OMINAISUUDET

Mx 5 Rf Hero City Sm

Puhdasta voimaa pellin alla

Dynaamisempi kuin koskaan aiemmin: Tehokkaat moottorit tuottavat enemmän tehoa ja täyttävät EURO 6d-TEMP-päästöluokituksen tiukat vaatimukset. Mazda MX-5:n vahvistettua SKYACTIV-tekniikkaa on saatavana kahdella parannetulla moottorilla varustettuna. Voit valita joko 132 tai 184 hv:n (6,3 l/100 km, 143 g/km tai 6,9 l/100 km, 155 g/km) moottorin.

TUNNE, JOKA EI OLE KUVAILTAVISSA: KOE 2020 MAZDA MX-5

Lisää katseen vangitsevia kohokohtia
2019 MX 5 Seat Sq

Nappanahkaiset istuimet

Sekä kangaskattoista että RF-mallia on saatavana entistä urheilullisemman ulkonäön ja tunnelman tarjoavilla perforoidulla nahkaistuimilla. Perforoinnilla on myös toiminnallinen merkitys: se parantaa äänen vaimennusta. Nahkaistuimien aito tuntu ja huomattava äänen vaimentuminen parantavat 2020 Mazda MX-5 RF:lle tyypillistä dynaamista ajokokemusta entisestään. Nyt burgundinpunaisena harmailla tikkauksilla.

2019 MX 5 IPM3 Softtop UK RHD C04 Ext Front Png Min

16 tuuman taotut Rays-alumiinivanteet

Mazda ja Rays ovat kehittäneet kevyet, erikoislujat 16X7J-alumiinivanteet Mazda MX-5:n 30-vuotisjuhlamallia varten. Tee vaikutus eleganteilla pinnoilla ja tummalla metallinharmaalla pinnoituksella, jotka säväyttävät ulkonäöllään samalla, kun taotut vanteet vaimentavat jousittamatonta massaa ja lisäävät ajamisen riemua.

TEKNIIKKA
2019 MX 5 IPM3 RF US LHD BRD22 Int IP Red Png Min

EDISTYNYT INFOTAINMENT -JÄRJESTELMÄ

Mazda MX-5:n edistynyt tietoviihdejärjestelmä tekee yhteydenpidosta helpompaa – navigointijärjestelmistä ilman käsiä käytettäviin musiikin hallintaan, viesteihin ja puhelinsoittoihin.

SUORITUSKYKY
MX 5 RF Street Small

Enemmän turvallisuutta

i-ACTIVSENSE-paketti yhdessä Smart City Brake Support -järjestelmän ja takana sijaitsevien pysäköintianturien kanssa tekevät jokaisesta matkastasi turvallisen ja auttavat sinua keskittymään tärkeimpään: ajonautintoosi. Voit lisätä ajamisen riemua ja turvallisuutta yhdistämällä nämä ominaisuudet kaistaltapoistumisvaroittimen, katvealueen valvonnan ja risteävän liikenteen varoittimen kanssa.

Ostamisen apuvälineet