OLETKO VALMIS KOKEMAAN JOTAIN UUTTA?

MAZDA2 HYBRID

MAZDA YKSITYISLEASING: MAZDA2 HYBRID ALKAEN 420€*/KK, ILMAN KÄSIRAHAA

Laske käyttötarpeisiisi sopiva kuukausihinta uudesta Mazdasta.

* Esimerkin auto on Mazda2 Hybrid Pure-varustetasolla. 420€/kk hintaesimerkki on laskettu ilman käsirahaa ja 3 vuoden sopimuskaudella. Vuokrahinta sisältää auton käytön lisäksi talvirenkaat. Muut kustannukset, esim. vakuutukset ja huollot, eivät sisälly kuukausihintaan.

MATKAKUMPPANISI MATKALLA HUOMISEEN

Uusi Mazda2 Hybrid on ympäristötietoisen kaupunkilaisen täydellinen matkakumppani, joka ei edellytä ajotottumuksien muuttamista. Nykyaikaisen hybriditeknologian ansiosta Mazda2 Hybridillä osa matkasta taittuu päästöttömästi sähköllä, kun taas bensiinimoottori on aina valmiina astumaan palvelukseen, kun tarvitset lisää tehoa tai toimintamatkaa.

MAZDA2 HYBRIDIN EDUT

ITSELATAAVA JÄRJESTELMÄ

Mazda2 Hybridin itselataava teknologia on sinulle vaivaton. Voit tankata ja ajaa sitä kuin mitä tahansa autoa – akku huolehtii itse lataamisesta. Sinun ei tarvitse muuttaa elämäntapasi, aikataulujasi tai ajotapojasi.

Hybrid Logo

SÄHKÖ- JA BENSIINIMOOTTORI

Bensiini- ja sähkömoottorin yhdistetty suorituskyky mahdollistaa sen, että voit valita kolmen ainutlaatuisen ajokokemuksen ja voimanlähteen välillä: bensiinimoottori, moottorien yhdistelmä tai pelkkä sähkömoottori. Jos et halua valita itse, Mazda2 Hybrid valitsee kaikkein energiatehokkaimman vaihtoehdon lennosta – ja tarjoaa lisätehoa aina tarvittaessa.

KAIKKI, MITÄ TARVITSET

AJAMISEN TEHOKKUUTTA

Sähköistä suorituskykyä ilman johtoja. Sähkömoottori antaa välittömän ja täyden vääntövoiman jo paikaltaan lähtiessä, ja kun tarvitset lisätehoa, voit nauttia bensiini- ja sähkömoottorien yhdistetystä tehosta.

TULE KOKEILEMAAN

Asetu Mazda2 Hybridin ohjauspyörän taakse lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja nauti ajokokemuksesta.

Exterior

INNOVATIIVISTA TURVALLISUUTTA

Mazda2 Hybridissä on täysi valikoima kehittynyttä ja innovatiivista kuljettajan toimintaa tukevaa turvateknologiaa: Käytössäsi on älykäs kaupunkijarrutusavustin (PCS) jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella, pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) , älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC) ja paljon muuta. Mazda2 Hybridissä, jolle on myönnetty paras mahdollinen viiden tähden Euro-NCAP-törmäysturvallisuusluokitus, käytetään useita kehittyneitä ja innovatiivisia turvallisuustekniikoita.

Exterior
Interior

Sisätilat

Ohjaamon asettelu on suunniteltu älykkäästi ja keskittyy laadukkaisiin näkyviin ja kosketettaviin elementteihin. Kaikki tärkeimmät ohjaimet ja instrumentit on sijoitettu ergonomisella tarkkuudella ohjauspyörän keskiöön. Apple CarPlay- ja Android Auto -järjestelmien avulla voit käyttää suosimiasi navigointi-, musiikki- ja tietoviihdesovelluksiasi kojelaudan kosketusnäytön välityksellä. Viihdyt hyvin pitkilläkin matkoilla.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.