OMINAISUUDET

2018 CX5 SOM Mazdatravels FB Sunset

Kohti uusia seikkailuja – pois valmiiksi tallatuilta poluilta

Laita maasturisi testiin: älykäs neliveto tarkkailee olosuhteita 27 anturin avulla. Se käyttää tietoja, kuten kuljettajan ennakoituja ohjausliikkeitä, ulkolämpötilaa, tuulilasinpyyhkijöiden käynnistymistä, tien kallistuskulmia, ohjauskulmaa ja kaasun käyttöä ja päättää välittömästi voimansiirron suhteista etu- ja takapyörien välillä.

MUOTOILU
TEKNIIKKA
2019 Mazda Cx 5 Bose Sound System Centerpoint Audiopilot

Ylivertainen äänentoisto

Olemme rakentaneet ylivertaisen hiljaisen ohjaamon, jotta voit kuulla enemmän siitä, mitä oikeasti haluat kuulla. Mazdan suunnittelijat ovat hyödyntäneet ainutlaatuisia ääntä vaimentavia materiaaleja, kuten ääntä eristäviä laseja ja kattavia tiivistäviä eristeitä. Tuloksena on merkittävä ei-toivotun tieliikenteen melun vaimentuminen. Keskustelu on selkeämpää. Moottorin melu ja värinä ovat vaimeampia. Nautitpa sitten yksin ajamisen rauhasta ja hiljaisuudesta, keskustelusta muiden matkustajien kanssa tai saatavana olevan 10 kaiuttimella ja Centerpoint® 2- sekä AudioPilot® 2 -järjestelmillä varustetun Bose®-äänentoistojärjestelmän äärimmäisen kirkkaasta toistosta, ajamisesi on entistä rentouttavampaa.

SUORITUSKYKY
TURVALLISUUS

Miltä uusi autosi näyttää? Valikoi ja kokoa näköisesi auto

Mazda CX-5 -konfiguraattorilla voit sukeltaa syvälle tämän tilavan auton tarjoamiin mahdollisuuksiin. Voit personoida ajoneuvosi henkilökohtaisia ja perheesi tarpeita vastaavaksi väreistä ja pintakudoksista aina pienimpiin yksityiskohtiin asti.

2019 CX 5 US(LHD) C33 Png Min

AJAMINEN ON TÄRKEINTÄ

Istuudu uuden CX-5:n ratin taakse ja koe mukavuuden ja ajamisen riemun uusi taso – lukuisten matkustamokokemukseen ja ajodynamiikkaan tehtyjen parannusten ansiosta. Kaikkien aikojen terävin ja kiehtovin Mazda CX-5 sinetöi ajoneuvon maineen katumaasturiluokan miellyttävimpänä ajokokemuksena.

Ostamisen apuvälineet