Mazda MX-5 RF kovakattoinen avoauto

Oletko valmis sykähdyttävään ajokokemukseen?

Mazda MX-5 on legendaarinen roadster, jonka ohjaamossa voit kokea ainutlaatuista yhteyttä autosi kanssa. Mazda MX-5 RF -malli on uudistettu juuri oikein, mikä tekee siitä kaikkien aikojen parhaan roadsterimme. Mazda MX-5 on kaikkein urheilullisin ja riemastuttavin tulkinta Jinba Ittai -muotokielestä koskaan – se ohjautuu kuin olisi osa sinua ja antaa ennenkokemattoman tuntuman tiehen.

FANIEN JA ASIANTUNTIJOIDEN RAKASTAMA

Mazda MX-5 on voittanut lukemattomia palkintoja roadster-luokan valtakautensa aikana – ja sen voittokulku jatkuu.

Mazda MX-5 RF jatkaa yhä parempana ja parempana. Sen suunnittelun keskiössä olevat ”enemmän tehoa, vähemmän painoa” -periaate, Kodo-muotoilu ja yllättävä mukavuus innostavat sekä kuljettajia että palkintotuomareita kaikkialla maailmassa.

MX 5 RF Gallery Parking

VALMISTETTU AJAMISEN ILOA VARTEN

Tyrmäävää Kodo Soul of Motion -muotoilua edustavan Mazda MX-5 RF:n ylivertainen ajettavuus välittyy sen veistoksellisesta mutta yksinkertaisesta ulkomuodosta. Sen ylellinen, parannettu ohjaamo kutsuu mukavuudellaan nauttimaan avoautolla ajamisen riemusta.

MX 5 RF Gallery Parking
MX 5 RF Soul Red Street

YHTEYDEN TUNNE

Palkitusta Skyactiv-teknologiasta tyrmäävään Kodo-muotoiluun – MX-5 RF -mallissa kaikki on toteutettu parantamaan ajamisen nautintoa ja kiihdyttämään ajokokemustasi. Mazda MX-5 välittää yhteenkuuluvuuden tunteen välittömästi istuutuessasi sen ohjaamoon – ilmiö, jota kutsumme nimityksellä Jinba Ittai.

Muodonmuutos

Nollasta ajamisen riemuun 13 sekunnissa.

Kauniin sulava kori matalalle laskeutuvalla konepellillä ja viehättävällä, pisaran muotoisella matkustamolla antavat Mazda MX-5 RF:lle vaikutelman jokasään umpirakenteista roadsterista. Kaikki muuttuu kytkimen napsautuksella: hiljainen matkustamo muuttuu vain 13 sekunnissa ajoelämykseksi, jonka vain avoauto voi tarjota.

LÄHETÄ MAZDA MX-5 RF HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.