Lisää liikkumisen vapautta

Mazda CX-30 Citymaasturi - M HYBRID VAKIONA

Maastoauto Mazda CX-30
Täysin uusi Mazda CX-30

KAIKKI, MITÄ TARVITSET PÄÄSTÄKSESI MIHIN IKINÄ HALUATKIN

Kun siirryt eteenpäin elämässä, tarvitset auton, joka pysyy vauhdissasi mukana. Auton, jossa yhdistyvät coupén sulava kauneus ja kaupunkimaasturin rohkea ryhdikkyys. Se on riittävän pieni kaupungilla pyörähtämiseen, mutta sisältä riittävän iso, kun on aika jättää kaupunki taakse. Dynaaminen suorituskyky, riemastuttava ajokokemus sekä ylivertainen mukavuus ja turvallisuus.

Kattava talvipaketti kaupan päälle!

Mazda CX-30 Skyactiv-X Vision Plus AWD AT alk. 39 990 €

Aika unelmien toteuttamiselle koittaa NYT. Tarjoamme huippuvarustellun Mazda CX-30 Skyactiv-X Vision
Plus AWD AT -citymaasturin erityisen edullisesti – lisäksi saat talvipaketin veloituksetta kiitokseksi hyvästä
valinnasta. Rajoitettu erä vain nopeimmille! Varaa koeajo ja koe ylivoimainen mukavuus ja ajonautinto itse.

Runsas varustelu varmistaa ajamisen riemun. Varustelu sisältää muun muassa:
* vallankumouksellinen Skyactiv-X-moottori
* adaptiivinen vakionopeussäädin
* älykäs kaupunkijarrutus-, nopeus- ja kaistallapitoavustin
* katvealueen valvontajärjestelmä
* pysäköintitutka edessä ja takana
* tuulilasin Head Up Display -heijastusnäyttö
* kahdeksan kaiuttimen audiojärjestelmä
* alumiinivanteet
* peruutuskamera
Muista myös monipuoliset lisävarusteet.

Mazda CX-30 Skyactiv-X Vision Plus AWD AT alkaen 39 990 € + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. Malliston EU-yhd. kulutus 5,4 l/100 km (WLTP).
Arvioidut CO2-päästöt 122 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein. Tarjoukset ovat voimassa 30.11. saakka tai niin kauan kuin autoja riittää.

Mazda Cx 30 Euro Ncap News Min

Viiden tähden turvallisuutta

Täysin uusi Mazda CX-30 on saavuttanut täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystesteissä sisältäen poikkeuksellisen 99% -tuloksen aikuisen matkustajan turvallisuuden kategoriassa. Michiel van Ratingen, Euro NCAP:in pääsihteerin sanoin: ”Onnittelut Mazdalle taas yhdestä melkein täydellisestä tuloksesta aikuisen matkustajan turvallisuudessa. Monta autoa arvioidaan vielä 2019 aikana, mutta on epätodennäköistä että tulemme näkemään tätä parempaa tulosta lähiaikoina.”

Skyactiv X

TEKNIIKAN VOIMA

Viimeisintä Skyactiv-tekniikkaa käyttäen suunnitellut moottorit on varustettu elektronisella M-Hybrid-ajoteknologialla polttoaineenkulutuksen optimoimiseksi – ajamisen nautinnosta tinkimättä. Skyactiv-X-moottorissa käytetään Mazdan ainutlaatuista sytytystekniikkaa, jonka nimi on Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI).

Suunniteltu elämääsi varten

Sisältä ja ulkoa täysin uudistettu Mazda CX-30 on yksinkertaisesti kaunis – korin sulavista kaarista sisätilojen hienostuneeseen viimeistelyyn ja kuoren alta löytyvään innovatiiviseen tekniikkaan. Se täydentää ja parantaa elämäntapaasi ja tekee jokaisesta matkasta todellisen nautinnon.

Mazda CX 30 Gallery Interior Full

Vähemmän on enemmän

Hienoimpien materiaalien käyttö ja tarkat yksityiskohdat tuottavat virkistävän tilan ja valon tunnun. Ihmiskeskeisen "vähemmän on enemmän" -filosofian mukaan matkustamon pintojen suunnittelua kuvastavat puhtaus ja kauneus.

Mazda CX 30 Gallery Rear Dark

LED -ajovalot

Jokainen kaari, linja ja yksityiskohta – takavalaisimien LED-valojen asettelua myöten – yhdistyy kokonaisuudeksi, joka välittää katsojalleen liikkeen ja dynamiikan tunteen.

mazda cx-30

AJAMINEN ON TÄRKEINTÄ

Istuudu uuden Mazda CX-30 ratin taakse ja koe mukavuuden ja ajamisen riemun uusi taso lukuisten matkustamokokemukseen ja ajodynamiikkaan tehtyjen parannusten ansiosta.

LÄHETÄ MAZDA CX-30 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

TEE SIITÄ OMANLAISESI

OSTAMINEN

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.