Mazda Finland & Baltics nimittää uuden toimitusjohtajan

miia

Mazda Finland & Baltics on nimittänyt, Miia van Bolderen, uudeksi toimitusjohtajaksi

Hän aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta 2023, tuoden mukanaan yli 18 vuoden mittaisen kokemuksensa autoteollisuudesta. Miia siirtyy Mazdaan Nissanilta, jossa hän on toiminut maajohtajana johtaen monialaista tiimiä.

”Olen innoissani liittyessäni Inchcapen Mazda -tiimiin ja odotan monikansallisen tiimin johtamista. Vaikka päätös uuteen astumisesta jännittää, koen, että pääsen antamaan uusia näkökulmia ja vastaavasti laajentamaan kokemustani toimialalla.”
van Bolderen kommentoi.

Miia van Bolderenin vuosien kokemus autoteollisuudesta yhdessä kerrytettyjen taitojen kanssa tulevat vahvistamaan Mazdan liiketoimintaa ja tuomaan lisäarvoa sekä asiakkaille että koko verkostolle.

”Alalla tapahtuu parhaillaan useita muutoksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia haastaa ja kehittää vallitsevaa tilannetta. Automaailma on myös perinteisesti ollut homogeeninen sukupuolten tasa-arvoon ja vähemmistöjen edustukseen liittyen, jonka vuoksi on hienoa, että naisille avautuu enemmän mahdollisuuksia johtaviin rooleihin. Yhtenä monista muutoksista, olen hyvin onnellinen voidessani olla osa tätä tasa-arvon muutosta.” van Bolderen kertoo.

Van Bolderenin valinta toimitusjohtajaksi on osoitus Mazda Finland & Balticsin vahvasta sitoutumisesta tuoda uudenlaista johtajuutta, kasvua ja innovaatioita toimialalle. Hänen pitkäaikainen taustansa autoteollisuudessa ja kykynsä johtaa ovat avaintekijöitä, kun Mazda Finland & Baltics vahvistavat asemaansa ja vastaavat muuttuvien markkinoiden haasteisiin.