MAZDA MX-5 OMINAISUUDET

Jokainen 2020 Mazda MX-5:n muotoilun yksityiskohta tukee kuljettajan ja auton välistä yhteyttä – jotta sinä voit nauttia täydestä ajamisen riemusta. Ei väliä, ajatko vuoriston mutkikkaita teitä vai nautiskeletko kaupunkiajosta, 2020 Mazda MX-5 tekee jokaisesta ajosta unohtumattoman kokemuksen.

Koe 2020 Mazda MX-5:n kauneus
2019 MX 5 IPM3 Softtop City

URHEILULLINEN KATSEENVANGITSIJA

Vuoden 2020 Mazda MX-5 saa päät kääntymään tavaramerkiksi muodostuneen ja ihailijakuntaansa innoittavan Kodo-muotoilun dynaamisella tulkinnalla. Mukava ajokokemus yhdistyy Machine Gray -harmaaseen urheilulliseen siluettiin. 1,5-litraisen version ostajat voivat myös valita 16-tuumaiset Rays (ZE40 RS) -alumiinivanteet.

TUNNE, JOKA EI OLE KUVAILTAVISSA: KOE 2020 MAZDA MX-5

 

2019 MX 5 IPM3 Softtop UK RHD C04 Ext Front Png Min

16 tuuman Rays-alumiinivanteet

Mazda ja Rays ovat kehittäneet kevyet, erikoislujat 16X7J-alumiinivanteet Mazda MX-5:n 30-vuotisjuhlamallia varten. Sen elegantit pinnat ja tummanharmaa pinnoitus säväyttävät ulkonäöllään, ja taotut vanteet vaimentavat jousittamatonta massaa ja lisäävät ajamisen riemua.

2019 MX 5 Seat Updeitots

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojalistat ja uusitut sisätilat

Mazda MX-5:n sisätilat on suunniteltu kuljettajaa varten, ja saatavana on ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojalistat, jotka vangitsevat katseen aina, kun sen ovi avataan. Ne ovat enemmän kuin tyylitelty yksityiskohta: täydellisesti sijoitetut listat suojaavat sivukynnyksiä noustessasi ohjaamoon.

Enemmän turvallisuutta

i-ACTIVSENSE-paketti yhdessä Smart City Brake Support -järjestelmän ja takana sijaitsevien pysäköintianturien kanssa tekevät jokaisesta matkastasi turvallisen ja auttavat sinua keskittymään tärkeimpään: ajonautintoosi. Voit lisätä ajamisen riemua ja turvallisuutta yhdistämällä nämä ominaisuudet kaistaltapoistumisvaroittimen, katvealueen valvonnan ja risteävän liikenteen varoittimen kanssa.

2018 Mazda SKYACTIV GUPG2.5L Front (1) (1)

Enemmän suorituskykyä tuo suuremman ajonautinnon

Puhdasta voimaa pellin alla! Dynaamisempi kuin koskaan aiemmin: Tehokkaat moottorit tuottavat enemmän tehoa ja täyttävät EURO 6d-TEMP-päästöluokituksen tiukat vaatimukset. Mazda MX-5:n vahvistettua Skyactiv-tekniikkaa on saatavana kahdella parannetulla moottorilla varustettuna. Voit valita joko 132 tai 184 hv:n (6,3 l/100 km, 143 g/km tai 6,9 l/100 km, 155 g/km) moottorin.

Lisää katseen vangitsevia kohokohtia

Rakenna unelmiesi MX-5

Yhdistele aivan oma versiosi 2020 Mazda MX-5 -autosta. Luo auto, joka on 100 %:isesti omasi ja joka heijastaa yksilöllistä persoonaasi tavalla, jonka vain Mazda voi tarjota. Tutustu kaikkiin uusimpiin 2020 Mazda MX-5:n tarjoamiin kohokohtiin.

Ostamisen apuvälineet