MAZDA2 OMINAISUUDET

TURVALLISUUTTA JA INNOVAATIOITA

Kuten kaikki Mazda-autot, myös Mazda2 on loistava ajaa – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautinnollinen. Älykkään passiivisen turvallisuussuunnittelun ja edistyneiden i-Activsense-turvaominaisuuksien yhdistelmän ansiosta, sinä ja matkustajasi voitte rentoutua luottavaisin mielin ja vain nauttia matkustamisesta.

Mazda Connect

VAIVATON LIITETTÄVYYS

Mazda2:n kuljettajakeskeisessä ohjaamossa jokainen elementti on helposti ulottuvilla, joten voit keskittyä paremmin edessä olevaan tiehen. Mazda Connect™ -tietoviihdejärjestelmää ohjaat vaivattomasti värilliseltä kosketusnäytöltä ja intuitiivisella HMI multimediaohjaimella.

I-ACTIVSENSE – TURVALLISUUTTA KAIKISSA TILANTEISSA

Mazda2 on varusteltu kehittyneillä turvallisuusominaisuuksilla, jotka tukevat kuljettajan kykyä ennakoida ja välttää vaaratilanteita. Näin voit seurata huoletta edessä olevaa tietä ja nauttia matkanteosta.

E Skyactiv G Promor

e-SKYACTIV G

Ajonautinnon ei pitäisi koskaan tulla suorituskyvyn kustannuksella. Mazda M Hybrid -teknologia tarjoaa Mazda2 konepellin alla paremman polttoainetehokkuuden samalla kuitenkin säilyttäen korkean suorituskyvyn. Moottorista alustaan, tämä ajoneuvo on suunniteltu takaamaan vertaansa vailla olevan ajokokemuksen poikkeuksellisella hallinnan tunteella ja puhtaalla palamalla.

Lähetä Mazda2 hinnasto ja esite kätevästi sähköpostiisi

Ostamisen apuvälineet

Kuvissa olevat mallit saattavat erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.