Tartu hetkeen

2020 Mazda MX-5 RF kovakattoinen avoauto

Oletko valmis sykähdyttävään ajokokemukseen?

Mazda MX-5 on legendaarinen roadster, jonka ohjaamossa voit kokea ainutlaatuista yhteyttä autosi kanssa. Mazda MX-5 RF -malli on uudistettu juuri oikein, mikä tekee siitä kaikkien aikojen parhaan roadsterimme. Mazda MX-5 on kaikkein urheilullisin ja riemastuttavin tulkinta Jinba Ittai -muotokielestä koskaan – se ohjautuu kuin olisi osa sinua ja antaa ennenkokemattoman tuntuman tiehen.

FANIEN JA ASIANTUNTIJOIDEN RAKASTAMA

Mazda MX-5 on voittanut lukemattomia palkintoja 31-vuotisen roadster-luokan valtakautensa aikana – ja sen voittokulku jatkuu.

Vuonna 2020 ja siitä eteenpäin Mazda MX-5 RF jatkaa yhä parempana ja parempana. Sen suunnittelun keskiössä olevat ”enemmän tehoa, vähemmän painoa” -periaate, Kodo-muotoilu ja yllättävä mukavuus innostavat sekä kuljettajia että palkintotuomareita kaikkialla maailmassa.

2019 MX 5 IPM3 RF US LHD BRD19 Ext FQ Png Min

VALMISTETTU AJAMISEN ILOA VARTEN

Tyrmäävää Kodo Soul of Motion -muotoilua edustavan 2020 Mazda MX-5 RF:n ylivertainen ajettavuus välittyy sen veistoksellisesta mutta yksinkertaisesta ulkomuodosta. Sen ylellinen, parannettu ohjaamo kutsuu mukavuudellaan nauttimaan avoautolla ajamisen riemusta.

2019 MX 5 IPM3 RF US LHD BRD19 Ext FQ Png Min
2019 MX 5 IPM3 RF Common LHD BRD26 Ext Open Seat Png Min

YHTEYDEN TUNNE

Palkitusta Skyactiv-teknologiasta tyrmäävään Kodo-muotoiluun – MX-5 RF -mallissa kaikki on toteutettu parantamaan ajamisen nautintoa ja kiihdyttämään ajokokemustasi. 2020 Mazda MX-5 välittää yhteenkuuluvuuden tunteen välittömästi istuutuessasi sen ohjaamoon – ilmiö, jota kutsumme nimityksellä Jinba Ittai.

Muodonmuutos
MX 5 RF Gallery House

Nollasta ajamisen riemuun 13 sekunnissa.

Kauniin sulava kori matalalle laskeutuvalla konepellillä ja viehättävällä, pisaran muotoisella matkustamolla antavat 2020 Mazda MX-5 RF:lle vaikutelman jokasään umpirakenteista roadsterista. Kaikki muuttuu kytkimen napsautuksella: hiljainen matkustamo muuttuu vain 13 sekunnissa ajoelämykseksi, jonka vain avoauto voi tarjota.

Valitse oma värisi

 • Machine Grey
 • Snowflake White
 • Jet Black
 • Arctic White
Machine Grey
Snowflake White
Jet Black
Arctic White

     Klikkaa ja liikuta

     • swatch unselected Red Stitiching Mazda Mx5 Interior Thumb 5 swatch unselected overlay
      Musta Nahka
     Musta Nahka
     MX 5 Interior Min

     LÄHETÄ MAZDA MX-5 RF HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

     Ostamisen apuvälineet

     Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
     Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.