TEKNOLOGIAA, JOKA TEKEE JOKAISESTA MATKASTA SYKÄHDYTTÄVÄN AJOKOKEMUKSEN

Tunne auton ja kuljettajan välinen täydellinen yhteys. Hienosäädettyä jousitusta on parannettu entisestään suunnittelijoidemme kehittämällä huippuluokan teknologialla.

MX 5 IPM7 Excitement And Efficiency

INTOHIMOA JA TEHOKKUUTTA

Skyactiv-G-moottorit tarjoavat vaivattoman, urheilullisen ajon – ja kylmiä väreitä– aina tarvittaessa. Valittavanasi on kaksi huipputehokasta suoraruiskutteista bensiinimoottoria: 132-hevosvoimainen 1,5 l:n Skyactiv-G ja 184-hevosvoimainen 2,0 l:n Skyactiv-G. Molemmat tarjoavat hämmästyttävän suorituskyvyn ja polttoainetaloudellisen ajon.

ULKOASUN MUOTOILU - HIENOSTUNEISUUDEN UUSI TULEMINEN

Mazda Mx 5 Assets 1100X618

UUDET SULAVALINJAISET, MUKAUTUVAT AJOVALOT

Dynaamista liikkeen tuntua. Huokuvaa, uudistettua ulkoasua on kohennettu päivitetyillä, tyylin viimeistelevillä ja näkyvyyttä parantavilla LED-ajovaloilla ja -päiväajovaloilla. Niissä on myös parannettuja mukautuvia ominaisuuksia, joilla näet kauemmas, ja samalla sinä ja autosi näytätte tyylikkäämmältä.

Mazda Mx 5 Assets 1100X618
Mazda Mx 5 Assets 1000X613

UUDET ALUMIINIVANTEET

Uudet 16 ja 17 tuuman alumiinivanteet heijastavat ikonisen roadster-ajoneuvon suorituskykyä ja tarkkuutta. Valitse omaan tyyliisi sopivat vanteet.

Mazda Mx 5 Assets 1000X613
MX 5 1000X600 Soft Top

PREMIUM KANGASKATTO

Helposti avattava ja suljettava ikoninen kangaskatto on nyt saatavana myös beigen värisenä.

SISÄTILOJEN SUUNNITTELU - TYYLIKÄS JA HIENOSTUNUT OHJAAMO
MX 5 IPM7 GER LHD Sophisticated Safety Features

HIENOSTUNEET TURVAOMINAISUUDET TUOVAT MIELENRAUHAA

Lukuisat huippuluokan turvaominaisuudet takaavat mielenrauhan. Mazdan i-Activsense-turvateknologiat ilmoittavat vaaratilanteista ja auttavat törmäyksien välttämisessä – tai lieventävät niiden vaikutusta.

Ostamisen apuvälineet