KLASSISEN KOSKETUKSEN DYNAMIIKKAA

MAZDA MX-5 KAZARI

YLELLINEN JA ELEGANTTI

Kazari henkii japanilaista eleganssia – se on kuin tuulahdus menneiden aikojen kevyiden roadstereiden klassista tyylikkyyttä. Poikkeuksellinen muotoilu ja varustelu erottavat sen joukosta.

Mx 5 Kazari Interior 1200X1000r

ISTUINTEN VAALEA NAPPAVERHOILU

Elegantti hiekanvaalean nahkasisustuksen ja hienostuneesti viimeisteltyjen nappanahkaisten istuimien yhdistelmä sulkee matkustajat japanilaisen käsityötaidon syleilyyn. Koe hienoimman nappanahkan ylellisyys – sen pehmeä kosketus ja hienosyinen pinta huokuvat laatua, joka nostaa sen tavanomaisen nahkasisustuksen yläpuolelle.

Mx 5 Kazari Softtop 1200X1000

BEIGE KANGASKATTO

Mazda MX-5 Kazarin hienostunut, mutta urheilullinen olemus huipentuu sen kontrastisessa beigenvärisessä kangaskatossa. Se näyttää niin hyvältä, että sitä malttaa tuskin avata.

Mx5 St Tab Module Kazari Ng7feab 41W Lhd 1000 500

KOEAJA IKONINEN ROADSTER

Haluatko kokea ajonautinnon, joka on saanut kuljettajat ympäri maailman hymyilemään leveästi jo 30 vuoden ajan? Varaa koeajo ikonisella Mazda MX-5 Roadsterilla ja anna ajokokemuksen puhua puolestaan. Ota yhteys lähimpään Mazda-jälleenmyyjääsi ja varaa koeajo jo tänään! Seikkailu odottaa!

Mx5 St Tab Module Kazari Ng7feab 41W Lhd 1000 500

LÄHETÄ MAZDA MX-5 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.