Mazda CX-5 loisti 100 000 kilometrin kestotestissä

Mazda CX-5 loisti 100 000 kilometrin kestotestissä

Mazda CX-5 sai yhden kaikkien aikojen parhaimmista tuloksista AUTO BILD -lehden 100 000 kilometrin kestotestissä.

• Nykyinen CX-5 -sukupolvi jatkaa edeltäjiensä menestyksekkäällä tiellä
• Perhemaasturi loisti luotettavuudellaan ja käytettävyydellään
• Moitteeton kuntotutkimus kruunaa tuloksen

Mazda CX-5 on läpikäynyt saksalaisen AUTO BILD -lehden 100 000 kilometrin kestävyystestin: menestysmalli vakuutti raadin varsinkin päivittäisessä käytössä. Lisäksi kuntotutkimuksen tulos oli moitteeton; yhtäkään vikaa ei havaittu. Perhemaasturi saavuttikin yhden kaikkien aikojen parhaista kestävyystestituloksista.
Edellisen sukupolven CX-5 sai vuonna 2015 AUTO BILD -lehden kestotestissä arvosanan A-. Uusi CX-5 ei osoittanut yhtäkään vikaa ansaiten arvosanan A, sekä neljännen sijan kaikkien aikojen kestotestitilastossa – tähän mennessä on testattu yhteensä 68 autoa.

Jokapäiväisessä käytössä Mazda CX-5 vakuutti toimittajat tilavuudellaan, tarjoten runsaasti tilaa perheille ja vapaa-ajan varusteille. Tämän lisäksi korkeaa mukavuustasoa ja hienostunutta voimansiirtoa ylistettiin.
Mazdan perhemaasturi ei osoittanut mitään vikoja koko testin aikana, eikä suunnittelemattomia korjaamokäyntejä tarvittu. Testin lopuksi CX-5 purettiin osiin ja yksittäiset komponentit arvioitiin lehden toimesta. Tuomarit eivät löytäneet autosta yhtäkään huomionarvoista virhettä.

Erinomainen suoritus kestotestissä on uusi todiste Mazda CX-5:n erinomaisesta luotettavuudesta ja laadusta. Toisen sukupolven CX-5 on optimoitu vuodelle 2021 päivitetyllä sisustalla, uusilla varusteilla sekä entistä paremmiksi hioduilla voimansiirroilla. Mazda CX-5 on saatavilla kahdella eri bensiinimoottorilla, sekä etuvetoisena että nelivetoisena.

Entistä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta

Enemmän ajamisen riemua koko perheelle

Uudessa Mazda CX-5 -mallissa huipentuvat hyvä ajotuntuma ja suorituskyky, hienostunut sisätilojen muotoilu ja digitaalinen liitettävyys. Uusin malli tarjoaa parannetun ja sykähdyttävämmän ajokokemuksen silloin kun haluat – ja enemmän mukavuutta ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa.