Pysähdy vain suunnitellusti

Luotettavimmat autot: katsaus Mazdan mallistoon

Ei ole mikään salaisuus, että Mazdan autot ovat hyvin luotettavia. Kuluttajatutkimus (Consumer Reports) listaa säännöllisesti luotettavimmat autot ja vuonna 2022 Mazda oli listan ykkönen.

Kuluttajat haluavat auton, joka on käytännöllinen, hyvä ajaa, luotettava ja taloudellinen. Vain kourallinen valmistajista pystyy vastaamaan näihin odotuksiin. Mazda on yksi niistä.

Skyactiv Video Screen Min

Luotettava auto: mikä saa sen erottumaan muista?

Valmistaakseen luotettavia autoja, Mazdan insinöörit ja konsultit ovat työskennelleet kovasti, ei ainoastaan luodakseen, vaan myös edelleen kehittääkseen Skyactiv®- alustaa. Jotta auto olisi luotettava ja kestävä, siinä on oltava tiettyjä ominaisuuksia.

Vahva Skyactiv kori

Tukeva runko

Korkeaa jännitystä kestävä teräs muodostaa suuren osan auton rungosta. Se on Skyactiv® -alustan ja korin rakenteellinen perusta. Vahva teräs on tarkasti kalibroitu, jotta dynamiikasta ja ajettavuudesta ei tarvitse tinkiä. Ympäri maailman Mazdan Skyactiv® alustalle rakennettuja autoja kiitellään niiden luotettavuudesta ja mukavuudesta niin vaativilla kaupungin kaduilla kuin moottoriteilläkin.

Skyactiv-X tehokas ja taloudellinen

Tarkka insinöörityö

Tarkalla insinöörityöllä on valtava merkitys auton luotettavuudelle. Moottori (oli se sitten sähkö- tai polttomoottori) ja vaihteisto ovat ehkä tärkeimmät elementit auton luotettavuuden arvioinnissa. Skyactiv-G, e-Skyactiv X, e-Skyactiv G, e-Skyactiv D, e-Skyactiv BEV, e-Skyactiv R-EV - nämä kaikki merkitsevät Mazdan tehokkaita, moderneja ja erinomaisella suorituskyvyllä varustettuja moottoreita. Niillä kaikilla on hyvät puolensa ja erinomainen maine mitä tulee luotettavuuteen. MX-30 mallin sähkömoottorit tulevat 160 000 km tai 8 vuoden takuulla, kun 8-vaihteinen automaattinen vaihteisto yhdistää mukavan ajokokemuksen ajattomaan japanilaiseen insinöörityön perinteeseen.

Mazda3 Vectoring600x600

Moderni ja käyttökelpoinen teknologia

Nykymaailmassa kestävin auto tuo yhteen luotettavan mekaniikan ja modernin teknologian, joka työskentelee kuljettajalle. Mazda ei ole poikkeus, vaan todellinen innovaattori tällä alalla. Japanilaiset insinöörit ovat pohtineet kuljettajien tarpeita, käyttäytymistä ja odotuksia. Tämän on johtanut G-Vectoring Control vääntömomentin ohjausjärjestelmän kehittämiseen ja hienosäätämiseen. Tämä saa auton liikkumaan omien liikkeiden jatkumona tehden ohjaamisesta tarkempaa ja keskitetympää. Kuusivaihteinen manuaalinen tai automaattinen vaihteisto, kuten myös 8-nopeuksinen automaattinen vaihteisto antavat sinulle täyden hallinnan auton dynamiikasta kaikissa tilanteissa.

Skyactiv Room Mazda 101211 E 056

Omaa luokkaansa oleva maine

Mazdan maine kestävien ja luotettavien autojen valmistajana on testamentti japanilaisen valmistajan sitoutumiselle laatuun. Kun valitset Mazdan, sijoitat vuosien insinöörityön perinteeseen sekä näiden arvojen yhdistymiseen viimeisintä tekniikkaa edustavien innovaatioiden kanssa. Meidän automme ovat kestävimmät autot, jotka voivat suoriutua tosielämän haasteista.

