MAZDA MX-30 SÄHKÖAUTON TURVALLISUUS

MAZDA MÄÄRITTÄÄ SÄHKÖAJONEUVOJEN TURVALLISUUDEN

Täysin uuden Mazda MX-30:n tekniikka ei keskity vain ajamisen nautintoon, vaan myös korkealuokkaiseen turvallisuuteen ja luotettavuuteen, joista esimerkkeinä ovat aktiiviset, passiiviset sekä akun turvallisuusominaisuudet, jotka on mestarillisesti integroitu riemastuttavaan ajokokemukseen.

KEHITTYNEET TURVALLISUUSJÄRJESTELMÄT
200203 768 384 Timeline Usp Mobile 02 E Gvc

AJAMISEN TURVALLISUUTTA PARANTAVAT JÄRJESTELMÄT

Mazda MX-30:n erikoisluja kori on suunniteltu suojaamaan erinomaisesti törmäystilanteissa. Akku on myös varustettu erityisellä suojarakenteella, joka suojaa matkustajat suurjännitteen aiheuttamalta toissijaiselta riskiltä epätodennäköisessä onnettomuustapauksessa.

MX 30 Battery Warranty

8 VUOTTA MIELENRAUHAA

AKUN TAKUU

Luotamme Mazda MX-30 -autoa varten kehitetyn akun kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen. Sen vuoksi takaamme, että se kestää jopa 8 vuotta tai 160 000 kilometriä. Voit siis luottaa siihen, että kumppanisi tien päällä täyttää arkiset tarpeesi vielä vuosien kuluttuakin.

VASTAUKSET KAIKKIIN KYSYMYKSIISI

Onko sinulla täysin uutta Mazda MX-30 -mallia tai yleisesti täyssähköajoneuvoja koskevia kysymyksiä? Tällaisia ovat esimerkiksi toimintamatkaan, lataamiseen tai akkuun liittyvät kysymykset. Löydä vastaukset näihin ja muihin kysymyksiisi UKK-sivultamme.