ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖAUTOMME

TÄYSIN UUSI MAZDA MX-30

Mazda MX-30 recharging

JOS HANKIT KAKKOSAUTOKSI, YKKÖNEN JÄÄ TALLIIN

Mazda MX-30 on synonyymi ylelliselle ja hauskalle ajokokemukselle, jossa yhdistyvät napakat toiminnot ja ketterät liikkeet. Useat edistykselliset ominaisuudet, vertaansa vailla oleva ajomukavuus sekä japanilaisen superosaamisen huippuunsa hioma muotokieli vievät mukanaan ja saavat ihastumaan itseensä uudelleen ja uudelleen – kunnes ykkösautosi unohtuu tyystin.

Huippuvarusteltu Mazda MX-30 Tech Edition nyt erikoishintaan 31 990 €.

Hinta valtion myöntämän sähköauton hankintatuen kanssa 29 990 €.

Huippuvarustellun Tech Edition vakiovarusteina mm:

- Värillinen Heads Up Display tuulilasin heijastusnäyttö
- 8 kaiuttinen audiojärjestelmä
- Adaptiiviset LED ajovalot ja LED Signature päiväajovalot 
- 18" Bright Silver alumiinivanteet 
- Sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla,
- Adaptiivinen vakionopeussäädin
- Pysäköintitutka edessä ja takana, peruutuskamera takana
 -Modern confidence- tai Industrial vintage -leatherettesisustus

TÄYSIN UUSI, TÄYSIN SÄHKÖKÄYTTÖINEN, TÄYSIN MAZDA

Olemme suunnitelleet sähköajoneuvon uusiksi sinun jokapäiväisten tarpeidesi mukaisesti. Astu sisään tilavaan ja kauniisti toteutettuun matkustamoon. Koe Mazdan ainutlaatuiset ajettavuus ja vakaus. Aja, mihin ikinä arki sinua kuljettaa: työhön, perheen menoihin, ystävien luo, liikuntaharrastukseen. SUV-vaihtoehto aikaansa edellä kulkeville ihmisille.

Hyödynnä etusi ja tilaa omasi nyt!

Korko 0% koko mallistoon

Koko Mazda-mallistoon nyt rahoituskorko 0 % + kulut (avausmaksu 249 €, lisäksi käsittelykulut 15 €/kk)

Auton tiedot

Täyssähköautojen autoveron poistamisen aikataulu

Lisätietoa torstaina 9.9. julkistetun sähköautojen autoveron poistamisen aikataulusta ja toteutustavasta.

MX 30 Euro NCAP Block Min

Mazda MX-30:lle täydet viisi tähteä Euro NCAP testissä

Mazdan MX-30 täyssähköauto saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP testissä. MX-30 suoriutui loistavasti testin jokaisessa kategoriassa ja sai erityisen hyvät pisteet (91% ja 87%) autossa matkustavien aikuisten ja lasten turvallisuutta mittaavassa kategoriassa. 91% on paras tulos, jonka mikään auto on saanut viimeisimmissä 2020 vuoden Euro NCAP törmäystesteissä aikuisten matkustajien turvallisuus kategoriassa.

Mazda MX-30 talon edessä

KATSAUS MATKUSTAMOON. KODO-MUOTOILUN UUSI SÄVY

Jännittävä, uusi Kodo-muotoilun tulkinta on todiste kauneuden yksinkertaisuudesta. Peruslinjat, minimalistisen kaarevat muodot ja ystävälliset kasvot tekevät ensimmäisestä täyssähköajoneuvostamme helposti lähestyttävän, mutta silti kiistattomasti Mazdan. Tämä lähestymistapa korostaa erottuvia ominaisuuksia, kuten freestyle-ovia ja erittäin veistoksellisia ajovaloja.

SÄHKÖAUTOTEKNIIKAN UUSI TULEMINEN
Mazda MX-30 pysäköintihallissa

MUKAVUUTTA, SUORITUSKYKYÄ JA LUOTETTAVUUTTA

Suunniteltu sinun arkeasi varten. Akun koon todenmukainen mitoitus vastaa päivittäisiä tarpeitasi ja pitää huolta myös ympäristöstä. Mazda MX-30 vääntää täysillä jo paikaltaan lähtiessä, ja sen erityisesti sähköautoihin suunniteltu poljin antaa intuitiivisen ajamisen tunteen.

TUTUSTU TAIDOLLA VIIMEISTELTYIHIN SISÄTILOIHIN
Mazda MX-30 sisätilat

TIETOISTA MATERIAALIEN VALINTAA JA KÄSITYÖTAITOA

Täysin uuden Mazda MX-30:n sisustus on suunniteltu miellyttämään, ja se keskittyy yhdessäolon kokemukseen. Liikkuva keskikonsoli ja korkealuokkaiset materiaalit on suunniteltu pitkäikäistä mukavuutta ja kauneutta silmällä pitäen. Varta vasten suunnitellut materiaalit lisäävät älykkään kestävän kehityksen vivahteen.

Mazda MX-30 ajossa

SÄHKÖISTETTY AJOKOKEMUS

TODELLINEN MAZDA

Täysin uusi Mazda MX-30 tihkuu Jinba Ittain henkeä. Esimerkiksi erityisesti tätä autoa varten suunniteltu sähköinen G-Vectoring Control Plus -järjestelmä tarjoaa tarkan ja vasteellisen ohjaustuntuman. Pitkälle kalibroitu (lähes 50/50-suhde) painonjakauma varmistaa ajon vankan, suoraviivaisen suorituskyvyn. Lisäksi ajoneuvon e-Skyactiv - kori- ja moottoriteknologia tarjoaa parannetun ajokokemuksen.

AKUN TAKUU

8 vuoden takuu

Täysin uuden Mazda MX-30:n akulla on täysi 8 vuoden (160 000 km) takuu.

Voit olla varma siitä, että Mazda vastaa sähköisen ajokokemuksesi laadusta ja pitkäikäisyydestä.

Me takaamme sinun liikkuvuutesi.

Täysin uuden Mazda MX-30:n akku on valittu tarkasti vähentämään ympäristön kuormitusta ja samalla tarjoamaan modernin kaupunkilaisen tarvitseman toimintamatkan.

Kaikki tämä sisältyy Mazdan sitoumuksiin yhteisen planeettamme kauneuden säilyttämisestä ja huomattavien CO2-vähennyksien saavuttamisesta.

MIKSI SÄHKÖAUTO?

SÄHKÖINEN ETULYÖNTIASEMA

Miksi siirtyisit tavallisesta ajoneuvosta sähkökäyttöiseen autoon? Täysin uusi Mazda MX-30 ei merkitse pelkästään ainutlaatuista Mazda-ajokokemusta, vaan se tarjoaa myös luonnollisilla ja kierrätetyillä materiaaleilla viimeistellyt ja harmoniset ohjaamon ja sisätilat. Lisäksi sillä ajaminen on päästötöntä. Hyvä valinta, kaiken kaikkiaan!

KATSO MAZDA MX-30:N OMISTAJAN KOKEMUKSIA

VASTAUKSET KAIKKIIN KYSYMYKSIISI

Onko sinulla täysin uutta Mazda MX-30 -mallia tai yleisesti täyssähköajoneuvoja koskevia kysymyksiä? Tällaisia ovat esimerkiksi toimintamatkaan, lataamiseen tai akkuun liittyvät kysymykset. Löydä vastaukset näihin ja muihin kysymyksiisi UKK-sivultamme.

LÄHETÄ MAZDA MX-30 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.

Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.