PIENI KOKO, ISO NAUTINTO

MAZDA2 M HYBRID

Ajaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! 

Hyödynnä nyt MAZDA2 korkotarjous:

0,90 %

Perustaminen 290 €
Käsittelykulu 15 €/kk

Tarjous voimassa 30.9.2020 asti.

* Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

LIIKUTTAA SINUA – ENNEN KUIN EDES AJAT SITÄ

Mazda2 M Hybrid on sekä ketterä että tyylikäs. Mazdan Kodo: Soul of Motion -muotoilu on luonut auton, joka henkii leikkisää ja samalla eleganttia lumoa. Mazda2 M Hybrid ylittää hienostuneen ulkoasunsa luomat odotukset. Se tarjoaa suurenmoista polttoainetaloudellisuutta ja parannettuja turvallisuusominaisuuksia. Mazda2 M Hybrid on auto, joka liikuttaa sinua ennen kuin edes ajat sitä – niin kaupunkiajossa kuin pidemmilläkin matkoilla.

Mazda2 Front view

UUSI DESIGN, SAMA KOKO

Mazda2 M Hybrid on Kodo-filosofiamme uusimman sukupolven luomus. Soul of Motion -muotokieli herää henkiin sarjamme pienimmässä mallissa uutena tyylinä, joka vangitsee ja viehättää ensisilmäyksellä.

PARANNUKSIA JOKA SUUNNASTA

"Aina hienostuneesta etusäleiköstä LED-ajovaloihin – Mazda2 M -Hybrid on paljon enemmän kuin vain päivitettyä estetiikkaa. Nautittavampaa ajoa samalla, kun auton äänentoistojärjestelmä soittaa lempikappaleitasi – voiko ajamiselta toivoa enempää? "

Mazda2 landscape

MAZDA M HYBRID

PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Kaikki manuaalivaihteistolla varustetut Mazda2 Skyactiv -bensiinimoottorit on varustettu uudella Mazda M Hybrid -tekniikalla, jossa tavallisesti hukkaan menevä jarrutusenergia otetaan talteen pienen sisäänrakennetun käynnistysgeneraattorin (ISG) avulla. Energia tallennetaan auton sähköjärjestelmän käyttöön, mikä vähentää moottorin kuormitusta ja säästää polttoainetta.

Mazda2 Exterior 6

SE PITÄÄ KOKEA ITSE

Mazda2 M Hybrid yhdistää saumattomasti jännittävän ja kontrolloidun ajokokemuksen hyvään polttoainetehokuuteen. Varaa oma koeajosi ja nauti Mazdan "Jinba Ittai" -ajotuntumasta, joka yhdistää auton ja ajajan yhdeksi huippuunsa hiotuksi ajonautinnoksi.

Lähetä Mazda2 hinnasto ja esite kätevästi sähköpostiisi

MAZDA2 M HYBRID – VALMISTETTU SINULLE

"Haluatko tehdä Mazda2 M Hybridistä omanlaisesi? Alkuperäisten Mazdan varusteiden avulla voit yksilöidä Mazdastasi juuri tyyliisi sopivan. Käytitpä urheilullisia aerodynaamisia osia tai valaistuja suojalistoja, sinä päätät itse Mazda2 M Hybridisi persoonallisesta viimeistelystä. "

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.