LEGENDAARINEN TAIDONNÄYTE

2024 MAZDA MX-5 RF

KOE AVOIMEN TAIVAAN VAPAUS

MX-5 RF:n avattavassa katossa yhdistyvät kovakattoisen auton mukavuus ja vaivattomuus sekä legendaarisen MX-5-avoauton verraton ajamisen riemu. Kodo-muotoilumme veistokselliset linjat kulkevat sulavasti yli katon, joka avautuu vain 13 sekunnissa hukkaamatta lainkaan tavaratilaa, ja muuntaa Mazdasi avoautoksi. Mikä täydellinen valinta viikonlopun viettoon.

MX 5 RF IPM7 GER RHD BRD C31 INT Driving

KUIN OSA SINUA

Japanilaisesta filosofiasta tuttu käsite Jinba Ittai – hevosen ja ratsastajan yhteys – on johdattanut olennaisesti MX-5 RF:n ajokokemuksen suunnittelua. Se on suunniteltu syventämään tätä yhteyden tuntemusta entisestään. Mikä oli tulos? Urheiluauto, joka vie ajodynamiikan uudelle tasolle: tarkempi ohjaus, parempi hallinta ja uskomattoman tasapainoinen ketteryys.

MX 5 Rf IPM7 Driving Experience

KOE DYNAAMINEN YHTEYS

Ketterä MX-5 RF tarjoaa unohtumattoman ilon, lähes täydellisellä 50/50-painojakaumalla ja tehokkaalla suorituskyvyllä. Ainutlaatuinen ajodynamiikka täydentää auton ja kuljettajan välistä yhteyttä – Jinba Ittain täydellistä ilmentymää.

MX 5 Rf IPM7 Driving Experience
MX 5 RF IPM7 GER LHD Jinba Ittai

AINUTLAATUINEN AJOKOKEMUS

Auto ja sen ajaja kohtaavat liikkeen lumoavassa ketteryydessä. Koeaja MAZDA MX-5 RF ja koe ainutlaatuinen ajonautinto joka saa takuulla hymyn huulillesi. Tunne legendaarisen avoauton voima ja ainutlaatuinen ajodynaamiikka, varaa koeajo ja anna MX-5 RF:n viedä sinut seikkailuun!

Muodonmuutos

Nollasta ajamisen riemuun 13 sekunnissa.

Kauniin sulava kori matalalle laskeutuvalla konepellillä ja viehättävällä, pisaran muotoisella matkustamolla antavat Mazda MX-5 RF:lle vaikutelman jokasään umpirakenteista roadsterista. Kaikki muuttuu kytkimen napsautuksella: hiljainen matkustamo muuttuu vain 13 sekunnissa ajoelämykseksi, jonka vain avoauto voi tarjota.

LÄHETÄ MAZDA MX-5 RF HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.