CX 5 Manual Transmission Min

Kestävä automaattivaihteisto

Kestävimmät automaattiset ja manuaaliset vaihdelaatikot ovat tulosta tarkasta insinöörityöstä, laadukkaiden materiaalien käytöstä ja laajasta testaamisesta. Nämä valmistuksen periaatteet varmistavat, että kuljettajat eivät tule edes huomaamaan äkillistä vaihteiden vaihtamista. Ainoa mitä he huomaavat, on tilanteen absoluuttinen kontrolli niin manuaalisella kuin automaattisella vaihteistolla. Mazda SKYACTIV®-MT manuaalinen vaihteisto, SKYACTIV®-Drive 6-nopeuksinen vaihteisto ja 8AT automaattivaihteisto ihastuttavat sujuvalla vaihteen vaihdolla ja pysyvät helposti hallittavina myös yllättävissä tilanteissa.

Image And Text Grid 5

Täydellinen kontrolli

SKYACTIV®-MT 6-nopeuksinen manuaalinen vaihdelaatikko tarjoaa uskomattoman nopean vasteajan ja vapauden hallita vaihteita. Vaihteiden inspiraationa on toiminut ikoninen MX-5, joten sen tavoin sinulla on voimakas yhteys autoon. Kaikkein luotettavimmat autot todennäköisesti tarjoavat manuaalista vaihteistoa.

Nopea Skyactiv automaattivaihteisto

Dynamiikka on käsissäsi

SKYACTIV®-Drive 6-nopeuksinen automaattinen vaihdelaatikko yhdistää perinteisen automaattisen ja kaksoiskytkinvaihteiston parhaat puolet tarjoten nopeaa vaihteiden vaihtoa myös tosielämän ajo-olosuhteissa. Tämä vaihdelaatikko on kalibroitu optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi Skyactiv moottorien kanssa ja innostaa polttoainetehokkuudellaan yhä uudelleen. Et joudu uhraamaan ajonautintoa taloudellisuuden vuoksi. Tämä automaattinen vaihteisto varmistaa sinulle dynaamisen ajon ilon.

CX 60 Exclusive Interior

Maksimaalinen mukavuus

Mazdan CX-60 8-nopeuksinen automaattivaihteisto lisää suorituskykyä, esitellen täydellisesti hienostuneen, modernin ja korkealuokkaisen citymaasturin luonnetta. Se on suunniteltu hallitsemaan voimakasta moottoria tekemättä uhrauksia mukavuudessa. Lisäksi 8 vaihdetta takaa, että citymaasturisi säilyttää ajettavuutensa ja dynaamisuutensa lähes kaikissa olosuhteissa. Mazda CX-60 8-nopeuksinen vaihteisto on täydellinen tasapaino voiman ja tehokkuuden välillä ja pitää sinut kosketuksissa autosi luonteen kanssa ja tekee pitkien matkojen matkustamisesta nautittavaa.

Kaikkein luotettavin moottori

Ratin taakse ISTUMINEN on nautinto

Autojen moottorit voivat olla hyvin erilaisia. Suurimmaksi osaksi juuri moottori on vastuussa auton ajettavuudesta ja tuntumasta. Mazdan Skyactiv autot on varustettu poltto-, sähkö- ja hybridi moottoreilla sekä kiertomäntämoottoreilla. Suurimmassa osassa segmenttejä ne tunnetaan luotettavuudestaan. Kun kyseessä on kestävimmät automerkit, Mazdan moottorit keräävät aina kiitosta.

