MAZDA MX-30 SÄHKÖAUTON ULKOASU

TUTUSTU JÄNNITTÄVÄÄN UUTEEN PERHEENJÄSENEEN

Täysin uusi Mazda MX-30 on ennen kaikkea Mazda – ulkomuodoltaan sulava ja tyylikäs. Ihmiskeskeinen Kodo-muotoilu ilmaisee vahvaa luonnetta ja keskittyy olennaiseen: yksinkertaisuuteen ja voimaan, mutta myös keveyteen ja dynaamiseen elinvoimaisuuteen. Uudenaikainen 3-sävyinen viimeistely korostaa viehättävästi virtaviivaista koria.

2019 MX 30 EU LHD C11 Ext Top Door Opening Revised 20191018 Png Min

KODO-MUOTOILUN UUSI SÄVY

Tutustu Mazda MX-30:n kohokohtiin: freestyle-ovet, cross-over-mallin ulkoasu, ystävälliset kasvot ja hienostuneet linjat – tyylikäs Kodo-muotoilun tulkinta, jota yksityiskohtien runsaus ei häiritse. Ihmiskeskeinen muotoilu, joka maksimoi minimalismia.

KURKISTA SISÄÄN

Tietoista käsityötaitoa ja tinkimätöntä kauneutta. Mazda MX-30:n tyylitietoiset sisätilat eivät tingi mukavuudesta tai kauneudesta: elegantti, minimalistinen muotoilu ja tietoisesti valitut korkealuokkaiset materiaalit.

SYNTYNYT YKSINKERTAISUUDESTA

Täydellisyyteen asti viimeistelty – ystävällisistä kasvoista korin elegantteihin linjoihin – Mazda MX-30 on hätkähdyttävä esimerkki minimaalisesta muotoilusta. Lisää vielä freestyle-ovet, jotka antavat kauniin keveyden ja vapauden tunteen.

2019 MX 30 EU LHD C48 Ext Front Logo

MAZDAN SILMÄT – NIISTÄ EI VOI EREHTYÄ

Mazda MX-30:ssa on Mazdan kaikkien aikojen veistoksellisimmat LED-valot. Ne kuvastavat sekä konemaista tarkkuutta että syvyyden tuntua.

MAZDA MX-30:n TEKNIIKKA

Lue lisää siitä, kuinka todenmukaisen mitoituksen lähtökohta on auttanut meitä valitsemaan akun, joka täyttää päivittäiset tarpeesi täydellisesti, mikä auttaa myös vähentämään ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. Löydät lisätietoja myös auton sisäisestä liitettävyydestä ja Mazda MX-30:n lautausmahdollisuuksista.

VASTAUKSET KAIKKIIN KYSYMYKSIISI

Onko sinulla täysin uutta Mazda MX-30 -mallia tai yleisesti täyssähköajoneuvoja koskevia kysymyksiä? Tällaisia ovat esimerkiksi toimintamatkaan, lataamiseen tai akkuun liittyvät kysymykset. Löydä vastaukset näihin ja muihin kysymyksiisi UKK-sivultamme.