PIENI AUTO, ISO NAUTINTO

2022 MAZDA2

LIIKUTTAA SINUA – ENNEN KUIN EDES AJAT SITÄ

Mazda2 M Hybrid on sekä ketterä että tyylikäs. Mazdan Kodo: Soul of Motion -muotoilu on luonut auton, joka henkii leikkisää ja samalla eleganttia lumoa. Mazda2 M Hybrid ylittää hienostuneen ulkoasunsa luomat odotukset. Se tarjoaa suurenmoista polttoainetaloudellisuutta ja parannettuja turvallisuusominaisuuksia. Mazda2 M Hybrid on auto, joka liikuttaa sinua ennen kuin edes ajat sitä – niin kaupunkiajossa kuin pidemmilläkin matkoilla.

Mazda2 Front view

UUSI DESIGN, SAMA KOKO

Mazda2 M Hybrid on Kodo-filosofiamme uusimman sukupolven luomus. Soul of Motion -muotokieli herää henkiin sarjamme pienimmässä mallissa uutena tyylinä, joka vangitsee ja viehättää ensisilmäyksellä.

PARANNUKSIA JOKA SUUNNASTA

Aina hienostuneesta etusäleiköstä LED-ajovaloihin – Mazda2 M -Hybrid on paljon enemmän kuin vain päivitettyä estetiikkaa. Nautittavampaa ajoa samalla, kun auton äänentoistojärjestelmä soittaa lempikappaleitasi – voiko ajamiselta toivoa enempää?

Mazda2 landscape

MAZDA M HYBRID

PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Uusi Mazda M Hybrid -tekniikka löytyy ainoastaan manuaalivaihteisista Mazda2 -autoista. Edistyksellinen tekniikka ottaa pienen sisäänrakennetun käynnistysgeneraattorin (ISG) avulla talteen jarrutusenergian, joka tavallisesti menisi hukkaan.

Mazda2 Exterior 6

SE PITÄÄ KOKEA ITSE

Mazda2 M Hybrid yhdistää saumattomasti jännittävän ja kontrolloidun ajokokemuksen hyvään polttoainetehokuuteen. Varaa oma koeajosi ja nauti Mazdan "Jinba Ittai" -ajotuntumasta, joka yhdistää auton ja ajajan yhdeksi huippuunsa hiotuksi ajonautinnoksi.

Lähetä Mazda2 hinnasto ja esite kätevästi sähköpostiisi

KOSKA AJAMISTA ON SYYTÄ JUHLISTAA

Meidän filosofiamme on tuoda hauskuus ja seikkailut ratin taakse. Tässä muutamia inspiroivia artikkeleita Mazdasta:

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.