OMINAISUUDET

2023 MX 5 RF IPM7 Designed To Move You

SUUNNITELTU LIIKUTTAMAAN SINUA

MX-5 RF saa päät kääntymään tavaramerkiksi muodostuneen ja ihailijakuntaansa innoittavan Kodo-muotoilun dynaamisella tulkinnalla. MX-5:n muotoilu säilyttää sporttisen avoauton energisen tyylin, keventäen ulkokuoren ja sisustan rajoja, ja korostaen täydelliseti tasapainotettuja mittasuhteita sekä tuoden esiin auton matalan painopisteen.

2023 MX 5 RF IPM7 Designed To Move You
ULKOASUN MUOTOILU
SISÄTILOJEN MUOTOILU - HIENOSTUNUT, TYYLIKÄS OHJAAMO
Mx 5 Rf Interior Gallery 01 Lhd 1000X750

PERFOROIDUT NAHKAISTUIMET

Hienostuneet yksityiskohdat ovat olennainen osa ajamisen iloa. MX-5 RF:n ohjaamossa on paljon tyylikkäitä yksityiskohtia. Istuimien muotoilu tukee ajoasentoa jarrutuksissa ja kaarreajossa, mikä parantaa ajokokemusta ja lisää ohjaamoon ylellisen vivahteen.

Mazda Mx 5 Assets Gallery 02 1000X750

BOSE PREMIUM -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Bose Premium -äänentoistojärjestelmä toistaa musiikkisi tuoreena ja kirkkaana – myös katto avattuna. Yhdeksän kaiutinta – joista kaksi on sijoitettu MX-5:n pääntukiin – luovat energisen elämyksen kaikille aisteillesi.

Mx 5 Interior Gallery 03 Lhd

8,8" TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ

Teknologian saumaton liitettävyys ja viimeisin Mazda Connect -tietoviihdejärjestelmä uudella 8,8" kosketusnäytöllä parantavat matkojesi mukavuutta. Kommunikoit autosi kanssa kuin itsestään – luonnollisesti.

HIENOSTUNEET TURVAOMINAISUUDET

Laaja valikoima huippuluokan turvaominaisuuksia tuo varmuutta ja mielenrauhaa. Mazdan i-Activsense-turvateknologiat ilmoittavat vaaratilanteista ja auttavat törmäyksien välttämisessä – tai lieventävät niiden vaikutusta.

MX 5 Roadster Link To Model Page

TUTUSTU MX-5-ROADSTERIIN

Maailman suosituimman roadsterin päivittäminen ei ollut helppo tehtävä, mutta vuoden 2024 MX-5 Roadster kohottaa ajonautinnon uudelle tasolle. Käsityöläisemme ovat luoneet ikonisen, urheilullisen auton 1960-luvun klassisten roadstereiden innoittamana, ja jo neljän sukupolven asiakaspalautteeseen nojaten. Mazda MX-5 Roadsterissa sulautuvat yhteen perinne ja ajankohtainen estetiikka.

Ostamisen apuvälineet