AVOIN, TILAVA JA VIIHTYISÄ

MAZDA MX-30 SÄHKÖAUTON MATKUSTAMO

AVOIMUUDEN TUNNE

Matkustamo, joka inspiroi yhdessäoloa. Avoimet tilat luovat yhteyden tunteen matkustajien välille, ja uusin Mazda Connect tarjoaa kaikille helpon pääsyn liitettäviin palveluihin älypuhelimien välityksellä. Samalla hienostunut käsityötaito ja materiaalien tietoiset valinnat kutsuvat esiin modernin ja miellyttävän tunnelman.

TYYLIKKÄÄT JA TIETOISET SISUSTUSVAIHTOEHDOT

Mazda MX-30 on saatavana kahdella premium-sisustusvaihtoehdolla. Modern Confidence -sisustuksen vaalea, nykyaikainen look syntyy valkoisesta vegaanisesta nahkajäljitelmästä, melange-sävytetyistä kankaista ja korkista. Industrial Vintage puolestaan sovittaa ruskean vegaanisen nahkajäljitelmän denim-väriseen kankaaseen ja tummempaan korkkiin.

MAZDA MX 30 Interior European Specification 3 (1)

PUHDASTA MUKAVUUTTA JAETTUUN AJONAUTINTOON

Etuistuimet ovat paitsi erittäin mukavat, ne tarjoavat myös voimakkaamman yhdessäolon tunteen matkustajien kuljettajan välille. Liikkuvan keskikonsolin alla oleva tyhjä tila vahvistaa yhteyden tuntua. Samalla takaistuimien kaarimainen muoto tarjoaa miellyttävän istuma-asennon.

Uudenaikainen muotoilu kohtaa toiminnallisuuden

KELLUVA KESKIKONSOLI

Moderni kelluva keskikonsoli tarjoaa lukuisia käteviä toimintoja. Se ei ole pelkästään kaunis – konsolin alla on enemmän säilytystilaa ja sisäänrakennettu virtapistoke. Ihmiskeskeisen lähestymistapamme ansiosta konsoli tukee kuljettajan keskittymistä tiehen ja tarjoaa mukavuutta avoimen, ilmavan ja käyttäjäystävällisen muotoilunsa ansiosta.

MAZDA MX-30:N TEKNIIKKA

Tekniikkasivulla voit lukea lisää todenmukaisen mitoituksen lähtökohdastamme ja siitä, kuinka sitä on hyödynnetty päivittäisiin tarpeisiisi täydellisesti sopivan akun valinnassa. Löydät lisätietoja myös auton sisäisestä liitettävyydestä ja Mazda MX-30 -autosi lautausmahdollisuuksista.

200305 900 900 Showroom 50 50 Promo 1

BOSE -äänentoistojärjestelmä

Jos haluat päästä vielä askeleen Mazda Harmonic Acoustics -äänentoistojärjestelmää pidemmälle, voit valita Bose-äänentoistojärjestelmän, jossa on takaluukun alle lisätty subwoofer-bassoelementti ja 8-tuumainen keskikaiutin. Mazdan ja Bosen yhteistyönä kehitetty järjestelmä tuottaa intensiivisemmän musiikkielämyksen.

VASTAUKSET KAIKKIIN KYSYMYKSIISI

Onko sinulla täysin uutta Mazda MX-30 -mallia tai yleisesti täyssähköajoneuvoja koskevia kysymyksiä? Tällaisia ovat esimerkiksi toimintamatkaan, lataamiseen tai akkuun liittyvät kysymykset. Löydä vastaukset näihin ja muihin kysymyksiisi UKK-sivultamme.