PITKILLEKIN MATKOILLE

UUSI MAZDA MX-30 R-EV

SÄHKÖISTETTY AJOKOKEMUS, JOKAISELLA MATKALLA

Japanissa suunniteltu, kauniisti muotoiltu Mazda MX-30 R-EV on ainutlaatuinen ladattava hybridi. Auton liikkuessa pelkästään sähkömoottorin avulla, MX-30 R-EV tarjoaa keskeytymätöntä sähköistä ajoa ja Mazdan intuitiivisen ajotuntuman. Päivittäiset ajotarpeesi hoituvat täysin sähköllä, ja voit lähteä pitkillekin matkoille ilman huolta seuraavan latauspisteen sijainnista.

2024 CIJ MX 30 R EV Sideshot25 1 (1)

STRESSITÖNTÄ SÄHKÖAJOA

Sähköä akkuun ja bensiiniä Wankel-moottoriin. Mazda MX-30 R-EV tukee nopeaa latausta (CCS) jopa 37 kW asti, ja vaihtoehtoisesti voit ladata sen tavallisista enintään 11 ​​kW:n latausasemista 3-vaiheisen integroidun laturin kautta. Wankel-moottorin 50 litran polttoainesäiliö varmistaa stressittömän sähköajon, mahdollistaen jopa 680 kilometrin kokonaistoimintamatkan ilman lataushuolia. Wankel-moottoria käytettäessä auto toimii lataushybridinä, jossa on sisäänrakennettu latausasema!

900 442 Media Promo Meet Mazda

MYÖS MAZDA MX-30 R-EV:LLÄ TÄYDET VIISI TÄHTEÄ EURO NCAP TESTISSÄ

Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV sai korkeimman viiden tähden arvosanan viimeisimmässä Euro NCAP testisarjassa. Luokitus perustuu vaativaan törmäystestaukseen ja perusteelliseen analyysiin kuljettajaa avustavista järjestelmistä, passiivisesta turvallisuudesta ja edistyneistä aktiiviturvatekniikoista. Lue lisää MX-30 R-EV:stä ja sen ominaisuuksista MX-30 esitteestämme!

900 442 Media Promo Meet Mazda
POIKKEUKSELLINEN LATAUSHYBRIDI

AINA SÄHKÖISTÄ AJOA

900 442 Media Promo Phev

Mazda MX-30 R-EV on uniikki lataushybridi. Se on jälleen yksi erinomainen näyte japanilaisesta käsityötaidosta ja Mazdan keskittymisestä ajokokemukseen ja ajamisesta nauttimiseen. Ajat jatkuvasti sähkömoottorilla, sillä MX-30 R-EV:n wankelmoottori toimii auton sisäisenä latausasemana, jossa on 50 litran polttoainesäiliö. Nauti jatkuvasta sähköisestä ajokokemuksesta ilman huolta seuraavan latauspisteen sijainnista. Sähköisen toimintasäteen ollessa n. 85 km, sinun ei tarvitse turvautua polttomoottoriin päivittäisillä matkoillasi, mutta sinulla on aina olemassa vaihtoehto pitkille matkoille ja kokonaistoimintamatka laajenee jopa 680 kilometriin.

900 442 Media Promo Phev
MAZDA MX-30 R-EV EDITION R
2024 MX 30 R EV Edition R 1500X800

Edition R juhlistaa Wankelmoottorin paluuta ja sähköistä jälleensyntymää. Mazda oli ensimmäinen maailmassa joka kaupallisti menestyksekkäästi kaksiroottorisen kiertomäntämoottorin. Wankelmoottorilla on erityinen paikka historiassamme. Edition R juhlamallilla kunnioitamme legendaarista Mazda-moottoria, joka voitti LeMansin 24tunnin ajon vuonna 1991.

2024 MX 30 R EV Edition R 1500X800

EDITION R YKSITYISKOHDAT

Mazda MX-30 R-EV "Edition R" omaa tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka luovat tunteen erikoismallin ainutlaatuisuudesta. Edition R-erikoismallin Maroon Rouge- metalliväri viittaa Mazdan ensimmäisen henkilöauton, Mazda R360 Coupén, katon väriin.

VARAA UUSI MAZDA MX-30 R-EV KOEAJOON HETI TÄNÄÄN JA IHASTU RAJATTOMAAN SÄHKÖLLÄ AJOON!