Mazda 6 Gallery Exterior 4

Todellinen vertailukohde

Paranna ajokokemustasi 2,0-litraisella Skyactiv-G moottorilla Mazda 6 malleissa. Tämä bensiinimoottori, jota pidetään luotettavuuden vertailukohteena, tarjoaa uskomattoman yhdistelmän suorituskykyä, tehokkuutta ja ajonautintoa. Yhteensä 165 hevosvoimaa siirtyy saumattomasti eturenkaisiin. Se on myös luultavasti Mazdan malliston kestävin auton moottori, joka samalla mahdollistaa taloudellisen ajon kuluttaen vain 6.5 litraa 100 kilometrillä*. *NEDC 2.0 testien mukaan

CX 60 Hero I

Mukava ja käytännöllinen

Löydä Mazda CX-60 M Hybrid katumaasturin 3,3-litraisen e-Skyactiv D moottorin riemastuttava voima. Tätä mallia pidetään yhtenä luotettavimmista valinnoista ja sen jykevä diesel voimansiirto 550 Nm vääntömomentilla ja vain 5.3 l/100 km polttoaineen kulutuksella* tekee CX-60 mallista jännittävän ja nauttittavan ajokokemuksen. e-Skyactiv D M Hybrid on suunniteltu vähentämään polttoaineen kulutusta ja päästöjä, mutta se ei vaikuta suorituskykyyn. Voimakas voimansiirto sopii täydellisesti mukavaan SUV koriin. Tämä malli on Mazdan kestävin diesel auto. *Perustuu testidataan.

First Edition Hero

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen

Polttomoottori voi myös näytellä ainutlaatuista roolia. Ainoastaan Euroopassa myynnissä oleva MX-30 R-EV kantaa Mazdan perinteitä käyttämällä kiertomäntämoottoria, joka toimii generaattorina sähkömoottoreille. Tämän innovatiivinen voimansiirto esittelee Mazdan sitoutuneisuuden innovaatioille. e-Skyactiv R-EV moottori tarjoaa pehmeän ja tasaisen voiman energiansyötön ja tarjoaa loistavaa taloudellisuutta ajoon*. *WLTP mittauksen data osoittaa, että R-EV:n polttoaineenkulutus on vain 1,0l/100km vaihtelevissa olosuhteissa

Mazda 2 Gallery Exterior 5

Kestävä pieni auto Mazdalta: nautinnollinen ajaa

Mazda2 kompakti hatchback, eli viistoperäinen auto, on ideaali valinta kaupunkiin. Se on kestävä ja kompakti auto teknologialla, joka on suunniteltu kaupunkielämää varten. Insinöörityö ja mukavuus ovat olleet innovaatioiden kärkipäässä. Kiitos maailman kestävimmän moottorin, joka on piilotettu konepellin alle, Mazda2 ilahduttaa pienillä päästöillä, erinomaisella polttoainetehokkuudella ja innostavalla ajokokemuksella joka kulmassa. Mazda2 on malliston kestävin pikkuauto, jonka voi saada myös kevythybridinä.

KAIKKI HUOMIO KÄYTÄNNÖLLISYYTEEN

Suunnittelun perustana on käytetty liikkeen sielua painottavaa KODO-filosofiaa, minkä vuoksi tämä kompaktia kaupunkiauto on täynnä persoonallisuutta ja tunnetta. Ulkopuoli ja sisäpuoli ovat molemmat riisuttu turhista elementeistä futuristisen vision innoittamina ja yksityiskohdat on pidetty minimalistisina. Tämä auto on katseenvangitsija, joka on ilo omistaa.
LOOK AT THE GALLERY


Mazdan luotettavimmat ja kestävimmät automallit

Mazdan luotettavien ja kestävien autojen leasing


Jos haluat parantaa ajokokemusta jo tänään ja nauttia vain suunnitelluista pysähtymisistä, on aika istua Mazdan ratin taakse! Tarjoamme paljon eri vaihtoehtoja oman Mazdan ostamiseen.


Rakenna oma Mazdasi

On helppoa luoda oma täydellinen Mazda-autosi. Valitse vaihtoehdoista ja rakenna tarpeisiisi sopiva ajoneuvo verkkosivuillamme.

OSTAMINEN