Suunniteltu dynaamisille kuljettajille

2025 MAZDA3

HIENOSTUNEISUUTTA JOKAISELLE AISTILLE

Mazda3 herättää kaikki aistisi – aerodynaamisen rungon virtaavista kaarista ja aistillisisen hienoista linjoista täydellisesti muotoiltuun sisustukseen. Ajaessa sen urheilullinen ajotuntuma voittaa vaativimmankin kuljettajan puolelleen.

Work Of Art On Wheels

TAIDETEOS PYÖRIEN PÄÄLLÄ

Mazda3:n valloittava ulkoasu esittelee hienostuneen ja elegantin japanilaisen muotoilun kauneutta. Veistokselliset kiiltävät pinnat heijastavat ympäristön valoa kiehtovalla tavalla.

Performance R

SUORITUSKYKYÄ AJOKOKEMUKSESTA TINKIMÄTTÄ

Mazda3:n vallankumouksellinen e-Skyactiv -moottori käyttää ainutlaatuista Mazda Spark Controlled Compression Ignition -tekniikkaa nostaakseen ajokokemuksesi uudelle tasolle. Se on varustettu Mazda M Hybrid -järjestelmällä, joka tarjoaa erinomaisen polttoainetalouden ja suorituskyvyn.

2023 Mazda3 IPM4 GER LHD BRD C28 HB SDN 4

KOE AJAMISEN ILO

Madza3 tarjoaa klassisen ilmeen, mutta samalla jännittävän suorituskyvyn ja omistautumisen japanilaiselle estetiikalle ja virheettömälle ammattitaidolle. Istuudu Mazda3:n ratin taakse ja koe ajamisen riemu tällä mukavalla ja tyylikkäällä autolla.

Lähetä Mazda3 hinnasto ja esite kätevästi sähköpostiisi

KOSKA AJAMISTA ON SYYTÄ JUHLISTAA

Meidän filosofiamme on tuoda hauskuus ja seikkailut ratin taakse. Tässä muutamia inspiroivia artikkeleita Mazdasta:

Ostaminen

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.