SUV-mallisto

Miksi valitsisit SUV-auton?

SUV (Sports Utility Vehicle) on täydellinen valinta sinulle, kun et halua tehdä kompromissia maastoauton suorituskyvyn ja henkilöauton mukavuuden välillä.

SUV-mallisto kattaa laajasti erilaisia ja eri tarpeisiin vastaavia ajoneuvoja, joita yhdistävät maastoautoista tutut ominaisuudet. Neliveto, korkeampi maavara, kuljettajan sijainti sekä tilavuus ja muotoilun rohkea ryhdikkyys näistä erottuvimpia. Henkilöautomaisen ajotuntuman ansiosta ne ovat suosittuja valintoja myös pääosin kaupunki- ja maantieajoon.

Pienet SUV-mallit ovat usein ominaisuuksiltaan lähempänä henkilöautoa. Tällaisten ilman nelivetoa myytävien SUV-autojen yhteydessä käytetään yleisesti nimitystä citymaasturi, kaupunkimaasturi tai crossover eli CUV. Ne tarjoavat maasturin rouhean ulkomuodon paremmin kaupunkiajoon sopivilla ominaisuuksilla.

SUV-luokan toisessa, suorituskykyisemmässä päässä ovat katumaasturit, joiden ominaisuudet eivät jätä pulaan vaikeammissakaan paikoissa. Unohtamatta kuitenkaan henkilöautoille ominaista ketteryyttä ja ajomukavuutta. Nelivedon ja erilaisten maastoajotilojen ansiosta katumaasturi yltää vaivattomasti myös tiettömille teille.

Mazdan SUV-mallisto

Mazdan mallistosta löydät elämäntyyliisi sopivimman SUV-mallin aina kompaktista citymaasturista perhemaasturiin ja sähköautoon. Tulet ihastumaan kuljettajan ja auton väliseen saumattomaan yhteyteen, joka on Jinba Ittai -filosofiamme ja lupauksemme ydin.

Ketterä citymaasturi CX-3

Ketterä citymaasturi CX-3

Mazda CX-3 on pieni SUV suurella ajokokemuksella. Tämä citymaasturi vakuuttaa sinut ketteryydellään ja yllättää tilavuudellaan. Jokainen yksityiskohta saa auton tuntumaan kuin toiselta kodiltasi, ja ajaminen tuntuu kuin toiselta luonnolta.

Kompakti katumaasturi CX-30 – M Hybrid vakiona

Kompakti katumaasturi CX-30 – M Hybrid vakiona

Mazda CX-30 on riittävän pieni katumaasturi kaupunkiajeluun ja riittävän tilava, kun haluat jättää kaupungin taaksesi. Mallissa yhdistyvät coupén sulava kauneus ja maasturin rohkea ryhdikkyys. Ylivertainen mukavuus tekee jokaisesta matkasta todellisen nautinnon. Saatavilla myös nelivetona.

Ihanteellinen perhemaasturi CX-5

Ihanteellinen perhemaasturi CX-5

Mazda CX-5 on katumaasturi, joka tarjoaa ajamisen riemua ja turvallisuutta koko perheelle. Tilaa riittää kasvulle ja tehoa vetämiseen. Hienostunut muotoilu ja täydellinen mukavuus ulottuvat nyt entistä pidemmälle uudistetun maastoajotilan ansiosta. Saavu perille hymyillen.

Täyssähköinen kompakti citymaasturi MX-30

Täyssähköinen kompakti citymaasturi MX-30

Mazda MX-30 on kompakti citymaasturi ja sähköauto, jonka huippuunsa hiottu muotokieli, luonnolliset ja kierrätetyt materiaalit sekä harmoniset sisätilat ilmentävät japanilaista suunnittelutaitoa ja aitoa käsityötä. Koe ajajan ja auton välinen yhteys sähköistettynä.