UUSI MAZDA CX-60 SAI VIISI TÄHTEÄ EURO NCAP-TÖRMÄYSTESTISSÄ

Täysin uusi Mazda CX-60 sai viiden tähden Euro NCAP -luokituksen

  • Täysin uusi Mazda CX-60 lataushybridi saavutti 91 %:n ja 88 %:n tulokset Euro NCAP:n lasten ja aikuisten matkustajaturvallisuustesteissä.
  • Kevyen liikenteen turvallisuuden osalta CX-60 saavutti vaikuttavan 89 % tuloksen.

 

Täysin uusi lataushybridi Mazda CX-60 on saanut Euro NCAP:n viimeisimmässä testisarjassa täyden viiden tähden luokituksen. Mazda CX-60 suoriutui vaikuttavasti kaikissa neljässä Euro NCAP:n testiluokassa: Aikuisen matkustajan turvallisuus 88 %, lapsimatkustajan turvallisuus 91 % ja turvallisuusavustimet 76 %. Myös vaikuttava 89 % tulos kevyen liikenteen turvallisuudessa saavutettiin.

 

Erityisesti lapsimatkustajien turvallisuus oli korkealla 91 % tasolla

Mazda CX-60 toi maksimipisteet 6- ja 10-vuotiaiden lasten turvallisuuteen perustuvassa törmäystestissä sekä etu- että sivutörmäyksessä. Myös lastenistuinten oikeaoppinen asennustapa sai täydet pisteet ja nämä seikat yhdessä keräsivät erinomaisen 91 % yhteispistemäärän. Auto sai myös täydet pisteet sivutörmäystesteissä, myös rajummassa sivutolpan törmäystestissä kaikkien kehon kriittisten alueiden suojaus oli hyvä. Näistä testeistä saavutettu 88 % tulos aikuisten matkustajien osalta on merkittävän korkea.

 

Mazda CX-60 on kevyen liikenteen turvallisuudessa yksi kaikkien aikojen parhaista

Mazda CX-60 saavutti vaikuttavan 89 % tuloksen myös jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallisuuden osalta. Autonomisen hätäjarrutuksen (AEB) suorituskyky teki tuloksesta yhden kaikkien aikojen parhaista Euro NCAP-arvion saaneista.

Täysin uusi Mazda CX-60 katumaasturi liittyy muiden arvostettujen viiden tähden Euro NCAP-luokituksen saaneiden arvokkaaseen joukkoon: CX-5 (2017), Mazda6 (2018), Mazda3 ja CX-30 (2019) sekä MX-30 (2020). CX-60:n viiden tähden luokitus perustuu Skyactiv Multi- Solution Scalable Architecture -järjestelmään, jossa on lukuisia parannuksia erinomaisen ajodynamiikan tarjoamiseksi sekä malleissa olevien kehittyneiden i-Activsense ajoturvallisuustekniikoiden kattava valikoima.

 

Täysin uusi Mazda CX-60 lataushybridi on nyt koeajettavissa jälleenmyyjillä kautta maan.