Mazda Uutiset

Sähköauto ja sen edut

Sähköauto ja sen edut

Sähköauto on autoteollisuuden kehitystä. Sillä on monia etuja verrattuna bensiiniautoon, se on ympäristöystävällinen ja hauskempi ajaa.

CX 5 Article

Mazda CX-5 loisti 100 000 kilometrin kestotestissä

Mazda CX-5 sai yhden kaikkien aikojen parhaimmista tuloksista AUTO BILD -lehden 100 000 kilometrin kestotestissä. •Nykyinen CX-5 -sukupolvi jatkaa edeltäjiensä menestyksekkäällä tiellä. •Perhemaasturi loisti luotettavuudellaan ja käytettävyydellään. •Moitteeton kuntotutkimus kruunaa tuloksen.

Mazda3 Hero Street Min

Mazdan porrasperät ja viistoperät

Porrasperä vai viistoperä? Sekä porrasperässä että viistoperässä on monia hyviä puolia. Tutustu Mazdan Sedanien ja Hatchbackien eroihin.

Dealer Pict

Jälleenmyyjäuutisia

Mazda laajentaa jälleenmyyjäverkostoaan Suomessa kevättalvella 2021. Pääkaupunkiseutu. Lahti ja Jyväskylä. Vaasa

MX 30 Euro NCAP Block Min

Mazda MX-30:lle täydet viisi tähteä Euro NCAP testissä

Mazdan MX-30 täyssähköauto saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP testissä. MX-30 suoriutui loistavasti testin jokaisessa kategoriassa ja sai erityisen hyvät pisteet (91% ja 87%) autossa matkustavien aikuisten ja lasten turvallisuutta mittaavassa kategoriassa.

Mazda CX-3

Mazda3 on voittanut 2020 World Car Design of the Year –palkinnon

Palkinto annetaan tunnustuksena innovatiivisesta ja rajoja rikkovasta muotoilusta ja se juhlistaa tänä vuonna 100 vuotta täyttävää Mazda Motor Corporationia.

Mazda3 porrasperä ja viistoperä

Uusi mazda3 sijalle 3 vuoden auto 2020 -kisassa

Mazda3 valittiin sijalle 3 Vuoden Auto Suomessa 2020 -kilpailussa, joka julkistettiin Auto- ja Liikennegaalassa torstaina 5.12. Helsingin Messukeskuksessa. Palkinto on Auto- ja liikennetoimittajat ry:n tunnustus erinomaista vastinetta rahalle tarjoavalle autouutuudelle Suomessa.

Mazda3 Interior 6

Mazda tukee Apple CarPlayta

Apple CarPlay yhteensopivuus on saatavilla lisävarusteena kaikkiin uusiin MZD Connect -järjestelmän sisältäviin ajoneuvoihin, jonka ansiosta voit nauttia Apple CarPlayn integroinnista ja käyttää puhelin-, viesti-, äänentoisto- ja navigointitoimintoja älypuhelimesi kautta ajon aikana.

Mazda3 Exterior 9

Mazda3 on voittanut korkeimman 2019 Red Dot muotoilupalkinnon

Kilpailun korkein “Best of the Best” arvonimi annetaan muotoiluille joita pidetään aidosti maata mullistavina ja visionäärisinä. Mazdan ensimmäinen uuden sukupolven malli liittyy näin aiemmin muotoilustaan palkittujen Mazdan mallien joukkoon. Mazda kutsuu muotoiluaan Kodo: Soul of Motion -filosofiaksi.

Kevythybridi on mukavin hybridiauto

Kevythybridi on mukavin hybridiauto

Kevythybridi on erittäin mukava hybridiauto, koska on helppo käyttää, edullinen ja se tarjoaa silti monia etuja verrattuna bensiiniautoihin.

Miten sähköauto toimii

Miten sähköauto toimii?

Teillä liikkuu sähköautoja jatkuvasti enemmän ja mukana on myös täysin uusi Mazda MX-30. Miten ne toimivat ja mitkä ovat niiden suurimmat vahvuudet?

Paras perheauto

PARAS PERHEAUTO – MINKÄ AUTON OSTAISI?

Perheauto – tämän ilmaisun määritelmä on erittäin laaja. Monille se tarkoittaa autoa isolla tavaratilalla, mutta se on vain yksi kriteeri käytettävyyden näkökulmasta. Joillakin perheillä voi olla kaksi tai jopa kolme autoa, muun muassa farmariauto isolla tavaratilalla, mutta on myös mahdollista valita vain yksi käytännöllinen auto.

Mx 30 Charging Min

Sähköauton omistaminen on helppoa ja edullista

Sähköautoilla on monia etuja verrattuna bensiiniin ja dieseliin – ne ovat mukavia, ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita.

MX 5 RF Hero Street People

Luotettavimmat ajoneuvot. Mikä malli valita?

Luotettavan ajoneuvon valitsemisessa on monia etuja ja Mazda on todistetusti luotettava automerkki.