ARTIKKELIT AUTOISTA

Mazda CX-30

Neliveto vai etu-/takaveto? Tämä sinun on hyvä tietää – Mazda

Mitä sinun on hyvä tietää nelivetoisten ja etu-/takavetoisten ajoneuvojen ominaisuuksista valintaa tehdessäsi. Lue lisää artikkelista!

Mazda MX-30

MAZDAN KOMPAKTIT CITYMAASTURIT: VIISAS VALINTA KAUPUNKIAJELUUN

Tutustu Mazdan pieniin SUV-malleihin – Mazda MX-30 ja CX-30. Nämä kompaktit kaupunki-SUV:t yhdistävät innovaation, muotoilun ja suorituskyvyn. Löydä täydellinen seuralainen kaupunkiseikkailuihisi.

Sähköauto ja sen edut

Sähköauto ja sen edut

Sähköauto on autoteollisuuden kehitystä. Sillä on monia etuja verrattuna bensiiniautoon, se on ympäristöystävällinen ja hauskempi ajaa.

Mazda3

Mazdan porrasperät ja viistoperät

Porrasperä vai viistoperä? Sekä porrasperässä että viistoperässä on monia hyviä puolia. Tutustu Mazdan Sedanien ja Hatchbackien eroihin.

Kevythybridi on mukavin hybridiauto

Kevythybridi on mukavin hybridiauto

Kevythybridi on erittäin mukava hybridiauto, koska on helppo käyttää, edullinen ja se tarjoaa silti monia etuja verrattuna bensiiniautoihin.

Miten sähköauto toimii

Miten sähköauto toimii?

Teillä liikkuu sähköautoja jatkuvasti enemmän ja mukana on myös täysin uusi Mazda MX-30. Miten ne toimivat ja mitkä ovat niiden suurimmat vahvuudet?

Paras perheauto

PARAS PERHEAUTO – MINKÄ AUTON OSTAISI?

Perheauto – tämän ilmaisun määritelmä on erittäin laaja. Monille se tarkoittaa autoa isolla tavaratilalla, mutta se on vain yksi kriteeri käytettävyyden näkökulmasta. Joillakin perheillä voi olla kaksi tai jopa kolme autoa, muun muassa farmariauto isolla tavaratilalla, mutta on myös mahdollista valita vain yksi käytännöllinen auto.

Mazda MX-30

Sähköauton omistaminen on helppoa ja edullista

Sähköautoilla on monia etuja verrattuna bensiiniin ja dieseliin – ne ovat mukavia, ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita.

MX 5 RF Hero Street People

Luotettavimmat ajoneuvot. Mikä malli valita?

Luotettavan ajoneuvon valitsemisessa on monia etuja ja Mazda on todistetusti luotettava automerkki.

Paras perheauto

Miksi valitsisit SUV-auton?

SUV (Sports Utility Vehicle) on täydellinen valinta sinulle, kun et halua tehdä kompromissia maastoauton suorituskyvyn ja henkilöauton mukavuuden välillä.

Camovi

MITEN VOIN RAHOITTAA UUDEN AUTON OSTON?

Uuden auton ostaminen on monien unelma, ja hankinta nykyään helpompaa, miltä se saattaa vaikuttaa. Tämän tekee mahdolliseksi uuden auton ostamisen monipuoliset rahoitusvaihtoehdot.

Mazda 1800X900 Hero Min

AUTON AKTIIVINEN JA PASSIIVINEN TURVALLISUUS – MITÄ NE TARKOITTAVAT?

Auton ja autoilun turvallisuuteen vaikuttavat paitsi ratin takana tapahtuvat päätökset, myös auton aktiivinen ja passiivinen turvallisuus.

CX 60 Interior Design Intro

AJOASENNON MERKITTÄVÄ VAIKUTUS TURVALLISUUTEEN

Nykyisin autovalmistajat ymmärtävät kuljettajan ja matkustajien tarpeet erinomaisesti, ja jokaista uutta mallia on paranneltu, jotta ajomatkat olisivat entistä turvallisempia.

Driving Experience

Hybridiautot ja verotus

Kymmeniä eri ajoneuvoja vuosittain testaavat autoalan asiantuntijat korostavat, että jos haluaa ajaa ekologisesti ja taloudellisesti sekä kulkea pitkiä matkoja, paras valinta tällä hetkellä lienee hybridiauto.

LISÄVARUSTEPAKETIT

Lataushybridi: mikä se on ja miten se eroaa muista hybrideistä?

Nykyautojen kuljettajat törmäävät jatkuvasti valmistajien käyttämiin lyhenteisiin, joiden tulkinta vaatii aikaa ja vaivaa. Monet tietävät, mitä ABS, ESP tai AEB tarkoittavat, mutta teknologian nopea kehitys on lisännyt sanavarastoon kolme uutta lyhennettä – HEV, MHEV ja PHEV.

