MAZDA UUTISET

2023 CX 80 Meltingcopper INT Premiumsports Blacknappaleather INLINE6 1000X600

TÄSSÄ ON 7-PAIKKAINEN TÄYSIN UUSI MAZDA CX-80

Mazda haastaa uudella kaunislinjaisella ja lähes viisi metriä pitkällä katumaasturillaan vakiintuneet premium-merkit Euroopassa.

Ski Sport Finland

Mazda on Ski Sport Finlandin uusi pääyhteistyökumppani

Yhteistyösopimus kanttaa SSF:n molemmat lajiryhmät alppi- ja freestylehiihdon. Mazda on jatkossa myös Rukan Freestylen maailmancupin osakilpailun pääyhteistyökumppani.

MX 30 R EV

Mazda MX-30 R-EV – uudenlainen, ainutlaatuinen lataushybridi

Vuonna 2020 esitelty Mazda MX-30 on ollut tärkeä tekijä merkin sähköistymisessä. Nyt täyssähköauton rinnalle tulee toiseksi vaihtoehdoksi lataushybridi, joka palauttaa samalla kiertomäntämoottorin Mazdan mallistoon.

MAZDA CX-60

TÄYSIN UUSI MAZDA CX-60 SAI VIIDEN TÄHDEN EURO NCAP -LUOKITUKSEN

Täysin uusi lataushybridi Mazda CX-60 on saanut Euro NCAP:n viimeisimmässä testisarjassa täyden viiden tähden luokituksen. Mazda CX-60 suoriutui vaikuttavasti kaikissa neljässä Euro NCAP:n testiluokassa.

Mazda2 Hybrid

Mazda julkaisee ensimmäisen täyshybridin: Mazda2 Hybrid

Uusi Mazda2 Hybrid tulee myyntiin kaikkialla Euroopassa keväällä 2022. Kyseessä on Mazdan mallivalikoiman ensimmäinen itselataavalla täyshybriditeknologialla varustettu ajoneuvo.

Mazda CX-60

TÄYSIN UUSI MAZDA CX-60 PHEV JULKAISTAAN 8. MAALISKUUTA

Mazda CX-60 PHEV luotsaa Mazdan ladattavien hybridimallien esittelyä Euroopan markkinoille.

SUV

Mazda julkisti uuden PHEV -mallin Eurooppaan

Mazdan ensimmäinen plug-in hybrid Euroopassa, CX-60 tulee markkinoille vuonna 2022. Mallissa yhdistyvät sähkömoottori ja 4-sylinterinen bensiinimoottori, jonka myötä sekä toimintasäde että ajomukavuus nousevat uudelle tasolle. Valmistaudu kokemaan sähköistävä elämys niin kaupungissa kuin maanteilläkin.

Mazda CX-5

UUSI TÖRMÄYSTESTI - MAZDA CX-5 AINOA PARHAIMMAN ARVOSANAN ANSAINNUT

Mazda CX-5 sai ainoana kahdestakymmenestä automallista parhaat mahdolliset pisteet yhdysvaltalaisen tutkimuslaitoksen uudessa tiukassa turvallisuustestissä.

Mazda MX-30

Mazda MX-30:lle täydet viisi tähteä Euro NCAP testissä

Mazdan MX-30 täyssähköauto saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP testissä. MX-30 suoriutui loistavasti testin jokaisessa kategoriassa ja sai erityisen hyvät pisteet (91% ja 87%) autossa matkustavien aikuisten ja lasten turvallisuutta mittaavassa kategoriassa.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 loisti 100 000 kilometrin kestotestissä

Mazda CX-5 sai yhden kaikkien aikojen parhaimmista tuloksista AUTO BILD -lehden 100 000 kilometrin kestotestissä. •Nykyinen CX-5 -sukupolvi jatkaa edeltäjiensä menestyksekkäällä tiellä. •Perhemaasturi loisti luotettavuudellaan ja käytettävyydellään. •Moitteeton kuntotutkimus kruunaa tuloksen.

Mazda3

Mazda3 on voittanut 2020 World Car Design of the Year –palkinnon

Palkinto annetaan tunnustuksena innovatiivisesta ja rajoja rikkovasta muotoilusta ja se juhlistaa tänä vuonna 100 vuotta täyttävää Mazda Motor Corporationia.

Mazda

Jälleenmyyjäuutisia

Mazda laajentaa jälleenmyyjäverkostoaan Suomessa kevättalvella 2021. Pääkaupunkiseutu. Lahti ja Jyväskylä. Vaasa

Mazda3 porrasperä ja viistoperä

Uusi mazda3 sijalle 3 vuoden auto 2020 -kisassa

Mazda3 valittiin sijalle 3 Vuoden Auto Suomessa 2020 -kilpailussa, joka julkistettiin Auto- ja Liikennegaalassa torstaina 5.12. Helsingin Messukeskuksessa. Palkinto on Auto- ja liikennetoimittajat ry:n tunnustus erinomaista vastinetta rahalle tarjoavalle autouutuudelle Suomessa.

apple car play

Mazda tukee Apple CarPlayta

Apple CarPlay yhteensopivuus on saatavilla lisävarusteena kaikkiin uusiin MZD Connect -järjestelmän sisältäviin ajoneuvoihin, jonka ansiosta voit nauttia Apple CarPlayn integroinnista ja käyttää puhelin-, viesti-, äänentoisto- ja navigointitoimintoja älypuhelimesi kautta ajon aikana.

Mazda3

Mazda3 on voittanut korkeimman 2019 Red Dot muotoilupalkinnon

Kilpailun korkein “Best of the Best” arvonimi annetaan muotoiluille joita pidetään aidosti maata mullistavina ja visionäärisinä. Mazdan ensimmäinen uuden sukupolven malli liittyy näin aiemmin muotoilustaan palkittujen Mazdan mallien joukkoon. Mazda kutsuu muotoiluaan Kodo: Soul of Motion -filosofiaksi.