OMINAISUUDET

MX 5 RF Soul Red Street

URHEILULLINEN KATSEENVANGITSIJA

MX-5 roadster saa päät kääntymään tavaramerkiksi muodostuneen ja ihailijakuntaansa innoittavan Kodo-muotoilun dynaamisella tulkinnalla. MX-5:n muotoilu säilyttää roadsterin energisen tyylin, keventäen ulkokuoren ja sisustan rajoja, ja korostaen täydelliseti tasapainotettuja mittasuhteita sekä tuoden esiin auton matalan painopisteen.

MX 5 RF Soul Red Street
Lisää katseen vangitsevia kohokohtia
Dynamic Driving Min

AJODYNAMIIKKAA VAILLA VERTAA

MX-5:n viimeisin sukupolvi on suunniteltu käyttäen Skyactiv-teknologioita, tarjoten entistä hauskemman ajokokemuksen ja pienemmän polttoaineen kulutuksen. Nykyinen Mazda MX-5 on 1989 esitellyn ensimmäisen MX-5 -mallin jälkeen painoltaan kevyin. Huolimatta mukavuus- ja turvallisuustasojen kasvusta, kulkee tämä hauska avoauto mutkissa ketterämmin ja terävämmin kuin koskaan.

Wheels Min

TYYLIKKÄÄT JA KEVYET ALUMIINIVANTEET

MX-5 -mallin tyylikkäät alumiinivanteet säilyttävät auton energisyyden ja korostavat sen matalaa, sporttista henkeä

TEKNIIKKA
Interior

EDISTYNYT INFOTAINMENT -JÄRJESTELMÄ

Mazda MX-5:n edistynyt tietoviihdejärjestelmä tekee yhteydenpidosta helpompaa – navigointijärjestelmistä ilman käsiä käytettäviin musiikin hallintaan, viesteihin ja puhelinsoittoihin.

SUORITUSKYKY
MX 5 RF Street Small

Enemmän turvallisuutta

i-ACTIVSENSE-paketti yhdessä Smart City Brake Support -järjestelmän ja takana sijaitsevien pysäköintianturien kanssa tekevät jokaisesta matkastasi turvallisen ja auttavat sinua keskittymään tärkeimpään: ajonautintoosi. Voit lisätä ajamisen riemua ja turvallisuutta yhdistämällä nämä ominaisuudet kaistaltapoistumisvaroittimen, katvealueen valvonnan ja risteävän liikenteen varoittimen kanssa.

Ostamisen apuvälineet