Tutustu kaikkien aikojen tehokkaimpaan ja edistyneimpään Mazda-malliin

UUSI MAZDA CX-60 LATAUSHYBRIDI

MAZDA Banner 480X852

MAZDA YKSITYISLEASING: MAZDA CX-60 ALKAEN 695€*/KK, ILMAN KÄSIRAHAA

Laske käyttötarpeisiisi sopiva kuukausihinta uudesta Mazdasta.

* Esimerkin auto on Mazda CX-60 Exclusive-line -varustetasolla. 695€/kk hintaesimerkki on laskettu ilman käsirahaa ja 4 vuoden sopimuskaudella. Vuokrahinta sisältää auton käytön lisäksi talvirenkaat. Muut kustannukset, esim. vakuutukset ja huollot, eivät sisälly kuukausihintaan.

MAZDAN UUSI LIPPULAIVAMALLI

Täysin uusi Mazda CX-60 kantaa mukanaan Mazdan yli 100 vuoden perintöä: suurenmoinen sisätilojen ja ulkoasun muotoilu, japanilainen käsityötaito ja uudet teknologiat – kaikki keskittyy fantastisen kokemuksen tarjoamiseen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. CX-60, kuten kaikki Mazdan ajoneuvot, on suurenmoinen ajettava – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautittava.

CX 60 Intro Charging

Mazda CX-60:n muotoilussa yhdistyvät korkealuokkaiset materiaalit, japanilainen perintö ja intohimo, jolla Mazdan kokeneet Takumi-käsityömestarit viimeistelevät jokaisen ainutlaatuisen ajoneuvon. Täysin uusi Mazda CX-60 on myös ensimmäinen lataushybridimme, jonka myötä tulemme esittelemään kokonaisen sarjan uusia ajajakeskeisiä teknologioita.

CX 60 Intro Charging
Mazda CX 60 1200X800

TEHOKAS UUSI DIESEL-VAIHTOEHTO

Nyt voit valita Mazda CX-60:n myös tehokkaalla 3,3 -litraisella kuusisylinterisellä e-Skyactiv D – dieselmoottorilla. M Hybrid – kevythybridijärjestelmä takaa erinomaisen polttoainetehokkuuden ja alhaiset päästöt vahvalla väännöllä, jonka tunnet selvästi jopa korkeilla kierrosluvuilla. Dieselmallit ovat tarjolla sekä taka-, että nelivetoisina, samoissa varustetasoissa kuin lataushybridikin.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

On monia syitä valita täysin uusi Mazda CX-60: ympäristöystävällisyys, suorituskyky tai mukavuus. Lataushybridimalli kattaa kaikki päivittäiset ajotarpeesi. Mazda CX-60:n voimalaite on suunniteltu poikkeuksellista ajokokemusta varten ympäristöystävällisesti ja ajajan vaatimukset huomioiden.

RAKENNETTU SINUN ELÄMÄNTAPAASI VARTEN
CX 60 Exclusive

EXCLUSIVE-LINE – vakiovarustelu

Mazda CX-60 Exclusive Line tarjoaa täyden valikoiman turvallisuus- ja viihdeominaisuuksia, joihin kuuluvat mm. langaton Apple CarPlay ja Android Auto. Sisätilat on suunniteltu rentouttaviksi ja mielenrauhaa lisäävät useat turvallisuusominaisuudet, katvealueen valvontajärjestelmästä (BSM) pysäköintiantureihin ja älykkääseen kaupunkijarrutusavustimeen (SCBS). Mazda CX-60 on auto joka täyttää tarpeesi vielä vuosienkin kuluttua.

CX 60 Exclusive
CX 60 Homura Cut

Homura

Mazda CX-60 Homura tarjoaa useita houkuttelevia lisävarusteita erityisen urheilullisen vaikutelman saavuttamiseksi. Lisäksi sen mustat nahkaistuimet, tunnelmavalaistus ja takaistuimien jalkatilojen valot luovat puoleensavetävän tunnelman, joka kutsuu asettumaan ohjauspyörän taakse yhä uudelleen. Räätälöi kokemustasi entisestään kuljettajan personointijärjestelmällä ja esteettömän panoraaman tarjoavalla 360 asteen kamerajärjestelmällä sekä valinnaisilla mukavuusominaisuuksilla.

CX 60 Takumi Intro

Takumi

Koe ainutlaatuinen japanilainen muotoilu. Mazda CX-60 Takumi -mallissa on käytetty valkoista nappanahkaa, ainutlaatuisia pintaratkaisuja ja kromattuja yksityiskohtia. Jokainen yksityiskohta keskittyy luomaan mahdollisimman miellyttävän ja täydellisen ympäristön niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Räätälöi kokemustasi entisestään kuljettajan personointijärjestelmällä ja esteettömän panoraaman tarjoavalla 360 asteen kamerajärjestelmällä sekä valinnaisilla mukavuusominaisuuksilla.

KOE SE ITSE

Auton ja kuljettajan välinen täydellinen yhteys. Istuudu uuden CX-60 ratin taakse, ja koe mukavuuden ja ajamisen riemun uusi taso.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
  • Myös nelivetoisten Mazda CX-60 mallien voimansiirto keskittyy takapyöriin. Täysin uusi takavetoinen alusta tarjoaa huomattavasti paremman voimien jakautumisen kiihdytyksessä, jarrutuksessa, ohjattaessa ja kaarteissa ajettaessa. Tämän seurauksena dynaamisia ominaisuuksia, kuten pitokykyä, ohjattavuutta ja ajettavuutta sekä ajon yleistä sulavuutta on voitu parantaa huomattavasti etuvetoiseen ajoneuvoon verrattuna. Samalla myös tiemelua on saatu vaimennettua.

  • Mazda CX-60 on valmistajansa ensimmäinen lataushybridi. SKYACTIV-teknologiaan pohjautuvan voimansiirron perustana toimivat nelisylinterinen bensiini-rivimoottori sekä sähkömoottori, jonka voimanlähteenä toimii 17,8 kWh:n akku.

  • Olemme hyödyntäneet kaikki opit mitä olemme oppineet luotuamme maailman myydyimmän roadsterin MX-5:n ja luokkiensa johtavia SUV-maastureita. Mazda CX-60 tarjoaa dynamiikkaa, tehoa, nopeutta ja ajamisen riemua, jotka takaavat kuljettajalle ja matkustajille uskomattoman ajokokemuksen.