OLETKO VALMIS KOKEMAAN JOTAIN UUTTA?

MAZDA2 HYBRID TÄYSHYBRIDI

MAZDA2 HYBRID YKSITYISLEASING, ALKAEN 390 € / KK, ILMAN KÄSIRAHAA!

Kampanjan esimerkkiauto on Mazda2 Hybrid, Centre-line -varustetasolla. Sopimuspituus 60 kk, sopimuskilometrit 10 tkm / vuosi.

MAZDAN ITSELATAAVA HYBRIDI - MATKAKUMPPANISI HUOMISEEN

Mazda2 Hybrid on ympäristötietoisen kaupunkilaisen täydellinen matkakumppani, sillä itselataavana täyshyridinä se ei edellytä ajotottumuksien muuttamista. Nykyaikaisen täyshybriditeknologian ansiosta Mazda2 Hybridillä osa matkasta taittuu päästöttömästi sähköllä, kun taas bensiinimoottori on aina valmiina astumaan palvelukseen, kun tarvitset lisää tehoa tai toimintamatkaa. Mazda2 Hybrid täyshybridi saatavilla nyt heti ajoon!

MAZDA2 HYBRIDIN EDUT

ITSELATAAVA JÄRJESTELMÄ

Mazda2 Hybridin itselataava teknologia on sinulle vaivaton. Voit tankata ja ajaa sitä kuin mitä tahansa autoa – akku huolehtii itse lataamisesta. Sinun ei tarvitse muuttaa elämäntapasi, aikataulujasi tai ajotapojasi.

2024 Mazda2 Hybrid Sideshot13 Digital 1R

SÄHKÖ- JA BENSIINIMOOTTORI

Bensiini- ja sähkömoottorin yhdistetty suorituskyky mahdollistaa sen, että voit valita kolmen ainutlaatuisen ajokokemuksen ja voimanlähteen välillä: bensiinimoottori, moottorien yhdistelmä tai pelkkä sähkömoottori. Jos et halua valita itse, Mazda2 Hybrid valitsee kaikkein energiatehokkaimman vaihtoehdon lennosta – ja tarjoaa lisätehoa aina tarvittaessa.

KAIKKI, MITÄ TARVITSET

AJAMISEN TEHOKKUUTTA

Sähköistä suorituskykyä ilman johtoja. Sähkömoottori antaa välittömän ja täyden vääntövoiman jo paikaltaan lähtiessä, ja kun tarvitset lisätehoa, voit nauttia bensiini- ja sähkömoottorien yhdistetystä tehosta.

TULE KOKEILEMAAN

Asetu Mazda2 Hybridin ohjauspyörän taakse lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja nauti ajokokemuksesta.

A7R1417 Final V02 Web 1R

INNOVATIIVISTA TURVALLISUUTTA

Kaupungissa tai moottoriteillä, Mazda2 Hybrid ottaa turvallisuuden aina vakavasti. Innovatiiviset ja kuljettajaa avustavat ja tukevat tekniikat yhdistettynä jäykkään koriin ja matalaan painopisteeseen, tekevät siitä auton jolla voit ajaa huoletta ja luottavaisin mielin.

A7R1417 Final V02 Web 1R
2024 Mazda2 Hybrid Sideshot18 Digital 1R

Sisätilat

Ohjaamon asettelu on suunniteltu älykkäästi ja keskittyy laadukkaisiin näkyviin ja kosketettaviin elementteihin. Kaikki tärkeimmät ohjaimet ja instrumentit on sijoitettu ergonomisella tarkkuudella ohjauspyörän keskiöön. Apple CarPlay- ja Android Auto -järjestelmien avulla voit käyttää suosimiasi navigointi-, musiikki- ja tietoviihdesovelluksiasi kojelaudan kosketusnäytön välityksellä. Viihdyt hyvin pitkilläkin matkoilla.

VASTAUKSIA KYSYMYKSIISI
  • Täyshybridi on ajoneuvotyyppi, jossa on sekä polttomoottori että sähkömoottori. Mazda käyttää täyshybriditeknologiaa joissakin malleissaan tarjotakseen tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän ajokokemuksen. Tässä järjestelmässä polttomoottori ja sähkömoottori voivat toimia yhdessä tai erikseen, mikä mahdollistaa polttoaineen säästämisen ja päästöjen vähentämisen.

  • Hybridiauton, kuten Mazdan, hyöty on sen taloudellisuudessa ja ympäristöystävällisyydessä. Hybridiauto yhdistää polttomoottorin ja sähkömoottorin, mikä auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa polttoaineessa ja auttaa samalla suojelemaan ympäristöä. Lisäksi hybridiautot tarjoavat usein miellyttävän ja hiljaisen ajokokemuksen.

  • Täyshybridissä on sekä polttomoottori että sähkömoottori, jotka toimivat yhdessä. Täyshybridiauto lataa akkunsa itse ajon aikana, eikä sitä voi ladata ulkoisesta lähteestä.

    Lataushybridissä on myös polttomoottori ja sähkömoottori, mutta sen akku on suurempi ja sen voi ladata ulkoisesta sähkölähteestä, kuten latausasemalta. Lataushybridillä voi ajaa pidempiä matkoja pelkästään sähköllä verrattuna täyshybridiin.

  • Kyllä, hybridiautolla voi ajaa pelkällä sähköllä lyhyitä matkoja, erityisesti kaupunkiajossa, kun nopeus on matala. Tämä auttaa säästämään polttoainetta ja vähentämään päästöjä.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.