ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖAUTOMME

TÄYSIN UUSI MAZDA MX-30

Mazda MX-30 recharging

TÄYSIN UUSI, TÄYSIN SÄHKÖKÄYTTÖINEN, TÄYSIN MAZDA

Olemme suunnitelleet sähköajoneuvon uusiksi sinun jokapäiväisten tarpeidesi mukaisesti. Astu sisään tilavaan ja kauniisti toteutettuun matkustamoon. Koe Mazdan ainutlaatuiset ajettavuus ja vakaus. Aja, mihin ikinä arki sinua kuljettaa: työhön, perheen menoihin, ystävien luo, liikuntaharrastukseen. SUV-vaihtoehto aikaansa edellä kulkeville ihmisille.

2019 MX 30 SOM All New Mazda MX 30 IG CW 46 1080 X 1080 Px (2)

AJOKOKEMUS - TODELLINEN MAZDA

Täysin uusi Mazda MX-30 tihkuu Jinba Ittain henkeä. Esimerkiksi erityisesti tätä autoa varten suunniteltu sähköinen G-Vectoring Control Plus -järjestelmä tarjoaa tarkan ja vasteellisen ohjaustuntuman. Pitkälle kalibroitu (lähes 50/50-suhde) painonjakauma varmistaa ajon vankan, suoraviivaisen suorituskyvyn. Lisäksi ajoneuvon e-Skyactiv - kori- ja moottoriteknologia tarjoaa parannetun ajokokemuksen.

MAZDA MX 30 Interior European Specification 3 (1)

MATKUSTAMO - IHMISKESKEINEN SUUNNITTELU

Täysin uuden Mazda MX-30:n sisustus on suunniteltu miellyttämään, ja se keskittyy yhdessäolon kokemukseen. Liikkuva keskikonsoli ja korkealuokkaiset materiaalit on suunniteltu pitkäikäistä mukavuutta ja kauneutta silmällä pitäen. Varta vasten suunnitellut materiaalit lisäävät älykkään kestävän kehityksen vivahteen.

2019 MX 30 SOM All New Mazda MX 30 IG CW 44 1080 X 1080 Px

TURVALLISUUS - PARHAUDESTA TINKIMÄTTÄ

Täysin uusi Mazda MX-30 on varustettu vaikuttavalla valikoimalla turvallisuuden huippuominaisuuksia, joten tiedät hyötyväsi viimeistä huutoa olevasta turvallisuusjärjestelmästä autoa ajaessasi. Näihin kuuluvat: älykäs kaupunkijarrutusavustin, kaistavahtijärjestelmä, katvealueen valvonta, kaistalta poistumisen varoitusjärjestelmä ja vastaantulevaan liikenteeseen reagoiva Turn-Across Traffic -järjestelmä.

2019 MX 30 EU LHD C47 Ext Front House Until

TOIMINTAMATKA 200 KM

50 kW:n pikalatausasemaa käyttäen lataaminen voi kestää jopa vain 40 minuuttia. Täyteen ladattu täysin uusi Mazda MX-30 tarjoaa noin 200 kilometrin toimintamatkan. Se kattaa helposti yleisimmät liikkuvuuden tarpeet – täysin päästöttömästi! Mazda valitsi ajoneuvoon akun, joka on kevyempi ja vie siten vähemmän energiaa, mutta tarjoaa silti toimintamatkan, joka riittää useimpiin päivittäisiin matkoihin – työhön, kouluun, kotiin ja harrastuksiin.

AKUN TAKUU

8 vuoden takuu

Täysin uuden Mazda MX-30:n akulla on täysi 8 vuoden (160 000 km) takuu.

Voit olla varma siitä, että Mazda vastaa sähköisen ajokokemuksesi laadusta ja pitkäikäisyydestä.

Me takaamme sinun liikkuvuutesi.

Täysin uuden Mazda MX-30:n akku on valittu tarkasti vähentämään ympäristön kuormitusta ja samalla tarjoamaan modernin kaupunkilaisen tarvitseman toimintamatkan.

Kaikki tämä sisältyy Mazdan sitoumuksiin yhteisen planeettamme kauneuden säilyttämisestä ja huomattavien CO2-vähennyksien saavuttamisesta.

MIKSI SÄHKÖAUTO?

SÄHKÖINEN ETULYÖNTIASEMA

Miksi siirtyisit tavallisesta ajoneuvosta sähkökäyttöiseen autoon? Täysin uusi Mazda MX-30 ei merkitse pelkästään ainutlaatuista Mazda-ajokokemusta, vaan se tarjoaa myös luonnollisilla ja kierrätetyillä materiaaleilla viimeistellyt ja harmoniset ohjaamon ja sisätilat. Lisäksi sillä ajaminen on päästötöntä. Hyvä valinta, kaiken kaikkiaan!

VASTAUKSET KAIKKIIN KYSYMYKSIISI

"Onko sinulla täysin uutta Mazda MX-30 -mallia tai yleisesti täyssähköajoneuvoja koskevia kysymyksiä? Tällaisia ovat esimerkiksi toimintamatkaan, lataamiseen tai akkuun liittyvät kysymykset. Löydä vastaukset näihin ja muihin kysymyksiisi UKK-sivultamme. "

REKISTERÖIDY NIIN TIEDÄT ENSIMMÄISENÄ

Rekisteröidy nyt, ja pysyt aina ajan tasalla täysin uuden täyssähköisen Mazda MX-30:n tulosta markkinoille.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.

Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.