AINUTLAATUINEN LATAUSHYBRIDI

UUSI MX-30 R-EV

SÄHKÖISTETTY AJOKOKEMUS, JOKAISELLA MATKALLA

Japanissa suunniteltu, kauniisti muotoiltu Mazda MX-30 R-EV on ainutlaatuinen ladattava hybridi. Auton liikkuessa pelkästään sähkömoottorin avulla, MX-30 R-EV tarjoaa keskeytymätöntä sähköistä ajoa ja Mazdan intuitiivisen ajotuntuman. Päivittäiset ajotarpeesi hoituvat täysin sähköllä, ja voit lähteä pitkillekin matkoille ilman huolta seuraavan latauspisteen sijainnista.

SÄHKÖAUTOJEN UUSI LUOKKA

AINA SÄHKÖINEN LATAUSHYBRIDI

900 442 Media Promo Phev

Mazda MX-30 R-EV on uniikki lataushybridi. Se on jälleen yksi erinomainen näyte japanilaisesta käsityötaidosta ja Mazdan keskittymisestä ajokokemukseen ja ajamisesta nauttimiseen. Mazda MX-30 R-EV käyttää tarvittaessa wankelmoottoria generaattorina akun lataamiseen. Sähköisen toimintasäteen ollessa n. 85 km, sinun ei tarvitse turvautua polttomoottoriin päivittäisillä matkoillasi, mutta sinulla on aina olemassa vaihtoehto pitkille matkoille.

900 442 Media Promo Phev
MAZDA MX-30 R-EV

EDITION R

Edition R juhlistaa Wankelmoottorin paluuta ja sähköistä jälleensyntymää. Mazda oli ensimmäinen maailmassa joka kaupallisti menestyksekkäästi kaksiroottorisen kiertomäntämoottorin. Wankelmoottorilla on erityinen paikka historiassamme. Edition R juhlamallilla kunnioitamme legendaarista Mazda-moottoria, joka voitti LeMansin 24tunnin ajon vuonna 1991.

Background 1800X650