VIESTI MAZDALTA

Viime viikot ja COVID-19 ovat muuttaneet paljon asioita, mutta toivomme että sinä ja läheisesi olette pystyneet suojautumaan.

Mazdalla teemme kaikkemme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Samaan aikaan, meillä - kuten kaikilla muillakin - on vastuu tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet viruksen leviämisen estämiseksi. Tätä varten seuraamme viranomaisten suosituksia herkeämättä ja päivitämme toimintatapojamme jatkuvasti.

Monelle teistä myös omistamanne Mazda näyttelee tärkeää roolia läheistenne huolenpidossa. Mikäli teillä nousee kysymyksiä autostanne, liikkeiden aukioloajoista tai autojen saatavuudesta, ottakaa ystävällisesti yhteyttä lähimpään Mazda -jälleenmyyjään.

Pitäkää huoli itsestänne ja läheisistänne sekä yhteisöstänne. Yhdessä toimiminen auttaa tässä uudessa haastavassa tilanteessa.

 

Mazda3 Exterior 13

LAITAMME ISOMPAA VAHDETTA SILMÄÄN

Kuten sinäkin, me olemme innoissamme päästessämme taas vapaasti nauttimaan ajamisen riemusta. Siksi halusimmekin ilmoittaa, että palvelemme teitä jälleen normaalisti, huolehtien tietysti samalla asiakkaidemme terveydestä ja noudattaen tarkasti viranomaisten antamia suosituksia. Kun suunnittelet käyntiä Mazda -jälleenmyyjällä, sinun kannattaa olla ensin yhteydessä liikkeeseen, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman turvallista ja henkilökohtaista palvelua ja välttää ruuhka-ajat. Löydät aina tuoreimmat tiedot verkkosivuiltamme ja voit halutessasi olla meihin yhteydessä sivuston chatin tai yhteydenottolomakkeiden kautta. Toivomme kaikille hyvää terveyttä, nautitaan yhdessä kesästä ja valoisista ajokilometreistä!

Video Presentation Interior

VIDEOESITTELY

Auton esittely ja myyntikeskustelu voidaan hoitaa myös videopuheluin. Henkilökohtainen kontakti säilyy ja auton ominaisuudet tulevat hyvin esille.

Test Drive

VALIKOIDUT TARJOUKSEMME, MM. AUTOT NOPEAAN TOIMITUKSEEN

Katso tästä valikoidut tarjouksemme sekä autot, jotka voimme toimittaa välittömästi.

Video Presentation Exterior

AUTOJEN LUOVUTUKSET ILMAN KONTAKTEJA

Tavoitat jälleenmyyjämme puhelimitse ja sähköpostitse, joten vaikka et pystyisikään vierailemaan jälleenmyyjäsi luona, voit olla heihin yhteydessä. Tarkista Mazda -jälleenmyyjältäsi mahdollisuus auton toimitukseen tarpeen mukaan myös ilman henkilökohtaista kontaktia.

Test Drive 2

TUTUSTU VERKKOSIVUIHIMME

Verkkosivujemme kattavat esittelyt malleista ja konfiguraattori tuovat valikoiman luoksesi paikasta riippumatta.