Apple CarPlay yhteensopivuus on saatavilla lisävarusteena kaikkiin uusiin MZD Connect -järjestelmän sisältäviin ajoneuvoihin

Voit nauttia Apple CarPlayn integroinnista ja käyttää puhelin-, viesti-, äänentoisto- ja navigointitoimintoja älypuhelimesi kautta ajon aikana. Lisäksi nykyiset Mazda-omistajat, joiden ajoneuvo sisältää MZD Connect -multimediajärjestelmän, voivat saada Apple CarPlayn jälkiasennuksen.

MZD Connect -järjestelmään USB-liitännän kautta yhdistettynä Apple CarPlayta voidaan käyttää Mazdan HMI Commander -kiertosäätimen avulla ja ajoneuvon ollessa paikallaan keskikonsolin kosketusnäytön kautta. 

Apple CarPlay tarjoavaa runsaasti multimedialisäetuja, kuten Siri -käyttöliittymän, älypuhelimen tukemien kielten valikoiman ja paremman navigointiteknologian, jatkuvat karttapäivitykset ja lisätoimintoja (Route Sent To Car ja Last 1Mile).Päivitys laitteistoineen ja ohjelmistoineen on nyt saatavilla valinnaisena sekä uusiin että vanhoihin Mazda-autoihin, jotka sisältävät MZD Connect –järjestelmän. Järjestelmän päivitys nopeuttaa myös puhelimen latausta.