Tutustu kaikkien aikojen tehokkaimpaan ja edistyneimpään Mazda-malliin

UUSI MAZDA CX-60 LATAUSHYBRIDI

MAZDA Banner 480X852
Mazda CX 60 Family

MAZDA CX-60 PHEV YKSITYISLEASING, ALKAEN 649€ / KK, ILMAN KÄSIRAHAA!

Kampanjan esimerkkiauto on Mazda CX-60 e-Skyactiv PHEV, Exclusive-line -varustetasolla ja Driver Assistance-paketilla, Arctic White -värissä. Sopimuspituus 48 kk, sopimuskilometrit 10 tkm / vuosi.

MAZDAN UUSI LIPPULAIVAMALLI

Täysin uusi Mazda CX-60 kantaa mukanaan Mazdan yli 100 vuoden perintöä: suurenmoinen sisätilojen ja ulkoasun muotoilu, japanilainen käsityötaito ja uudet teknologiat – kaikki keskittyy fantastisen kokemuksen tarjoamiseen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. CX-60, kuten kaikki Mazdan ajoneuvot, on suurenmoinen ajettava – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautittava.

CX 60 Intro Charging

Mazda CX-60:n muotoilussa yhdistyvät korkealuokkaiset materiaalit, japanilainen perintö ja intohimo, jolla Mazdan kokeneet Takumi-käsityömestarit viimeistelevät jokaisen ainutlaatuisen ajoneuvon. Täysin uusi Mazda CX-60 on myös ensimmäinen lataushybridimme, jonka myötä tulemme esittelemään kokonaisen sarjan uusia ajajakeskeisiä teknologioita.

CX 60 Intro Charging
Towing EE, FIN

VOIMAN ELEGANSSI

Mazda CX-60 on suunniteltu tekemään vaikutuksen: Paitsi elegantilla Kodo-muotoilullaan ja laadukkailla materiaaleillaan, myös 2 500 kg:n vetokyvyllä. CX-60 on varustettu perävaunun vakautusjärjestelmällä (TSC) äärimmäisen vakauden ja turvallisuuden takaamiseksi sekä Mazda Intelligent Drive Select (Mi-Drive) -teknologialla, josta löytyy erillinen vetämiseen suunniteltu ajotila. Vetotila takaa Mazdan tarjoaman ainutlaatuisen ajokokemuksen samalla kun kuljetat peräkärrysi, veneesi, hevostrailerisi tai muut harrastus- ja työvälineesi minne tahansa, ilman tarvetta kompromisseihin suorituskyvyn ja mukavuuden välillä.

Mazda CX 60 1200X800

TEHOKAS UUSI DIESEL-VAIHTOEHTO

Nyt voit valita Mazda CX-60:n myös tehokkaalla 3,3 -litraisella kuusisylinterisellä e-Skyactiv D – dieselmoottorilla. M Hybrid – kevythybridijärjestelmä takaa erinomaisen polttoainetehokkuuden ja alhaiset päästöt vahvalla väännöllä, jonka tunnet selvästi jopa korkeilla kierrosluvuilla. Dieselmallit ovat tarjolla sekä taka-, että nelivetoisina, samoissa varustetasoissa kuin lataushybridikin.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

On monia syitä valita täysin uusi Mazda CX-60: ympäristöystävällisyys, suorituskyky tai mukavuus. Lataushybridimalli kattaa kaikki päivittäiset ajotarpeesi. Mazda CX-60:n voimalaite on suunniteltu poikkeuksellista ajokokemusta varten ympäristöystävällisesti ja ajajan vaatimukset huomioiden.

RAKENNETTU SINUN ELÄMÄNTAPAASI VARTEN
CX 60 Exclusive

EXCLUSIVE-LINE – vakiovarustelu

Mazda CX-60 Exclusive Line tarjoaa täyden valikoiman turvallisuus- ja viihdeominaisuuksia, joihin kuuluvat mm. langaton Apple CarPlay ja Android Auto. Sisätilat on suunniteltu rentouttaviksi ja mielenrauhaa lisäävät useat turvallisuusominaisuudet, katvealueen valvontajärjestelmästä (BSM) pysäköintiantureihin ja älykkääseen kaupunkijarrutusavustimeen (SCBS). Mazda CX-60 on auto joka täyttää tarpeesi vielä vuosienkin kuluttua.

CX 60 Exclusive
CX 60 Homura Cut

Homura

Mazda CX-60 Homura tarjoaa useita houkuttelevia lisävarusteita erityisen urheilullisen vaikutelman saavuttamiseksi. Lisäksi sen mustat nahkaistuimet, tunnelmavalaistus ja takaistuimien jalkatilojen valot luovat puoleensavetävän tunnelman, joka kutsuu asettumaan ohjauspyörän taakse yhä uudelleen. Räätälöi kokemustasi entisestään kuljettajan personointijärjestelmällä ja esteettömän panoraaman tarjoavalla 360 asteen kamerajärjestelmällä sekä valinnaisilla mukavuusominaisuuksilla.

CX 60 Takumi Intro

Takumi

Koe ainutlaatuinen japanilainen muotoilu. Mazda CX-60 Takumi -mallissa on käytetty valkoista nappanahkaa, ainutlaatuisia pintaratkaisuja ja kromattuja yksityiskohtia. Jokainen yksityiskohta keskittyy luomaan mahdollisimman miellyttävän ja täydellisen ympäristön niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Räätälöi kokemustasi entisestään kuljettajan personointijärjestelmällä ja esteettömän panoraaman tarjoavalla 360 asteen kamerajärjestelmällä sekä valinnaisilla mukavuusominaisuuksilla.

KOE SE ITSE

Auton ja kuljettajan välinen täydellinen yhteys. Istuudu uuden CX-60 ratin taakse, ja koe mukavuuden ja ajamisen riemun uusi taso.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
  • Myös nelivetoisten Mazda CX-60 mallien voimansiirto keskittyy takapyöriin. Täysin uusi takavetoinen alusta tarjoaa huomattavasti paremman voimien jakautumisen kiihdytyksessä, jarrutuksessa, ohjattaessa ja kaarteissa ajettaessa. Tämän seurauksena dynaamisia ominaisuuksia, kuten pitokykyä, ohjattavuutta ja ajettavuutta sekä ajon yleistä sulavuutta on voitu parantaa huomattavasti etuvetoiseen ajoneuvoon verrattuna. Samalla myös tiemelua on saatu vaimennettua.

  • Mazda CX-60 on valmistajansa ensimmäinen lataushybridi. SKYACTIV-teknologiaan pohjautuvan voimansiirron perustana toimivat nelisylinterinen bensiini-rivimoottori sekä sähkömoottori, jonka voimanlähteenä toimii 17,8 kWh:n akku.

  • Olemme hyödyntäneet kaikki opit mitä olemme oppineet luotuamme maailman myydyimmän roadsterin MX-5:n ja luokkiensa johtavia SUV-maastureita. Mazda CX-60 tarjoaa dynamiikkaa, tehoa, nopeutta ja ajamisen riemua, jotka takaavat kuljettajalle ja matkustajille uskomattoman ajokokemuksen. 

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.