MAZDA CX-60 OMINAISUUDET

Small Mazda CX 60 Craftedinjapan Sideshot 07 RGB 11648X8736 2022 Eur Engl

LADATTAVAN HYBRIDIN EDUT

Uusi Mazda CX-60 on ensimmäinen ladattava hybridimme. Tehokas 2.5 litran bensiinimoottori yhdistettynä sähkömoottoriin ja akkuun tarjoaa vaikuttavan ajokokemuksen. CX-60:ssä yhdistyvät kaikki mitä toivot katumaasturilta tehon ja polttoainetaloudellisuuden suhteen. Voit ajaa pelkällä sähköllä töihin tai harrastuksiin, ja kun lähdet viikonlopuksi pidemmälle matkalle, vaihtaa CX-60 huomaamattomasti sähkön ja bensiinin välillä. Mielenrauhasi on taattu ajaessasi vähemmän ympäristöä kuormittavalla autolla.

UUDEN CX-60 LATAUSHYBRIDIN KULJETTAJAKESKEISET TEKNOLOGIAT
MUOTOILU

KATTAVASTI VARUSTELTU

Uuden Mazda CX-60:n monipuoliset ja kattavat vakiovarusteet ovat huippuluokkaa ja tuovat kuljettajalle itsevarmuutta ja mielenrauhaa. Lisäksi saatavilla on lisävarustepaketteja, joilla voit halutessasi lisätä mukavuuksia autoosi. Uusi tilava Mazda CX-60 on saatavilla kolmessa eri varustetasossa ja useassa upeassa värissä, joiden joukosta löydät varmasti oman suosikkisi.

TURVALLISUUS

UPEAMPI KUIN USKOT

Koe ajettavuudeltaan intuitiivinen ja nautinnollinen CX-60, joka tarjoaa urheilullisella ajotuntumalla loistavaa suorituskykyä ja turvallisuutta. Tule kokeilemaan ja totea itse!

OSTAMINEN