filosofiaa, joka keskittyy tilan kuratoimiseen, suunnittelijamme ovat saumattomasti yhdistäneet valikoiman huolella valittuja premium-materiaaleja. Aito vaahterapuu, Nappa-nahka ja kromi luovat yhdessä hienostuneen sisätilan, joka kietoo sinut ylelliseen syleilyyn.

ULKOASU – Rohkean eleganssin kauneus
CX 80 Front Headlamp Artisanred 1000X550

Erottuvat LED -ajovalot

Tunnusomaista säleikköä ja sen ikonista kromikehystä korostavat erottuvat, laajan valokeilan LED-ajovalot, jotka luovat tyylikkään ilmeen auton keulaan.

2023 CX 80 Meltingcopper INT Premiumsports Blacknappaleather INLINE6 1000X600

Huippuluokkaisen ajodynamiikan riemu

Täysin uuden Mazda CX-80:n jokainen osa on luotu täydentämään Mazdan Jinba Ittai -kokemusta, jossa auto ja kuljettaja ovat täydellisessä harmoniassa. Mikä on tulos? SUV-maasturi, joka tarjoaa erinomaisen ajodynamiikan ja ohjattavuuden, samalla luoden kuljettajalle täydellisen yhteyden autoon. Jinba Ittai -tunne, jonka pyrimme luomaan jokaiseen autoomme.

2023 CX 80 Meltingcopper INT Premiumsports Blacknappaleather INLINE6 1000X600
2023 CX 80 Artisanred PHEV

Kaksi tehokasta voimansiirtovaihtoehtoa

Valitse kahdesta erittäin taloudellisesta voimansiirtovaihtoehdosta: ladattava hybridi, jonka täyssähköinen toimintasäde on jopa 60 km – tai 3.3 litran dieselmoottori, jolla on alhaiset NOx- ja CO2-päästöt.

2023 CX 80 Artisanred PHEV
PHEV
 • Nauti dynaamisesta suorituskyvyn ja tehokkuuden tasapainosta Mazda CX-80:n Plug-in hybrid -voimansiirron ansiosta, jossa yhdistyvät 2,5 litran bensiinimoottori, sähkömoottori ja suurikapasiteettinen akku.

 • Mazdan lataushybridiajoneuvon voimansiirto tarjoaa napin painalluksella täysin sähköisen ajotilan, joka kattaa suurimman osan päivittäisistä ajotarpeistasi.

  Varustettu bensiinimoottorilla ja akkukäyttöisellä sähkömoottorilla, maksimaalisen joustavuuden takaamiseksi.

  Nauti jopa 60 kilometrin toimintasäteestä täysin sähköisesti. Kun akku on tyhjentynyt, voit kytkeä auton latausasemaan – tai vain jatkaa bensiinimoottorilla.

  Lataa kotona yön yli, tai täytä akku latausasemalla tien päällä. Kodin sähköverkkoyhteydestä tai käytettävissäsi olevasta latausasemasta riippuen, sinulla on useita joustavia latausmahdollisuuksia.

e-SKYACTIV D dieselmoottori
 • Kuusisylinterinen rivimoottori tuottaa korkean vääntömomentin kierrosalueen yli tasaisen tehon tuottamiseksi.

  Useat moottorin optimoinnit – mukaan lukien Mazda M Hybrid -järjestelmä – alentavat CO2- ja NOX-päästöjä entisestään.

 • 3.3 litran e-SKYACTIV D -dieselmoottorin suurempi iskutilavuus yhdistää optimaalisesti tehon ja polttoainetalouden.

  Sen vaikuttava teho integroituu saumattomasti 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon, mikä parantaa kiihtyvyyttä ja tasaista vaihteiden vaihtamista.

Haluatko saada lisätietoja Täysin uudesta MAZDA CX-80:sta ja sen ominaisuuksista?

Täytä alla oleva lomake, niin pidämme sinut ajan tasalla.