SUORITUSKYKYISTÄ TEKNIIKKAA

MAZDA MX-30 SÄHKÖAUTO

TODELLISTA MAZDAN SUORITUSKYKYÄ OIKEIN MITOITETUSTA AKUSTA

AJAMISEN KOKEMUS

Täysin uusi Mazda MX-30 sähköauto siirtää Mazdan ajamisen nautinnon sähköiseen ajoneuvoon. Tämä parannettu Jinba Ittain ilmentymä vääntää täysillä jo paikaltaan lähtiessä, sen oikein mitoitettu akku vastaa tarpeitasi ja se sisältää parannettuja turvallisuusominaisuuksia.

ARKEA VARTEN SUUNNITELTU AKKU

Olemme valinneet akun todenmukaisen mitoituksen periaatteen mukaisesti. Se täyttää helposti päivittäiset tarpeesi ja minimoi tuotannon elinkaaren hiilidioksidipäästöt. Keskimääräisen suomalaisen autoilijan ajaessa 52km päivässä* 200 km:n toimintamatka riittää päivittäisiin aktiviteetteihin – luonnollisella ajotuntumalla.

LATAUS

KOTONA JA TIEN PÄÄLLÄ. LATAUS MIELESI MUKAAN

Mazda MX-30 on helppo pitää täysin ladattuna ja valmiina vastaamaan arkisiin ajotarpeisiisi. Lataaminen voi tapahtua vaihto- tai tasavirralla – kotona ja tien päällä.

Sähköajoneuvojen latausasemaverkko laajenee nopeasti. AC-vaihtoehtojen avulla voit ladata akun yön aikana helposti kotioloissa kotilatausasemalla. Tien päällä ollessasi DC-syöte lataa akkusi vielä nopeammin yleisissä latauspisteissä. Liitä vain virtapistoke ajoneuvon takana sijaitsevaan latausporttiin.

Ajoneuvon mukana toimitetaan Mode 2 -kaapeli (lataamiseen tavanomaisesta kotipistokkeesta) ja Mode 3 -kaapeli (lataamiseen kotilatausasemasta).

Voit myös käyttää lataamiseen tavanomaista seinäpistoketta.

Ajan säästämiseksi ja turvallisemman latausmenetelmän käyttämiseksi voit myös asentaa kotilatausaseman.

Suosittelemme liittämään ajoneuvon laturiin yön ajaksi, jolloin se on käytettävissäsi herätessäsi virkeänä aamulla.

 

2019 MX 30 EU LHD C51 Ext RQ Charging Until Oct 22Th 2024 Revised20191018 Png Min

200203 900 900 50 50 Promo

MAZDA CONNECT

Pysy yhteyksissä maailman kanssa tietä unohtamatta: Mazda Connect -järjestelmän sisäänrakennettu navigaattori ja bluetooth tarjoavat kuljettajalle täyden hallinnan. Soita puheluja, kuuntele musiikkia tai käytä navigaattoria ilman häiriöitä – jotta voit keskittyä ajamisen nautintoon.

*Lähde (2016) https://vayla.fi/-/liikkumisen-tavat-muuttuvat-hitaasti-alueelliset-erot-suuria
*Latausajat perustuvat keskimääräisiin huippuarvoihin ja muihin vaikuttaviin tekijöihin, kuten energian tarjoajaan, lämpötilaan ja muihin tekijöihin