MAZDA MX-5 OMINAISUUDET

Jokainen Mazda MX-5:n muotoilun yksityiskohta tukee kuljettajan ja auton välistä yhteyttä – jotta sinä voit nauttia täydestä ajamisen riemusta. Ei väliä, ajatko vuoriston mutkikkaita teitä vai nautiskeletko kaupunkiajosta, Mazda MX-5 tekee jokaisesta ajosta unohtumattoman kokemuksen.

Koe Mazda MX-5:n kauneus
MX 5 Girl With Car Cropped

URHEILULLINEN KATSEENVANGITSIJA

MX-5 roadster saa päät kääntymään tavaramerkiksi muodostuneen ja ihailijakuntaansa innoittavan Kodo-muotoilun dynaamisella tulkinnalla. MX-5:n muotoilu säilyttää roadsterin energisen tyylin, keventäen ulkokuoren ja sisustan rajoja, ja korostaen täydelliseti tasapainotettuja mittasuhteita sekä tuoden esiin auton matalan painopisteen.

Wheels Min

TYYLIKKÄÄT JA KEVYET ALUMIINIVANTEET

MX-5 -mallin tyylikkäät alumiinivanteet säilyttävät auton energisyyden ja korostavat sen matalaa, sporttista henkeä

Dynamic Driving Min

AJODYNAMIIKKAA VAILLA VERTAA

MX-5:n viimeisin sukupolvi on suunniteltu käyttäen Skyactiv-teknologioita, tarjoten entistä hauskemman ajokokemuksen ja pienemmän polttoaineen kulutuksen. Nykyinen Mazda MX-5 on 1989 esitellyn ensimmäisen MX-5 -mallin jälkeen painoltaan kevyin. Huolimatta mukavuus- ja turvallisuustasojen kasvusta, kulkee tämä hauska avoauto mutkissa ketterämmin ja terävämmin kuin koskaan.

Enemmän turvallisuutta

i-ACTIVSENSE-paketti yhdessä Smart City Brake Support -järjestelmän ja takana sijaitsevien pysäköintianturien kanssa tekevät jokaisesta matkastasi turvallisen ja auttavat sinua keskittymään tärkeimpään: ajonautintoosi. Voit lisätä ajamisen riemua ja turvallisuutta yhdistämällä nämä ominaisuudet kaistaltapoistumisvaroittimen, katvealueen valvonnan ja risteävän liikenteen varoittimen kanssa.

2018 Mazda SKYACTIV GUPG2.5L Front (1) (1)

Enemmän suorituskykyä tuo suuremman ajonautinnon

Puhdasta voimaa pellin alla! Dynaamisempi kuin koskaan aiemmin: Tehokkaat moottorit tuottavat enemmän tehoa ja täyttävät EURO 6d-TEMP-päästöluokituksen tiukat vaatimukset. Mazda MX-5:n vahvistettua Skyactiv-tekniikkaa on saatavana kahdella parannetulla moottorilla varustettuna. Voit valita joko 132 tai 184 hv:n (6,3 l/100 km, 143 g/km tai 6,9 l/100 km, 155 g/km) moottorin.

Lisää katseen vangitsevia kohokohtia

Rakenna unelmiesi MX-5

Yhdistele aivan oma versiosi Mazda MX-5 -autosta. Luo auto, joka on 100 %:isesti omasi ja joka heijastaa yksilöllistä persoonaasi tavalla, jonka vain Mazda voi tarjota. Tutustu kaikkiin uusimpiin Mazda MX-5:n tarjoamiin kohokohtiin.

Ostamisen apuvälineet