SÄHÄKKÄ CITYAUTO

KOMPAKTI JA KETTERÄ MAZDA2  

TYYLIKKÄÄN KAUPUNKIAUTON UUSI ILME

Tyylikäs ja kompakti Mazda2 yhdistää upean muotoilun ja ihanteellisen toiminnallisuuden. Sen Kodo-filosofiamme Soul of Motion -muotokieli henkii leikkisää, mutta samalla eleganttia lumoa ja ylittää hienostuneen ulkoasun luomat odotukset.

VALITSE VÄRISI

Valitsetko uuden Air Stream Blue- tai Aero Grey -ulkovärin, vai viehättääkö klassinen Soul Red Crystal kuitenkin enemmän? Jokainen ulkoväri on maalattu käyttäen ainutlaatuista Takuminuri-teknologiaa, joka antaa tarkan, laadukkaan lopputuloksen kuin mestarien itse käsin ruiskuttamana.

KULJETTAJAKESKEINEN MATKUSTAMO

Mazda-filosofian "Jinba Ittai" – eli kuljettajan ja auton välisen ykseyden – ansiosta, Mazda2:n sisätiloissa on kyse sinusta, kuljettajasta. Nauti ensiluokkaisesta mukavuudesta ja parannellusta ajokokemuksesta, sekä tietoviihdejärjestelmästä, jossa kaikki on sijoitettu helposti käden ulottuville.

Mazda2 landscape

EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA JA KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ - MAZDA M HYBRID

Mazda M Hybrid -tekniikka löytyy manuaalivaihteisista 90hv Skyactiv-G moottorilla varustetuista Mazda2 -autoista. Edistyksellinen tekniikka ottaa pienen sisäänrakennetun käynnistysgeneraattorin (ISG) avulla talteen jarrutusenergian, joka tavallisesti menisi hukkaan. Mazda2 sisältää laajan valikoiman kehittyneitä tekniikoita jotka tarjoavat turvallisemman ja miellyttävämmän ajokokemuksen, ja samalla myös auttaen suojelemaan luonnonvarojamme.

900 900 50 50 Promo Testdrive

KOE SE ITSE

Haluatko kokeilla, miltä tuntuu tämän ketterän ja kompaktin kaupunkiauton ratin takana? Mazda2 yhdistää saumattomasti jännittävän ja kontrolloidun ajokokemuksen hyvään polttoainetehokkuuteen. Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo!

Lähetä Mazda2 hinnasto ja esite kätevästi sähköpostiisi

KOSKA AJAMISTA ON SYYTÄ JUHLISTAA

Meidän filosofiamme on tuoda hauskuus ja seikkailut ratin taakse. Tässä muutamia inspiroivia artikkeleita Mazdasta:

Ostamisen apuvälineet

Kuvissa olevat mallit saattavat erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.