Tulevaisuus on täällä

Mazdan parhaat sähköautot

Mazda MX-30 pysäköintihallissa

Ei päästöjä, loputtomasti mahdollisuuksia - Mazda MX-30

Kuka on sanonut, ettei tulevaisuuden teknologia oli sovellettavissa jokapäiväiseen elämään? Kiitos Mazdan sähköautoteknologian, on helppo nauttia ajamisesta samalla kun pienennät hiilijalanjälkeäsi. Ja se on myös mahdollista yhdistää erinomaisen suorituskyvyn kanssa. Mahdollisesti suosituin sähköautomme on MX-30, joka esittelee synergian huippuluokan insinöörityön, innovaatioiden ja vuosikymmenien valmistusperinteen välillä. Yhdessä ne luovat harmonisen yhdistelmän, joka tarjoaa miellyttävän kokemuksen jokaisella ajamallasi kilometrillä. Kaikkien on korkea aika tutustua MX-30 sähköauton mahdollisuuksiin.

SÄHKÖAUTO VIIKON JOKAISELLE PÄIVÄLLE

Mazdan insinöörit ovat analysoineet yleisimpiä haasteita, joita kaupungissa elävät ihmiset kohtaavat. Tähän dataan perustuen ja ympäristölle haitallisten vaikutusten minimoiminen huomioiden, Mazdan insinöörit ovat saavuttaneet optimaalisen tuloksen. Mitä tulee designiin, käytännöllisyyteen ja teknologiaan, Mazda MX-30 erottuu kaupunkielämä kiintopisteenä. Kun kysytään mikä on paras täyssähköauto, emme koskaan epäröi vastata, että uskomme sen olevan Mazda MX-30.

Suosituin sähköauto

Koe ympäristöä säästävä moderni liikkuminen ajaessasi Mazdan MX-30 sähköautoa. Nauti sulavasta ajosta, hiljaisuudesta ja välittömästä vääntömomentista polkimen painalluksella.
Kaikki tämä on kääritty virtaviivaiseen, eleganttiin ja käytännölliseen kaupunkiajoneuvoon. Tämä on luultavasti paras edullinen japanilainen sähköauto, jonka voi löytää. Kokonaisuudessaan sähköautot tarvitsevat vähemmän huoltoa ja niiden ajokustannukset ovat matalammat, joten voit ajaa ja matkustaa jättäen pienemmän hiilijalanjäljen. Jokainen päästötön kilometri auttaa sinua olemaan edelläkävijä, joka rakentaa tietä kohti puhtaampaa ja kirkkaampaa tulevaisuutta. Löydä harmonia sähköistetyn ajon, erinomaisen tehokkuuden ja ympäristön säästämisen välillä.

 

KORKEA SUORITUSKYKY JA TEHOKKUUS

Maksimaalinen ajodynamiikka kaasun painalluksella. Ei hiilidioksidipäästöjä. Keskimääräinen hinta 100 ajokilometrille vain noin 2,2€. Mistä tahansa suunnasta asiaa katsotaan, tämä voi olla paras sähköauto perheelle, niinkuin myös yksittäiselle kuljettajalle.


TYYLIKÄS JA ERITYINEN

Istumapaikat jopa 5 henkilölle ja 4395 mm pituus saa MX-30 mallin näyttämään täysiveriseltä Mazda-autolta mistä tahansa näkökulmasta katsottuna. Se on samaan aikaan tilava ja kompakti. Tällä japanilais-rakenteisella urbaanilla sähköautolla on lähes täydellinen 50:50 painon jakautuminen, ja se voidaan saada erottumaan korin erilaisilla värisävyillä. Sisätiloissa ilahduttaa laaja valikoima miellyttäviä ominaisuuksia ja laadukas viimeistely.

 

KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ JA PITKÄIKÄISYYTTÄ

Auto voidaan ladata kätevästi erilaisilla latureilla. Kun takapenkit on laskettu alas, sinulla on jopa 1155 litraa säilytystilaa. Lisäksi 8 vuoden tai 16,000 kilometrin takuu akulle varmistaa, että voit käyttää MX-30 autoasi joka päivä juuri siten kuin sitä tarvitset.


