AJATON TAIDONNÄYTE

2024 MAZDA MX-5 ROADSTER

KOE AJAMISEN PUHDAS RIEMU

Mazda MX-5 on suunniteltu herättämään ajamisen puhdasta riemua. Sen tarkkuus, tehokkuus ja suorituskyky takaavat unohtumattoman nautinnollisia ajoja. Vuoden 2024 malliin tehdyt korin hienostuneet parannukset, entistä vasteellisemmat ajo-ominaisuudet sekä tekniset ja turvallisuusominaisuudet vievät avoautolla ajamisen uudelle, tyylikkäämmälle tasolle.

Mx 5 Design Value 1000X533

ROADSTERIN IKONINEN MUOTOILU

Mazda MX-5:n ikonisessa ja urheilullisessa ulkoasussa yhdistyvät klassisen roadsterin perintö ja ajantasainen estetiikka. Kodo-estetiikan sulavat linjat lumoavat ja ulkoasun uudistetut ominaisuudet, kuten LED-ajovalot, parantavat näkyvyyttä ja viimeistelevät tyylin.

Mx 5 Drivingexperience Value 1000X563

AJAMISEN PUHTAIN MUOTO

Maailman eniten myyty roadster – hyvästä syystä. Keveyden ja voiman liitto, lähes täydellinen 50/50-tasapaino ja yli 30 vuotta hienosäädetty korirakenne – se nostaa hymyn kasvoillesi jokaisella ajolla. Koe uusimman teknologian edistysaskeleet ja täydellinen hallinta – Mazda MX-5 on Jinba Ittain – auton ja ajajan välisen yhteyden – täydellinen ilmentymä.

Mx 5 Connectivity Value 1000X563

LIITETTYNÄ AJAN SYKKEESEEN

Teknologian saumaton liitettävyys ja uusi tietoviihdejärjestelmä 8,8 tuuman kätevällä kosketusnäytöllä tekevät jokaisesta matkasta miellyttävämmän. Älypuhelimen näytön langaton peilaus uudelle keskinäytölle käy vaivattomasti Apple CarPlay™- ja Android Auto™-järjestelmillä. Lisävarusteena saatava Bose Premium -äänentoistojärjestelmä toistaa elämäsi ääniraidan täydellisesti.

Mx 5 Connectivity Value 1000X563

Jokainen Mazda MX-5:n muotoilun yksityiskohta tukee kuljettajan ja auton välistä yhteyttä – jotta sinä voit nauttia täydestä ajamisen riemusta. Ei väliä, ajatko vuoriston mutkikkaita teitä vai nautiskeletko kaupunkiajosta, Mazda MX-5 tekee jokaisesta ajosta unohtumattoman kokemuksen.

Mx 5 St Kazari 1200X900

TUTUSTU EKSKLUSIIVISEEN MAZDA MX-5 KAZARIIN

Mazda MX-5 Kazari edustaa japanilaista eleganssia parhaimmillaan – poikkeuksellista suunnittelua ja varustelua, jotka tekevät siitä erottuvan ja tarjoavat ylellisen ajokokemuksen. Jokainen yksityiskohta on huolellisesti viimeistelty Japanissa.

Mx 5 St Kazari 1200X900

LÄHETÄ MAZDA MX-5 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.