CX 60 CO2 Balance

Sähköautojen saastuttaminen: myyttiä vai todellisuutta?

Maailman puhuessa kovaan ääneen liikenteen aiheuttamista saasteista ja kehottaessa siirtymään polttomoottoriautoista kestävämpiin ajoneuvoihin, kuten sähköautoihin; vetoavat epäilijät usein siihen, että myös sähköautot saastuttavat.

CX 60 PHEV 900X600

Ajattelemisen arvoiset sähköauton edut

Kun maailmalla puhutaan yhä enemmän siitä, että perinteisillä moottoreilla varustettuja autoja ei enää ole saatavilla, moni miettii, voisiko sähköauto olla ratkaisu ongelmaan. Ei siis ole ihmekään, että sähköauton etuja koskevat internet-haut ovat yhä yleisempiä.

Small Mazda CX 60 Craftedinjapan Sideshot 07 RGB 11648X8736 2022 Eur Engl

Sähköauton latauksen ABC: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Sähköauto on hankinta, joka voi tehdä sinut onnelliseksi joka päivä. Tärkeintä on tehdä läksynsä sähköauton oston jälkeen: ota selvää, miten sähköauton lataus toimii ja mikä on sähköauton lataus aika eli kuinka kauan akun lataaminen kestää, miten paljon sähköä auto kuluttaa ajon aikana, kuinka pitkälle sillä voi ajaa yhdellä latauksella ja muita vastaavia yksityiskohtia.

CX 60 900X600

Paras hybridiauto – katsaus suosituimpiin malleihimme

Onko sinulla toiveissa löytää paras hybridiauto, jossa upea design kohtaa erinomaisen ajettavuuden? Tässä artikkelissa esittelemme Mazdan parhaat hybridiautot ja niiden keskeisimmät ja kiinnostavimmat ominaisuudet. Pyrimme vastaamaan usein esitettyihin kysymyksiin, kuten mikä on Mazdan paras hybridiauto tai paras ladattava hybridi. Entä mikä auto kannattaa valita, jos toiveissa on paras hybridi neliveto?

Mazda CX 60 DESKTOP 1800 × 900 RE – 2

LADATTAVAT HYBRIDIT (PHEV)

On aika saada uudet innovaatiot tien päälle. Mazdan uusimmissa malleissa tulevaisuus on jo täällä. Polttoainetehokkuus, matalat päästöt ja ajomukavuus niin kuljettajalle kuin matkustajalle. Nämä sanat kuvaavat parhaiten Mazdan Plug-in hybridiautoja, joihin on yhdistetty perinteikästä japanilaista insinööritaitoa ja uusinta teknologiaa. Mazda PHEV-autot vievät ajokokemuksen aivan uudelle tasolle.

Mazda MX-30

MAZDAN PARHAAT SÄHKÖAUTOT

Kuka on sanonut, ettei tulevaisuuden teknologia oli sovellettavissa jokapäiväiseen elämään? Kiitos Mazdan sähköautoteknologian, on helppo nauttia ajamisesta samalla kun pienennät hiilijalanjälkeäsi. Ja se on myös mahdollista yhdistää erinomaisen suorituskyvyn kanssa. Mahdollisesti suosituin sähköautomme on MX-30, joka esittelee synergian huippuluokan insinöörityön, innovaatioiden ja vuosikymmenien valmistusperinteen välillä. Yhdessä ne luovat harmonisen yhdistelmän, joka tarjoaa miellyttävän kokemuksen jokaisella ajamallasi kilometrillä. Kaikkien on korkea aika tutustua MX-30 sähköauton mahdollisuuksiin.

Small Mazda CX 60 Craftedinjapan Sideshot 30 RGB 5000X3750 2022 Eur Engl

LUOTETTAVIMMAT AUTOT: KATSAUS MAZDAN MALLISTOON

Ei ole mikään salaisuus, että Mazdan autot ovat hyvin luotettavia. Kuluttajatutkimus (Consumer Reports) listaa säännöllisesti luotettavimmat autot ja vuonna 2022 Mazda oli listan ykkönen. Kuluttajat haluavat auton, joka on käytännöllinen, hyvä ajaa, luotettava ja taloudellinen. Vain kourallinen valmistajista pystyy vastaamaan näihin odotuksiin. Mazda on yksi niistä.

CX 60 Intro Charging

HYBRIDIAUTON TOIMINTAPERIAATE

Sekä sähkö- että polttomoottoreilla on hyötynsä. Siksi näiden teknologioiden yhdistämisen tuloksena onkin auto, joka on yhdistelmä taloudellista ajamista ja käytännöllisyyttä pitäen samalla huolta ajon hauskuudesta. Juuri tämän Mazdan insinöörit ovat saavuttaneet esittelemällä uuden ladattavan hybridin, perinteisen hybridin sekä erityisen R-EV hybridin teknologian.