HIENOSTUNEEN AJAMISEN KAKSI VUOSIKYMMENTÄ

MAZDA6 20TH ANNIVERSARY EDITION

20 VUOTTA INTOHIMOA

Vuoden 2023 Mazda6:n 20-vuotisjuhlamalli on kaikkien aikojen hienostunein Jinba Ittai -filosofian – kuljettajan ja auton välisen yhteyden – ilmentymä. Erikoismallin hienostuneet sisätilat kutsuvat sinua korkealaatuisilla materiaaleilla, kuten nappanahkaisilla istuimilla, sekä tyylikkäillä yksityiskohdilla, kuten sisäpaneeleja ja keskikonsolia myötäilevillä vaalean nahan värisillä tikkauksilla.

ULKOASUN KOHOKOHDAT

Mazda6 on valloittanut Mazda-fanien sydämiä jo 20 vuoden ajan. Tyylistään ja ajotuntumastaan tunnistettava vuoden 2023 juhlamalli on varustettu huomiota herättävillä vanteilla ja ulkopinnan värivaihtoehdoilla.

Mazda6 1800 851 New Deco Panel

VAALEANRUSKEAT TIKKAUKSET

20-vuotisjuhlamallin sisustuksen hienostuneet yksityiskohdat – kuten paneelien ja keskikonsolin vaaleanruskeat tikkaukset – antavat elegantin vaikutelman.

Mazda6 1800 851 Tan Nappa Leather

VAALEANRUSKEA NAPPANAHKA

Vaaleanruskea nappanahka istuu täydellisesti sisätilojen korkealaatuiseen tuntumaan ja se takaa miellyttävän ajon kuljettajakeskeisessä matkustamossa.

AJAMISEN NAUTINTOA JA TOIMINNALLISUUTTA ILMAN KOMPROMISSEJA

Elegantti, ketterä Mazda6 ei ole tavallinen perheauto. Se tarjoaa ylivertaista ajonautintoa ja tilojen mukavuutta sekä hiljaista, hienostunutta ohjattavuutta. Uusimmilla i-Activsense järjestelmän turvallisuusominaisuuksilla varustettu Mazda6 vakuuttaa riemastuttavalla ajodynamiikalla, ilahduttavalla polttoainetaloudellisuudella ja kehittyneillä teknologioilla.

Medium 2022 Mazda6 IPM6 GER(LHD) C03 SDN INT 20Thsv Until Dec 2026

LOPUTONTA AJAMISEN NAUTINTOA

Ajoitpa kaupunkien katuja, valtateitä tai mutkaisia maaseudun taipaleita, Mazda6 tarjoaa aina nautinnollisen ajokokemuksen. Kaiken takana on Jinba Ittai -filosofiamme, joka löytyy jokaisen Mazdan ytimestä, ja jonka avulla voit tuntea syvää yhteenkuuluvuutta ajoneuvosi kanssa.

Ostamisen apuvälineet