Vastauksia huomisen kysymyksiin - jo tänään

 

Mitä eroa on hybridillä ja sähköautolla?

On olemassa kaksi erilaista teknologista ratkaisua matalapäästöiselle voimansiirrolle - sähköautot ja hybridit. Molemmat mallit edistävät päästöjen vähentämistä, mutta niiden välillä on muutama merkittävä ero.
Hybridiautoissa on sekä perinteinen polttomoottori että sähkömoottori. Tämä yhdistelmä auttaa maksimoimaan suorituskyvyn ja samalla vähentämään polttoaineen kulutusta. Tämä tarkoittaa, ettei auto ole täysin sähköinen vaan käyttää edelleen bensiiniä tai dieseliä. Vaikka hybridiautot ovat paljon tehokkaampia kuin perinteiset polttomoottorin omaavat autot, palamisreaktio tapahtuu silti ja sen myötä syntyy jonkin verran hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi hybridin sähkömoottorilla on vain tukeva rooli ja sen kapasiteetti on rajoitettu.

Toisaalta, Mazdan sähköautot käyttävät ainoastaan sähköä. Niissä ei ole polttomoottoreita, joten ne eivät myöskään tuota CO2- tai muita päästöjä. Lisäksi sähkömoottori on hiljainen ja tarjoaa maksimaalisen kiihtyvyyden ilman viivettä.Tämä tekee sähköautoista täydellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeä nauttien silti erinomaisesta ajodynamiikasta.

 

Mazda MX-30 - sähköauto, joka on aina ykkösvalinta

Tutustuminen MX-30 malliin herättä aina voimakkaita tunteita. Sen vuoksi se tervehtii rohkealla kannanotolla:”Jos MX-30 on toinen autosi, ensimmäinen jää talliin”. Se tarjoaa kehittynyttä teknologiaa, joka mukautuu tosimaailman liikenne olosuhteisiin ja kuljettajan mukavuuden tarpeeseen. Erottuva design määrittää tämän luonteikkaan kaupunkiin tarkoitetun sähköauton olemuksen.

 

Mazdan sähköautojen teknologia

Mazdan sähköautojen design

Paras sähköauto tuo esille suunnittelun erityispiirteet läpi vuoden ja erottuu edukseen kaikkialla maailmassa. Mutta paras puoli on se, että MX-30 ei tarvitse fanfaareja. Sen design lumoaa ja herättää huomiota rehellisellä, yksinkertaisella ja innovatiivisella teknisellä lähestymistavalla.
Ainutlaatuiset Freestyle-ovet, rohkeat rungon muodot ja futuristinen ulkonäkö sekä Mazdan etu- ja taka-ajovalojen tunnettu muotoilu tekee MX-30:stä aina tunnistettavan. Auto on muotoiltu noudattaen Kodo-filosofiaa, jonka mukaisesti turhat yksityiskohdat on poistettu. Vain tarvittavat, ja luonnon ja teknologian välillä harmoniaa rakentavat yksityiskohdat on säilytetty.

 

Käytännöllinen ja edustava samaan aikaan


Mazdan sähköautot yrityksille

Yrityksen omistajille ja päätöksentekijöille sähköauton valitseminen Mazdan mallistosta ei ole ainoastaan rahanarvoinen valinta. Se on myös näyte organisaation sitoutumisesta kirkkaampaan tulevaisuuteen. Valitsemalla MX-30 auton, et vain pienennä hiilijalanjälkeä vaan osoitat myös sitoutumisesi paremman tulevaisuuden rakentamiseen tuleville sukupolville. Parhaat sähköautot auttavat rakentamaan mainetta sosiaalisesti vastuullisena yrityksenä. Me autamme asiakkaitamme löytämään tasapainon yrityksen hyötyjen sekä planeettamme parhaan välillä.


Valitse yrityksellesi Mazda sähköauto jo tänään.


