MAZDA6 OMINAISUUDET

Mazda6-mallin vaivaton tehokkuus on omiaan kohottamaan mielialaasi.

MUOTOILU
TEKNIIKKA
Screen Shot 2019 06 15 At 4.07.51 PM

NÄET KAIKEN

Auton ohjaaminen pois ahtaasta tilasta on haaste jokaiselle kuljettajalle. Olemme helpottaneet tätä huomattavasti valinnaisella 360 asteen näkymän tarjoavalla näyttöjärjestelmällämme. Se kattaa auton äärialueet neljällä kameralla ja esittää näkymät keskusnäytössä. Lisäksi edessä ja takana sijaitsevat pysäköintianturit auttavat arvioimaan etäisyyttä esteisiin. Kaiken tarkoituksena on antaa sinulle, kuljettajalle, kokonaisvaltainen kuva ympäristöstäsi.

SUORITUSKYKY
TURVALLISUUS
Mazda6 Features Safety Hero

TEKNIIKKAA, JOKA LUO VARMUUTTA

Innostava tekniikkaa, joka innostaa varmuuteen. Valinnaiset, innovatiiviset ajoneuvon i-ACTIVSENSE®-turvallisuusinnovaatiot käyttävät hienostunutta tekniikkaa, kuten kameroita ja tutkalaitteita ja varustavat sinut turvallisuuden kuudennella aistilla. Ne auttavat sinua varoittamalla mahdollisista vaaroista ja välttämään törmäyksiä – ennen kuin ne tapahtuvat – tai vähentävät niiden vakavuutta. Jälleen uusi tapa, jolla Mazda auttaa sinua keskittymään ajamiseen.

Mazda6 Interior 8

SE PITÄÄ KOKEA ITSE

Varaa oma koeajosi ja nauti Mazdan "Jinba Ittai" -ajotuntumasta, joka yhdistää auton ja ajajan yhdeksi huippuunsa hiotuksi ajonautinnoksi.

Ostamisen apuvälineet