Saavu adrenaliinin uudelle tasolle

2020 Mazda MX-5

Uusia ominaisuuksia ja kiehtovampi kuin koskaan aiemmin

Legendaarinen Mazda MX-5 on palannut valloittamaan sydämesi. Sitä on muokattu juuri oikeista kohdista: kevytrakenteinen, uskomattoman ketterä ja ohjautuu kuin roadster. Mazda MX-5 on kaikkein urheilullisin ja riemastuttavin tulkinta Jinba Ittai -muotokielestä koskaan – se ohjautuu kuin olisi osa sinua ja saa sinut toivomaan matkan jatkuvan hiukan pidempään.

Mazda Mx 5 Forest Road Sq

Mazdan ystävien ja tuomariston suosikki

2020 Mazda MX-5 on voittanut lukemattomia palkintoja 31-vuotisen roadster-luokan valtakautensa aikana – ja sen voittokulku jatkuu. Vuonna 2020 ja siitä eteenpäin Mazda MX-5 jatkaa yhä parempana ja parempana. Sen suunnittelun keskiössä olevat ”enemmän tehoa, vähemmän painoa” -periaate, Kodo-muotoilu ja yllättävä mukavuus innostavat sekä kuljettajia että palkintotuomareita kaikkialla maailmassa.

2019 MX 5 IPM3 Softtop

HAE

OLE YHTÄ TIEN KANSSA

Vuoden 2020 Mazda MX-5 on enemmän kuin urheiluauto. Se on roadsterien kuningas. Urheilullinen uusi malli tekee kunniaa ”enemmän tehoa, vähemmän painoa” -periaatteelle ja tarjoaa jatkossakin saman erehtymättömän auton ja kuljettajan välisen yhteyden, jota Mazda MX-5 -mallin ystävät osaavat siltä odottaa. Ole yhtä tien kanssa – tyylissä ja mukavuudessa.

2019 MX 5 IPM3 RF Softtop Common LHD BRD34 Int Shiftknob Png Min

RUOKI SEIKKAILUNNÄLKÄÄSI

Skyactiv-G-tekniikan avulla olemme tehneet 2020 Mazda MX-5 -autosta vahvemman, turvallisemman ja polttoainetaloudellisemman. Vie se ajelulle ja kuuntele, miltä tuuli sekä sen moottori kuulostavat. Olet yhtä Mazda MX-5:n kanssa, ja tie on sinun. Kutsumme tätä ilmiötä nimellä Jinba Ittai.

2019 MX 5 IPM3 Softtop NED LHD C07 Ext RQ Until Sep 19Th 2022 Revised20191113 Png Min

AVOIMEN TAIVAAN ALLA – HETKESSÄ

Kangaskaton nopea jousimekanismi avaa ja sulkee katon yhdellä jouhevalla liikkeellä, eikä sinun tarvitse edes nousta autosta. Erinomainen aerodynamiikka vähentää viiman aiheuttamaa melua, joten voit nauttia täysillä BOSE®-äänentoistojärjestelmän toistamasta musiikista yhdeksän kaiuttimen välityksellä ja valinnaisilla pääntukiin upotetuilla kaiuttimilla.

Valitse oma värisi

 • Machine Grey
 • Snowflake White
 • Jet Black
 • Arctic White
Machine Grey
Snowflake White
Jet Black
Arctic White

     Klikkaa ja liikuta

     • swatch unselected Red Stitiching Mazda Mx5 Interior Thumb 5 swatch unselected overlay
      Nahka
     Nahka
     MX 5 Interior Min

     LÄHETÄ MAZDA MX-5 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

     Ostamisen apuvälineet

     Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
     Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.