HYÖDYNNÄ SÄHKÖAUTON KANNUSTIMET

Suosittelemme MAZDA MX-30 kaupunkimaasturia kaikkiin yrityksen tarpeisiin.Se on luultavasti paras sähköauto, joka yhdistää jokapäiväisen käytännöllisyyden, liiketoiminnan henkilöiden tarpeet tien päällä ja korkean tason mukavuuden tarjoten samalla taloudellisia etuja.
Sähköautoista ei vuodesta 2022 alkaen ole maksettu autoveroa. Lisäksi täyssähköautot ovat saaneet vuoden 2021 alusta 170 € verovähennyksen sekä käyttöedun että vapaan autoedun verotusarvoon. Tämä vähennys on voimassa vuoteen 2025 saakka.

Näiden etujen lisäksi Helsingin kaupunki myöntää 1.1.2023 alkaen matalapäästöisille autoille 50% alennuksen parkkimaksuista kadunvarsipaikoilla.

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoa yritysten sähköauton ostoa koskevista kannustimista

 • WLTP testien mukaan autolla voi ajaa keskimäärin 200 kilometriä täydellä latauksella. Tutkimukset osoittavat, että Euroopassa ihmiset matkustavat autolla keskimäärin 48 km päivässä, joten matka on riittävä suurimmalle osalle ihmisistä.

  Kuitenkin, on muutamia lisätekijöitä, jotka vaikuttavat auton toimintasäteeseen:

  • Ajotyyli (kiihdytys, jarrutus, ajonopeus)
  • Sääolosuhteet (erittäin korkea tai matala lämpötila lyhentää matkan pituutta)
  • Mukavuusvarusteiden käyttö (ilmastointi, istuimien lämmitys jne.)
  • Kuorma (matkustajien ja lastin määrä lisää painoa ja lyhentää toimintasäteen pituutta).
 • Mazda tarjoaa 8-vuoden tai 160,000 ajokilometrin takuun akulle kaikissa MX-30 katumaastureissa.

  Verrattaessa sähköautoja bensiini- ja dieselkäyttöisiin autoihin sekä Mazdan hybrideihin, on tärkeää tarkastella akunkeston odotetta kokonaisuutena.

  Vaikka tarkka akunkesto voi vaihdella, ne on suunniteltu kestämään monia vuosia ja satoja, jollei tuhansia lataus kertoja.

  Samaan aikaan, moottorin käyttöikä bensiinikäyttöisessä autossa riippuu monista tekijöistä, kuten huolloista, ajotavasta ja käytettävän polttoaineen laadusta. Tällaisissa autoissa on myös enemmän teknisiä ja mekaanisia laitteita huollettavana.

 • Voit ladata sähköautosi millä tahansa julkisella latausasemalla, jossa on CCS tai Type 2 -pistoke. Lataaminen on mahdollista myös kotona ja muissa paikoissa käyttämällä seinälaturia (Wallbox) tai kodin sähköpistoketta.

  Kun saavut latausasemalle, avaat vain latauspistokkeen suojan ja liität latausjohdon autoosi. Voit ladata sekä tasavirta- että vaihtovirta -asemilla.

 • Ratin takana koetun tuntuman ja suorituskyvyn näkökulmasta parhaat sähköautot todella eroavat polttomoottorilla kulkevista serkuistaan.

  Mazdan täyssähköautot on suunniteltu tarjoamaan pehmeä kiihdytys ja hiljainen sekä mukava kyyti niin kaupunki- ja maantie olosuhteissa. Sähköautoille ominaista on täyden vääntömomentin ja voiman saavuttaminen välittömästi. Polttomoottoreiden kohdalla välitön kiihdytys ei ole mahdollista.

  Hiljaisuutta ei voi myöskään jättää mainitsematta. Sähköautoa ajaessa auton moottorista ei kuulu kovaa ääntä. Tämä tekee rentoutumisen, häiriöttömän musiikin kuuntelun tai muun äänisisällön soittamisen multimediajärjestelmällä sekä keskustelun muiden matkustajien kanssa helpommaksi.

  Mazda sähköautoissa kuljettajan aistimukset ovat entistäkin mukautuneempia jokapäiväiseen elämään.

OSTAMINEN