Tyylikäs ja dynaaminen

MAZDA CX-30 HOMURA & NAGISA

URHEILULLISTA ELEGANSSIA

Urheilullinen Mazda CX-30 Homura vangitsee katseet taidokkaalla muotoilullaan ja tyylikkäillä yksityiskohdillaan. Mazda CX-30 Nagisa hurmaa hienostuneella vintage-tyylillään jota korostavat modernit, urheilulliset yksityiskohdat. Molemmat CX-30 mallit ovat valmiina tekemään vaikutuksen, missä ikinä liikutkin.

CX 30 Nagisa Vintage Flairr

NAGISA - VINTAGEN HOHTO

Erehtymättömän majesteettinen Mazda CX-30 Nagisa on eleganssin ruumiillistuma. Sen hienovarainen, ylellinen muotoilu ja kattavat vakiovarusteet takaavat poikkeuksellisen ajokokemuksen. Sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin, Head Up Display-heijastusnäyttö ja sivupeilit sisältävät muistitoiminnon, jonka ansiosta yksilölliset säädöt lisäävät ajomukavuutta ja turvallisuutta.

CRAFTED IN JAPAN

CX-30 Nagisa on ylellinen kokonaisuus hienostunutta muotoilua, edistyneitä turvallisuusominaisuuksia ja innovatiivista tekniikkaa.

CX 30 Homura Interiorr

HOMURA - URHEILULLINEN JA TYYLIKÄS

Heti ensi hetkestä lähtien kun istuudut CX-30 Homuran ratin taakse, uppoudut urheilulliseen ylellisyyden tunteeseen. Mustien istuimien laadukas kangasverhoilu, tyylikkäät punaiset koristetikkaukset, kojelauta, keskikonsoli, ovien verhoilut – kaikki on suunniteltu vakaalla ammattitaidolla lisäämään matkustusmukavuutta, säilyttäen samalla dynaamisen viehätyksen.

LÄHETÄ MAZDA CX-30 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

OSTAMINEN

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.