Mazda on Ski Sport Finlandin uusi pääyhteistyökumppani

Mazda on Ski Sport Finlandin uusi pääyhteistyökumppani

Yhteistyösopimus kattaa SSF:n molemmat lajiryhmät alppi- ja freestylehiihdon. Mazda on jatkossa myös Rukan FIS Freestylen maailmancupin osakilpailun pääyhteistyökumppani. Sopimus ulottuu aina kaudelle 2025-2026 saakka, eli Milano-Cortinan olympialaisten yli.

Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Janne Leskinen on tyytyväinen pitkäkestoisesta, liki olympiadin mittaisesta yhteistyösopimuksesta Mazdan kanssa:

“Haimme kumppania, johon voimme luottaa kaikissa tilanteissa, ja jolla on yhteinen intressi tehdä vaikuttavaa yhteistyötä kanssamme. Mazdan innokkuus, ammattimaisuus ja motivaatio sopivat täydellisesti Fearless Finns -sukupolven arvoihin. Olemme vakuuttuneita, että teemme unohtumattoman matkan yhdessä kohti vuoden 2026 Milano-Cortinan olympialaisia.”

Leskinen muistuttaa, että huipputasolla alppi- ja freestylehiihdossa ollaan paljon tien päällä.

”Ski Sport Finlandin maajoukkueet ovat jatkuvasti liikkeessä, joten Mazdan autokaluston luotettavuus ja hyvät ajo-ominaisuudet mahdollistavat, että urheilijamme matkustavat turvallisesti seuraavaan kohteeseensa.”

Ski Sport Finlandin projekti- ja avainasiakaspäällikkö Marcus Sandell kertoo sopimuksen muista osa-alueista:

”Yhteistyö Mazdan kanssa näkyy vahvasti tulevina kausina myös Suomen hiihtokeskuksissa Mediateon digitaalisilla mainospinnoilla. Lisäksi Mazda on alppi- ja freestylen SM-kisojen nimikumppani.”

Mazdalla ja Ski Sport Finlandilla yhteiset arvot
Moderni yhteistyö alkaa kumppaneiden arvojen sovittamisella. Mazdalle oli helppo päätös lähteä pitkäkestoiseen yhteistyöhon Ski Sport Finlandin kanssa.

”Mazdalla ja Ski Sport Finlandilla on paljon yhteistä arvomaailmaa, joten haluamme olla mukana samoja arvoja jakavan urheilun parissa. Lopulta oli helppo päätös lähteä monipuoliseen ja pitkäkestoiseen yhteistyöhön Ski Sport Finlandin kanssa. Olemme iloisia saadessamme olla myös FIS Ruka Freestyle World Cup Opening tapahtumien virallinen yhteistyökumppani”, kertoo Mazda Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Piotr Laube ja jatkaa:

“Yhteistyöllä haluamme lisätä Mazda-brändin tunnettuutta talviurheilufanien keskuudessa. Asiakkaillemme saamme näyttää huipputason alppihiihdon kokonaisvaltaista elämäntapaa, johon kuuluu mm. kestävyys ja yksilöllinen suorituskyky. Tähän maailmaan Mazda istuu luontevasti. Tämä on erinomainen tapa esitellä Mazda-mallien ominaisuuksia.”

Joukkueet saavat käyttöönsä Mazda CX-60 ja Mazda CX-5 -katumaastureita, mikä tekee matkustamisesta mahdollisimman mukavaa ja kätevää.

Ski Sport Finland

KOEAJA HALUAMASI MAZDA

Ole osa Fearless Finns - tiimiä ja varaa koeajosi jo tänään!