HIENOSTUNEISUUTTA JOKAISELLE AISTILLE

Mazda3 - kevythybridi

Mazda CX-3

UUSI SUKUPOLVI ON TÄÄLLÄ

Mazda3:ssa ruumiillistuu kaksi tekijää: Hatch-mallin kiihdyttävän kaarevat muodot kielivät vapaudesta. Sedanin sulavat ja hienostuneet linjat ovat kuin yhdellä vakaalla siveltimenvedolla vedetyt. Molemmat vaihtoehdot on varustettu täydellisesti muotoilluilla premium-luokan sisustuksilla, viimeistä huutoa olevalla Skyactiv-teknologialla ja uusimmilla turvaominaisuuksilla. Tuloksena on vertaansa vailla oleva yhteys niin ajorataan kuin ajoneuvoonkin.

WCOTY M3 FB 03 WCDOTY Ch 0407 01

VUONNA 2020 MAZDA 3 VOITTI WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR –PALKINNON

Mazda3:n voittama World Car Design of the Year -palkinto annettiin tunnustuksena innovatiivisesta ja rajoja rikkovasta muotoilusta. Palkinto juhlisti vuonna 2020 100 -vuotista taivaltaan juhlinutta Mazda Motor Corporationia.

Mazda3 Sedan Min

TEKNIIKAN VOIMA

Viimeisintä Skyactiv-tekniikkaa käyttäen suunnitellut moottorit on varustettu elektronisella M-Hybrid-ajoteknologialla polttoaineenkulutuksen optimoimiseksi – ajamisen nautinnosta tinkimättä. Skyactiv-X-moottorissa käytetään Mazdan ainutlaatuista sytytystekniikkaa, jonka nimi on Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI).

Mazda3 sedan hatchback

AJAMINEN ON TÄRKEINTÄ

Istuudu Mazda3 ratin taakse ja koe mukavuuden ja ajamisen riemun uusi taso lukuisten matkustamokokemukseen ja ajodynamiikkaan tehtyjen parannusten ansiosta.

Lähetä Mazda3 hinnasto ja esite kätevästi sähköpostiisi

KOSKA AJAMISTA ON SYYTÄ JUHLISTAA

Meidän filosofiamme on tuoda hauskuus ja seikkailut ratin taakse. Tässä muutamia inspiroivia artikkeleita Mazdasta:

Ostaminen

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.